Home Informatii Utile Membrii Publicitate Business Online
Abonamente

Despre noi / Contacte

Evenimente Culturale

 

Românii de pretutindeni
Puncte de vedere
Pagina crestină
Note de carieră
Condeie din diasporă
Poezia
Aniversari si Personalitati
Interviuri
Lumea nouă
Eternal Pearls - Perle Eterne
Istoria noastră
Traditii
Limba noastră
Lumea în care trăim
Pagini despre stiintă si tehnică
Gânduri pentru România
Canada Press
Stiri primite din tara
Scrisorile cititorilor
Articole Arhivă 2019
Articole Arhivă 2018
Articole Arhivă 2017
Articole Arhivă 2016
Articole Arhivă 2015
Articole Arhivă 2014
Articole Arhivă 2013
Articole Arhivă 2012
Articole Arhivă 2011
Articole Arhivă 2010
Articole Arhivă 2009
Articole Arhivă 2008
Articole Arhivă 2007
Articole Arhivă 2006
Articole Arhivă 2005
Articole Arhivă 2004
Articole Arhivă 2003
Articole Arhivă 2002


De vorba cu Woody Allen

Un New Yorkez mie la suta, Woody Allen si-a castigat reputatia de « Auteur par excellence ».
Filmele ca si subiectele sale denota o personalitate aparte cu un umor caracteristic ce talmaceste o oare care mentalitate evreeasca tipic New Yorkeza ce-l ajuta sa comenteze cu usurinta asupra Umanitatii.
Ca atare, in ciuda circumstantelor, nu s-a lasat inghitit de mediul si jungla metropolitana mentinandu-si astfel o originalitate cu povesti despre o lume simpla cu probleme complexe captati de viata de toate zilele care, daca nu sunt suficient de anapoda, isi permite sa contribuie el. Asta contribuie si mai mult si la casa unde admiratorii lui stau la randuri lungi ca sa cumpere bilete. Datorita acestui sucess la care fanii lui ii sunt loiali in intregime, Woody marturiseste ca nici el nu stie cum de capata bani ca sa-si faca filmele, sau mai bine zis mendrele cineatice ca scenarist, regizor si chiar actor.

RA: Ah, daca nu e chiar veneratul Maestru al ecranului si al clarinetului!
WA: Oh, las-o mai moale, Ray… Doar incerc sa ma tin ocupat ca sa nu ma plictisesc sau sa ma posomorasc din auza comportari lumii de azi,caci intre noi fie vorba, nimic nu-i important cu adevarat!
RA: Ce inseamna nimic? Desigur ca ai si tu momente selectionate importante care te bucura, mai ales ca toti literati si fanii te cred un om foarte important in lumea literara si cineatica.
WA: Poate e adevarat…Familia mea mi-e foarte importanta chit ca nevasta mea e mult mai tanara dar comunicam mai mult ca ori cine chiar cu familiile si prietenii lor. Si apoi, cint jazz la clarinet si fac exercitii zilnic in fiece moment liber plus cand sunt cu parintii si prietenii lor.
RA: Cu adevarat… de restul suntem inconjrati dintr-un motiv sau altul care ne sustrage de multe ori energia si linistea necesara ca sa creiam. Si pentru ca veni vorba, sa vorbim putin despre SCOOP ultima ta semantura pe ecranul de argint. Cum D-zeu ti-a venit inspiratia de a ataca un asemenea subiect?
WA: Am avut acest gand original despre un Jurnalist care moare, ajunge in rai unde gaseste si acolo coruptie ca si pe pamant in viata noastrta de toate zilele, si se decide sa se intoarca ca sa-si vanda povestea
Dar premiza asta nu a fost de ajuns pentru un scenariu complet!
Si atunci m-am gandit ca descopera o crima care nu vrea sa treaca nepedepsita asa ca revine intruchipat ca o stafie ca sa influenteze un tanar jurnalist ca sa investigheze, bazat pe ce a descoperit el.
E o pura fictiune, deoarece, dupa cum sti opinia mea despre viata e mult mai negativa caci nu cred ca exista o barca unde platesti ca sa de duca in rai sau iad sau daca suntem deja in acea barca.
RA: Putem sa spunem ca asta este un diamant Woody Allen’esque manifestandu-si umorul negru care-ti este ca o semnatura in lucrarile tale de ori ce gen?
WA: Poate…nimeni nu te opreste s-o pui asa, dar trebuie sa sti ca fac ceeace fac tamai ca gandurile negre sa nu ma invadeze.

** Intregul interviul poate fi citit in forma tiparita a Observatorului.
de la Ray Arco, corespondentul nostru la Holywood    5/14/2007


Contact:


 
Informatii Utile despre Canada si emigrare.
Inregistrati-va ca sa puteti beneficia de noile servicii oferite Online.
Business-ul dvs. poate fi postat Online la Observatorul!
Anunturi! Anunturi! Anunturi! la Publicitate Online

 

Home / Articles  |   Despre noi / Contacte  |   Romanian Business  |   Evenimente  |   Publicitate  |   Informatii Utile  |  

created by Iulia Stoian