Home Informatii Utile Membrii Publicitate Business Online
Abonamente

Despre noi / Contacte

Evenimente Culturale

 

Românii de pretutindeni
Puncte de vedere
Pagina crestină
Note de carieră
Condeie din diasporă
Poezia
Aniversari si Personalitati
Interviuri
Lumea nouă
Eternal Pearls - Perle Eterne
Istoria noastră
Traditii
Limba noastră
Lumea în care trăim
Pagini despre stiintă si tehnică
Gânduri pentru România
Canada Press
Stiri primite din tara
Scrisorile cititorilor
Articole Arhivă 2019
Articole Arhivă 2018
Articole Arhivă 2017
Articole Arhivă 2016
Articole Arhivă 2015
Articole Arhivă 2014
Articole Arhivă 2013
Articole Arhivă 2012
Articole Arhivă 2011
Articole Arhivă 2010
Articole Arhivă 2009
Articole Arhivă 2008
Articole Arhivă 2007
Articole Arhivă 2006
Articole Arhivă 2005
Articole Arhivă 2004
Articole Arhivă 2003
Articole Arhivă 2002


Magia Culorilor (20) - Firea, culorile si parfumul potrivitAceasta prezentare se adreseaza doamnelor si domnisoarelor si se poate citi si ca un test psihologic ; spuneti si alegeti culorile care stiti Dv. ca Vi se potrivesc cel mai bine in imbracaminte si puteti afla cate ceva despre felul Dv. de a fi, si ce este si mai interesant, puteti afla si care este parfumul potrivit care, nu neaparat, este si cel preferat de Dv. !

1.Daca Va place sa va imbracati in rosu, galben sau albastru, sigur sunteti neastamparata (!), vesela si nelinistita, agreati distractia, aveti permanent simtul
umorului si increderea ca intotdeauna totul va iesi bine, chiar daca uneori ati ramas un pic… copil ! Nu agreati planurile de lunga durata, ca sa evitati eventuale dezamagiri.
Parfumul potrivit : “Tocadillly” de la Rochas.

2. Daca Va place sa va imbracati in verde sau violet, sigur sunteti o persoana nesigura pe fortele proprii, timida, cu gandul ca mereu faceti o alegere gresita, iar uneori sunteti fara simt practic. Va doriti mereu sa reusiti sa fiti independenta, si sa traiti chiar o adevarata dragoste, dar… de cele mai multe ori Va lipsete curajul si respectul de sine.
Parfumul potrivit : “Theorema” de la Fendi.

3. Daca Va place sa va imbracati in portocaliu sau galben, sigur sunteti, o fire exuberanta, calda, curajoasa, agreati grupurile de prieteni in ritmuri alese de muzica, cu dorinta sa fiti mereu in centrul atentiei, chiar daca uneori pareti putin inconstienta !
Parfumul potrivit : “Happy” de la Clinique.

4. Daca Va place sa va imbracti in albastru inchis sau violet, sigur sunteti o fire izolata, ganditoare, fara pasiuni de a sta in multime, dar cu placerea de a purta conversatii cu prietenii fideli carora va destainuiti in toate cele, sau preferati bucuria de a sta singura in mediul unor lecturi de calitate. In dragoste sunteti profunda in sentimente, chiar daca uneori sunteti timida si chiar romantica.
Parfumul potrivit : “Hypnotic Poison” de la Cristian Dior .

5. Daca Va place sa va imbracati in gri, albastru, argintiu, galben, sigur sunteti o fire rezervata, nu Va place sa fiti in centrul atentiei, iubiti regulile, viata simpla, casa, in dragoste pretindeti seriozitate si devotament, aveti prieteni putini si acestia alesi cu multa atentie.
Parfumul potrivit : “Chanel” no. 5.

6. Daca Va place sa va imbracati in negru si alb, sigur sunteti o fire schimbatoare; cand pareti sigura pe Dv. si sociabila, cand deveniti fragila si retrasa ! Sunteti capabila de pasiuni, stiti sa-i fascinati pe barbati dar datorita imprevizibilitatii, uneori, puteti deveni un partener nesigur.
Parfumul potrivit : “Roma” de la Laura Biagiott.

7. Daca Va place sa va imbracati in rosu inchis, verde, portocaliu, sigur sunteti o persoana echilibrata, Va bucurati de viata, sunteti gata oricand pentru un sfat bun, sau un ajutor, sunteti multumita de ceea ce aveti, familia fiind intotdeauna pe primul plan.
Parfumul potrivit : “Dune” de la Cristian Dior.

8. Daca Va place sa va imbracati in culori pastelate, sigur sunteti o persoana plina de naturalete si simplitate, profund impresionata de frumusetile naturii, o prietena sincera, un partener de incredere, si nu agreati lucrurile contrafacute printre care si… machiajul !
Parfumul ideal : oricare !

Stimate cititoare, daca Va regasiti in testul de mai sus atunci Va rog sa stiti ca aceste concluzii au facut obiectul mai multor sondaje realizate de specialisti in domeniu, cu marja de eroare acceptata la limita de intelegere din partea Dv. In legatura cu parfumurile, trebuie mentionat ca este necesar ca intotdeauna sa avem in vedere anotimpul si vestimentatia contextului respectiv; vara este recomandabil alegerea unor arome de fructe si cu iz proaspat, iar iarna arome mai dulci pe baza de crin, vanilie, iasomie. La birou este de preferat un parfum usor intepator. La o iesire la restaurant este potrivit un parfum delicat care sa completeze eleganta. In momentele de oboseala, potrivit este un parfum cu tente florale care sigur va vor readuce zambetul pe buze !

In numarul viitor veti putea citi despre Culorile in Feng Shui

arh. Ion Constantinescu
arhitect.ic@gmail.com


Ion Constantinescu    4/5/2007


Contact:


 
Informatii Utile despre Canada si emigrare.
Inregistrati-va ca sa puteti beneficia de noile servicii oferite Online.
Business-ul dvs. poate fi postat Online la Observatorul!
Anunturi! Anunturi! Anunturi! la Publicitate Online

 

Home / Articles  |   Despre noi / Contacte  |   Romanian Business  |   Evenimente  |   Publicitate  |   Informatii Utile  |  

created by Iulia Stoian