Home Informatii Utile Membrii Publicitate Business Online
Abonamente

Despre noi / Contacte

Evenimente Culturale

 

Românii de pretutindeni
Puncte de vedere
Pagina crestină
Note de carieră
Condeie din diasporă
Poezia
Aniversari si Personalitati
Interviuri
Lumea nouă
Eternal Pearls - Perle Eterne
Istoria noastră
Traditii
Limba noastră
Lumea în care trăim
Pagini despre stiintă si tehnică
Gânduri pentru România
Canada Press
Stiri primite din tara
Scrisorile cititorilor
Articole Arhivă 2019
Articole Arhivă 2018
Articole Arhivă 2017
Articole Arhivă 2016
Articole Arhivă 2015
Articole Arhivă 2014
Articole Arhivă 2013
Articole Arhivă 2012
Articole Arhivă 2011
Articole Arhivă 2010
Articole Arhivă 2009
Articole Arhivă 2008
Articole Arhivă 2007
Articole Arhivă 2006
Articole Arhivă 2005
Articole Arhivă 2004
Articole Arhivă 2003
Articole Arhivă 2002


Posibilitati neexplorate : Tranzitzia la Era Noua completa
Tranzitzia dintre sistemul vechi si Era Noua s-a facut complet, si s-au epuizat toate mecanismele din sistemul vechi care se straduiau sa introduca in Era Nou greselile din sistemul vechi. Era Nou fiind complet guvernata de mecanismele, principiile, legile, caracteristicile, modalitatzile controlate de Dumnezeu nu va mai fi deformata cum au fost tentativele anterioare de inoire unde fiintze pregatite de dumnezeu pentru guvernare cosmica au crezut ca nu mai au nevoe de Dumnezeu si ca pot ele singure sa faca cum cred ele fara sa mai dea socoteala.

In termeni crestini, parabola vierilor se aplica aici foarte clar. Cei care au maltratat lucratorii au primit intii mesaje sa se indrepte (profetzii) apoi li s-a trimis primul nascut Fiul sa-i indrepte, si apoi Dumnezeu a intervenit direct. Fara corectarea celor care conduceau gresit din punct de vedere cosmic nici universul nici individul nu puteau sa stie clar ce au de facut, si nici de cine trebuiau sa asculte. Daca cautau pe Dumnezeu Adevarat erau batutzi de cei care reprezentau interesele ‘vierilor’ iar daca ascultau de vieri erau in dificultate cu cunoasterea de Dumnezeu. Cind vierii faceau rele, cei care erau ranitzi de aceste rele facute sau incurajate de vieri, se intrebau cum se poate daca exista un Dumnezeu sa se intimple asa ceva! Deci atunci, ori credintza le era scuturata, ori daca erau fermi in credintza ziceau “are Dumnezeu o ratziune pentru toate acestea! Ca fara sa vrea Dumnezeu asa ceva nu s-ar intimpla!” Si atunci se intzelegea ca Dumnezeu tolera raul sau chiar era autor al raului.

Cum a aparut raul va fi explicat in articolul viitor. Ce ma bucur sa va spun astazi este ca mecanismele si fiintzele care au creat creat si sustzinut sistemul vechi fondat pe rau, nu mai au nici o eficacitate. Fiintzele au ales indreptarea, entitatzile create de aceste fiintze au fost supuse direct Dumnezeirii, si din mecanismele pe care s-au fondat nu s-a prezervat decit cea ce este vital. Eliberarea universului din interiorul fiintzelor spre exterior ca la Ierihon, imparatzia Lui Dumnezeu pe Pamint gasindu-se in interiorul fiecaruia, aduce in evidentza zicala romineasca, universala de fapt ca potzi duce un cal la apa dar nu potzi sa-l fortzezi sa bea. Determinarea individuala, alegerea individuala, respunderea personala sint fundamentale pentru viteza de implinire a aacestui ideal al imparatziei pe pamint.

Cine vrea sa fie sa aiba viatza lunga pe pamint trebue sa invetze, sa respecte si sa practice regulile noi care se vor anuntza si care vor fi recunoscute din interiorul fiintzei fiecaruia si ca fiind viabile. Principiile sint simple si regulile concordante cu principiile. Nu va fi greu de intzeles. Ce e greu de intzeles ca sa nu faci rau? (intentionat) si ca daca faci un rau fara sa vrei trebue sa indrepti si sa te indrepti? Cam asa de simplu si de usor de intzeles va fi. Ce va fi diferit va fi pe de o parte o iertare si o incurajare sumblima, o schimbare in lume care va face binele evident si incurajator, si fructele binelui vor fi evidente, astfel incurajindu-I pe totzi sa faca bine.

Fa bine si vei primi bine. Cind ai un necaz fa un bine. Cind faci rau corecteaza-te. Cind ai de comunicat ceva, spune devarul. Cind ai o felie de ceva bun ofera macar simbolic sau pune o ruga pentru cei care nu au inca. Cind vrei sa va razbuni, iertatai! Cind ceri ca legea sa itzi tina partea, ceret justitzie pentru tine si indurare pentru cel care a gresit.

Toate aceste principii au existat si au fost recunoscute ca fiind trasaturi de caracter sau virtutzi; ce nu s-a intzeles este ca sint fundamentale longevitatzii, sanatatzii, vietzii si prosperitatzii. Spre exemplu, iubirea purifica intunericul, si daca o persoana este purificata este sanatoasa, gindeste bine si face bine. De aceea s-a pus asa de mult accent pe iubire. Iubeste-tzi aproapele ca pe tine insutzi si vei trai infinit.

Daca avetzi intrebari nu ezitatzi sa incepetzi dialogul cu autoarea.
©Sanda Davis
www.sandadavis.net

1 (905) 315 5042


Sanda Davis    3/5/2007


Contact:


 
Informatii Utile despre Canada si emigrare.
Inregistrati-va ca sa puteti beneficia de noile servicii oferite Online.
Business-ul dvs. poate fi postat Online la Observatorul!
Anunturi! Anunturi! Anunturi! la Publicitate Online

 

Home / Articles  |   Despre noi / Contacte  |   Romanian Business  |   Evenimente  |   Publicitate  |   Informatii Utile  |  

created by Iulia Stoian