Home Informatii Utile Membrii Publicitate Business Online
Abonamente

Despre noi / Contacte

Evenimente Culturale

 

Românii de pretutindeni
Puncte de vedere
Pagina crestină
Note de carieră
Condeie din diasporă
Poezia
Aniversari si Personalitati
Interviuri
Lumea nouă
Eternal Pearls - Perle Eterne
Istoria noastră
Traditii
Limba noastră
Lumea în care trăim
Pagini despre stiintă si tehnică
Gânduri pentru România
Canada Press
Stiri primite din tara
Scrisorile cititorilor
Articole Arhivă 2019
Articole Arhivă 2018
Articole Arhivă 2017
Articole Arhivă 2016
Articole Arhivă 2015
Articole Arhivă 2014
Articole Arhivă 2013
Articole Arhivă 2012
Articole Arhivă 2011
Articole Arhivă 2010
Articole Arhivă 2009
Articole Arhivă 2008
Articole Arhivă 2007
Articole Arhivă 2006
Articole Arhivă 2005
Articole Arhivă 2004
Articole Arhivă 2003
Articole Arhivă 2002


Dece nu ? - Doamna Mihaela Mihai, candidat pentru Parlamentul European...


O sprijin pentruca este un candidat independent, responsabil si cu un capital de popularitate cucerit prin munca , talent, carism, inteligenta si sensibilitate pentru bine si frumos, pentru ceeace ar trebui sa fie o regula de conduita a oamenilor care vor sa serveasca si anume sa ne fie, cu adevarat, mai bine, sa ne lovim de mai putine greutati, de mai putina indiferenta, de mai putin cinism, de mai putin egoism si sa incercam sa intelegem mai bine binefacerile comunitarismului.

Mesajul Doamnei Mihaela Mihai este absolut corect si credibil.

Este simplu. transparent, evident. Mihaela Mihai vrea sa serveasca in calitate de candidat independent si, personal, am mai multa incredere intr-un astfel de candidat, decat intr-unul recomandat pe o lista a unuia din partidele politice la putere sau in opozitie. Parlamentarismul romanesc nu poate casiga decat prin ceeace se numeste responsabilitatea personala fata de alegatori,fata de cei care platesc taxe, cu un cuvant, fata de societatea civila la modul cel mai general.

Mihaela Mihai s-a impus printr-o activitate si o lege pe care a stiut cum sa o apere si pentru a carei aplicare s-a luptat cu succes.
Mi se pare mai credibila o personalitate cu experienta internationala care dovedeste ca poate sa serveasca in propria tara interesele unui important grup de cetateni, in calitate de candidat independent, decat diversi politicieni care se fac expresia unor principii pe care, adesea, nu sunt in stare sa le enunte, cu atat mai putin sa le puna in aplicare.

100 000 de semnaturi in asa de scurt timp este extrem de greu de obtinut cand nu ai sprijinul unui partid si cand, se stie, in politica se gasesc nenumarate mijloace de a opri elanurile celor mai putin aliniati. Dar aici este vorba de cine ne poate reprezenta mai bine in parlamentul european. Cred ca in acest caz doamna Mihaela Mihai ar fi una din cele mai bune alegeri caci raspunderea si-o ia singura fara vre un scut partinic.
Sa fim bine intelesi, oameni buni, sunt adeptul alegerilor uninominale pentru parlamentul Romaniei ca si al celui european. E bine sa ne cunoastem cand vrem sa servim o comunitate mai mica sau mai mare, sau natiunea insasi.
Din acest punct de vedere Mihaela Mihai a strans un bun numar de credite printr-o popularitate bine meritata si o anumita consecventa care se cere onorata cu admiratie. Nu intodeauna conditiile sunt favorabile cand esti in minoritate; deaceea mesajul trebuie adresat celor care doresc, ca si mine, sa stie pe cine sprijina, cui dau votul, cui pot pune intrebari pentru raspunsuri concrete, clare si resposabile.

Politica ar trebui sa ne intereseze pe toti caci totul se loveste de diverse si de o anumita Politica... Politica insa trebuie facuta cu raspundere si curaj si numai in functie de interesul comun al oamenilor care au privilegiul de a alege pe cei mai reprezentativi, dar si pe cei mai profesionali, mai cultivati, mai curajosi, mai onesti, mai responsabili. Altfel ne paste cinismul si dezinteresul pentru politica, devenim indiferenti si manipulabili, caci vrand nevrand, cineva va fi intodeauna la putere si altcineva in opozitie. Este important ca cei alesi de noi sa stie ne apere cu succes si abilitate interesele, ca popor, ca natiune, si ca societate cu un patrimoniu si o specificitate culturala absolut respectabile.

