Home Informatii Utile Membrii Publicitate Business Online
Abonamente

Despre noi / Contacte

Evenimente Culturale

 

Românii de pretutindeni
Puncte de vedere
Pagina crestină
Note de carieră
Condeie din diasporă
Poezia
Aniversari si Personalitati
Interviuri
Lumea nouă
Eternal Pearls - Perle Eterne
Istoria noastră
Traditii
Limba noastră
Lumea în care trăim
Pagini despre stiintă si tehnică
Gânduri pentru România
Canada Press
Stiri primite din tara
Scrisorile cititorilor
Articole Arhivă 2019
Articole Arhivă 2018
Articole Arhivă 2017
Articole Arhivă 2016
Articole Arhivă 2015
Articole Arhivă 2014
Articole Arhivă 2013
Articole Arhivă 2012
Articole Arhivă 2011
Articole Arhivă 2010
Articole Arhivă 2009
Articole Arhivă 2008
Articole Arhivă 2007
Articole Arhivă 2006
Articole Arhivă 2005
Articole Arhivă 2004
Articole Arhivă 2003
Articole Arhivă 2002


De vorba cu Orlando BloomUn tanar englez a carui stradanie, incapatanare si dragoste de teatru l-a adus pe scenele din Cantenbury in Anglia, la salile si terenurile de turnare a marelui serial de filme de lung metrajTHE LORD OF THE RINGS dar si alte filme independente ca BLACK HAWK DOWN si PIRATES OF THE CARRABEAN care au facut si fac o valva grozava.
RA: Felicitari! I supravietuit The Lord of the Rings si Piratii din Caribbean!
OB: Asta mi-a fost soarta! (am ras) Hello, Ray! Vad ca nici tu nu te lasi mai prejos mai ales c-a sosit sezonul de nebunie Hollywodiana inainte de Golden Globes si Oscar.
RA: Cam asa. Anul trecut am vizionat peste 250 de filme cu colegii ca sa alegem pe cine sa votam.
OB: Slava D-lui n-am bataia asta de cap.
RA: Cum nu ai cand esti membru al Academiei si votezi pentru Oscar?
OB: Corect! Mi-a scapat! (am ras)
RA: Spune-mi mai bine cine face pe cine? Omul face haina sau haina il face pe om? Ma refer la ceeace simti cand esti in costumele alea de perioada fantasmagorica pe cat te influenteaza imbracamintea ca sa-ti intri in rol?
OB: Adevarul este ca ambele se complementeaza ca sa redea atmosfera ceruta atat de poveste cat si cea ceruta de regizor.Asta nu inseamna ca nu incerci sa ajustezi unele lucruri si sa te ajustezi in general ca atunci cand delivrezi ce trebuie sa soui sa sune autentic ca si a dooua natura, daca nu chiar prima.
RA: Ei da, asa actor mai zic si eu! Intrebarea este cat de usor sau greu iti este sa te adaptezi si cat de usor sau greu sa-ti revi la normal dupa turnarea scenelor respective?
OB: Adevarul este ca in general mi-e foarte usor in ambele cazuri, dar trebuie sa admit ca sunt unele scene care-ti cer sa dai mai mult decat crezi ca ai dat tot ce-ai avut de dat, dar regizorul, daca e bun si aincredere in el, te face sa dai si mai mult fara sa scoata auntul din tine. Si atunci te adaptezi si cand te vezi la prima proiec-tare de “dailies” ce se face dupa turnarea unei scene, iti dai seama cat de bun esti sau daca regizorul nu-i chiar foarte multumit, incerci sa repeti si sa te dai si mai mult rolului respectiv numai ca daca e la sfarsit de cele 18 ore pe zi incep sa ma resimt.
RA: Fi sigur ca nu esti singurul cu ori care din vedete cu care am vorbit. Daca ai avea sa iei ca model un actor, la cine te gandesti?
OB: Johnny Deep, fara discutie! El e, cum sa-ti spun, harta pe care conduci, el e aur daca ma intelegi ce vreau sa spun. Sa-l urmaresti cum se prepara pentrurol si cum ii intra in piele de nu mai e Johnny Deep de pe strada e o minune si un privilegiu. E un barbat frumos si totusi isi alege rolurile astea traznite in care se transforma ca nu-l mai recunosti si daca insisti, te tachineaza ca Pirat si nu ca Johnny Deep! E fantastic sa ai un model ca asta care in acelas timp e foarte generos si te ajuta sau imbina cand e nevoie.
RA: Poti sa-mi spui vreo anecdota sau intamplare nostima de pe parcurs?
OB: Ah…sunt atatea improvizate care ne-au distrat enorm.. de exemplu, am sburat intr-un avio privat cu el, Jerry Bruckheimer producatorui filmului si sotia lui care stateam in fata si Johnny cu prietena lui mai in spate si beam cu totii un pahar de vin negru si nu stiu dece, poate din cauza altitudinei, cand am coborat pe aeropor-tul di Insula St.Vincent unde turnam, am fost intampinati de Primul Ministre si anturajuil lui, numai ca Johnny s-a cam impleticit si l-a imbratisat pe Prim Ministru si eu dupa elincercand sa repar oarecum incidentul. Nebunie curata! Dar cate si mai cate de al din astea neprevazute sau total circumstantiale.
RA: Multi actori tineri se intrec ca preia roluri contemporane moderne, dar tu vad ca te complaci in roluri de perioada.
OB: Imi place sa ma imbrac cu tot felul de costumatie caci si hainele de fiece zi tot fac parte din costumatia in care te complaci in ziua respectiva. Corect?

continuarea in forma tiparita a publicatiei

dela Ray Arco, corespondentul nostru in Hollywood    6/15/2007


Contact:


 
Informatii Utile despre Canada si emigrare.
Inregistrati-va ca sa puteti beneficia de noile servicii oferite Online.
Business-ul dvs. poate fi postat Online la Observatorul!
Anunturi! Anunturi! Anunturi! la Publicitate Online

 

Home / Articles  |   Despre noi / Contacte  |   Romanian Business  |   Evenimente  |   Publicitate  |   Informatii Utile  |  

created by Iulia Stoian