Home Informatii Utile Membrii Publicitate Business Online
Abonamente

Despre noi / Contacte

Evenimente Culturale

 

Românii de pretutindeni
Puncte de vedere
Pagina crestină
Note de carieră
Condeie din diasporă
Poezia
Aniversari si Personalitati
Interviuri
Lumea nouă
Eternal Pearls - Perle Eterne
Istoria noastră
Traditii
Limba noastră
Lumea în care trăim
Pagini despre stiintă si tehnică
Gânduri pentru România
Canada Press
Stiri primite din tara
Scrisorile cititorilor
Articole Arhivă 2019
Articole Arhivă 2018
Articole Arhivă 2017
Articole Arhivă 2016
Articole Arhivă 2015
Articole Arhivă 2014
Articole Arhivă 2013
Articole Arhivă 2012
Articole Arhivă 2011
Articole Arhivă 2010
Articole Arhivă 2009
Articole Arhivă 2008
Articole Arhivă 2007
Articole Arhivă 2006
Articole Arhivă 2005
Articole Arhivă 2004
Articole Arhivă 2003
Articole Arhivă 2002


De vorba cu Angelina JolieCu picioarele ei lungi, buze evoluate care magnetizeaza daca te uti la ele mai mult de o secunda, ochi de un al-bastru adanc, chiar daca nu facea scoala de actorie, puteai sa juri ca va deveni o stea de cinema. Dar mite daca a aparut in filme inca de la varsta de 11 ani! Au urmat multe filme de gradul B si C care nu au aparut pe piata mare, dar ea si-a casigat totusi o reputatie de actrita extraordinara. Dezamagita oarecum, s-a gandit sa devine director de funeralii dar asta i-a trecut rapid pe masura ca a inceput sa fie solicitata din ce in ce mai des sa joace in filme din ce in ce mai mari vis a vis de monstrii ecranului de asa natura incat atat incat a castigat in l997 un Golden Globe pentru supporting actress in filmul George Wallace altul in 1999 pentru Girl Interupted care I-a adus nominatii si pentru Oscar, iar in 2000 a fost numita Actress of the Year de catre ShoWest care este asociatia patronilor de cinematografe pentru ca le-a marit vanzarile, si deci incasarile, la casele de bilete.

RA: Felicitari c-ai supravietuit la ultimul tau film The Good Shephered! Nu de alta dar cu noul copil adus pe lume de tine si Brad Pitt, imi imaginez ca nu ti-a fost usor deloc sa si lucrezi, sa ai grije de noua nascuta si sa mai tii un ochi pe situatia financiara a necajitilor din Africa, sa ii ajuti si sa mai si participi la conferintele dela UNESCO unde esti Ambasadoarea nostra.
AJ: Dragul de tine, m-ai vazut si ai uitat sa-mi spui Hello, Angelina! (am ras si ne-am imbratisat).
RA: Nu, n-am uitat dar sint coplesit si inspirat permanent de oameni ca tine, care din pacate nu sint prea multi! Ma tot minunez de unde ai atita putere, vointa si incapatinare sa faci bine in jurul tau; ce pacat ca nu sint mai multi oameni ca tine, Angelina! Si in plus de toate, mai faci si cascadorii ca in Lara Croft’s Tomb Rider si Mrs. & Mr. Smith!!! De necrezut! Chiar e adevarat ca ai voluntariat sa le faci tu?
AJ: Ray, ne cunoastem de mult…sti ca sunt foarte sportiva si-mi place sa ma misc. Adevarul insa este ca am fost protejata foarte bine chit ca am luat totusi niste riscuri din care am iesit totusi cu niste vanatai. Vrei sa vezi unde?
RA: Chiar aici, nu! Te cred. Depinde daca sunt impodobite cu tatu-uri. Iti pot spune ca filmul m-a amuzat complet si fara discutie ai crescut din fetita nabadioasa intr-o tanara nu numai foarte talentata dar care are latitudinea sa devina si o femeie tip “007 James Bond” cu longevitate, dar si acrita dramatica de neuitat.
AJ: Thank you, Ray! Esti foarte dragut si galant ca in totdeauna. Nu, nu am adaugat noi tatu-uri decat cele pe care le sti.
RA: Adevarul este ca vazandu-te pe o motocicleta alergand in viteza pe Zidul Chinezesc, sau alunecand de la o inaltime mare cu capul in jos pe niste funii in Hong Kong si tragand totusi cu revolverul, sau sburand de pe unul din sgarie norii din Shanghai si parasutand pe un vapor, este totusi o chestie, trebuie sa admiti ca te putem socoti o mama total nebunatica fara remediu!
AJ: Recunosc ca sunt inca destul de nebunateca sa mai iau riscuri din astea, dar imi exerseaza adrenalina de care am nevoie sa stiu ca traiesc din plin.
RA: Asta mi-ai mai spus-o cand ati adoptat pe Maddox baietelul Cambodian care avea la ora aia


cca. 7 luni. Acum ca te-ai divortat de Billy Bob Thornton si ai ramas cu copilul in grija ta, cum te
afecteaza? Sint convins ca Brad Pitt, actualmente, este cel mai ideal companion pentru tine si pentru copii, mai ales ca el insusi este tatal fetitei voastre proaspat venita pe lume.
AJ: Ca o femeie care a iubit pasionat si pe masura ca ne-am schimbat pe parcurs, nu am mai avut despre ce sa vorbim. Asa ca era civilizat sa divortam…Billy Bob este probabil multumit ca s-a eliberat de corvoada unui mariaj stagnat, si eu simt la fel. Avem totusi un copil pe care-l iubim, si Maddaox este ca si cum ar fi fost al meu natural si care creste vazand cu ochii. Sigur ca nu-mi prieste cand trebuie sa fiu un timp mai indelungat pe platou-rile de filmat cum au fost in filmul asta in China si Africa, dar nu multe sunt filmele care te iau in jurul lumii cum ar veni. Asa ca e in regula deocamdata. Iar acum, cu Brad, nu pot spune decit ca am un support extraordinar, inclusive ca tata si prieten pentru copii nostrii.

Nota Obs;

restul interviului in forma tiparita a revistei noastre

dela Ray Arco, corespondentul nostru in Hollywood    4/3/2007


Contact:


 
Informatii Utile despre Canada si emigrare.
Inregistrati-va ca sa puteti beneficia de noile servicii oferite Online.
Business-ul dvs. poate fi postat Online la Observatorul!
Anunturi! Anunturi! Anunturi! la Publicitate Online

 

Home / Articles  |   Despre noi / Contacte  |   Romanian Business  |   Evenimente  |   Publicitate  |   Informatii Utile  |  

created by Iulia Stoian