Romanii sunt, adesea, tributari macismului. Cred ca ar trebui sa facem un pas catre subtilitate, catre rafinament, si sa avem mai multa incredere in intuitia, competenta si capacitatea feminina de a ne apara interesele.
Stimata Doamna va doresc succes ! Candidatura dumneavoastra mi se pare justificata si subscriu cu atat mai mult cu cat nu sunteti pe lista vre unui partid.
Avem nevoie de oameni care sa reprezinte cum se cuvine interesele noastre legate de proiectul european.

Doamnelor, domnilor, va rog accesati www.mihaelamihai.com

Faceti cum va dicteaza experienta si intuitia dumneavoastra de romani carora destinul Romaniei nu poate fi indiferent si care pot intelege acest proces, care se vrea cat mai democratic.

Sergiu Cioiu / Ottawa


Nota Observator :

Cine este Mihaela Mihai?

Majoritatea romanilor o cunosc : nume de varf al artei interpretative romanesti : muzica , filme de lung metraj, sute de emisiuni TV ,turnee in tara si strainatate, inregistrari.
absolventa a Conservatorului National de Muzica - Bucuresti
Premiul 1 la festivalul international "Coupe d'Europe du Tour de Chant" - Belgia 1971
multe alte premii la diverse Festivaluri internationale : Cerbul de Aur, Berlin, Sopot, etc
interpreta nemuritorului cantec "De-ai fi tu salcie" - ( compus de Horia Moculescu / versurile de Puiu Maximilian)
roluri principale in filme de lung metraj ("Bariera" si "Asediul" in regia lui Mircea Muresan )
specialista in Comunicare audiovizuala si politica (specializata pe situatii de criza)

SI...

Experienta in Politica si Comunicare in Romania

"A face politica inseamna a munci pentru a imbunatati soarta semenilor tai, a comunitatii in care traiesti".

Din anul 2001 s-a intors definitiv in Romania si a activat intens in domeniul politicilor sociale, luptand atat pentru drepturile artistilor cat si pentru evolutia democraica a societatii romanesti.

A construit sindicatul artistilor liber profesionisti ( U.A.L.P.- Artis ) pornind de la zero. Astazi, sindicatul Artis are : sediu, site internet, peste 300 de membri si este afiliat la CNS Cartel-Alfa .
Este autorul Legii 109/2005 privind indemnizatia pentru activitatea de liber profesionist a artistilor interpreti sau executanti din Romania
Este presedintele Uniunii Artistilor Liber Profesionisti din Romania ( U.A.L.P.R. ), pe care a infiintat-o. UALPR este partener alaturi de Ministerul Culturii si Ministerul Muncii in Comisia pentru punerea in aplicare a Legii 109/2005.
Este presedintele Federatiei Nationale a Sindicatelor din Cultura si Arta din cadrul CNS Cartel-Alfa .

Experienta in Franta, la Paris

" Vreau si pot sa fiu una din vocile Romaniei in Europa "

Trebuie sa fim auziti si ascultati in Parlamentul European.

Mihaela Mihai stie sa vorbeasca pentru romani

Limba franceza
Limba engleza
Comunicare
Diplomatie
A evoluat timp de 15 ani in Societati de Comunicare si publicitate - Paris
A urmat cursurile post-universitare de la Universitatea Paris X - Nanterre intitulate "Noi tehnici de Comunicare"
A predat cursuri de Comunicare si perfectionare profesionala si personala ziaristilor de la France 3 Television.
A reprezentat imaginea tarii in calitate de sotie a ambasadorului Romaniei la Paris, organizand diverse actiuni de reprezentare la cel mai inalt nivel.
Este mama iubitoare si respectuoasa a unui copil - Isabelle Marie Dufour - 27 ani - nascuta la Paris si stabilita la New York - absolventa a Universitatii Columbia.Sergiu Cioiu    7/2/2007


Contact:


 
Informatii Utile despre Canada si emigrare.
Inregistrati-va ca sa puteti beneficia de noile servicii oferite Online.
Business-ul dvs. poate fi postat Online la Observatorul!
Anunturi! Anunturi! Anunturi! la Publicitate Online

 

Home / Articles  |   Despre noi / Contacte  |   Romanian Business  |   Evenimente  |   Publicitate  |   Informatii Utile  |  

created by Iulia Stoian