Home Informatii Utile Membrii Publicitate Business Online
Abonamente

Despre noi / Contacte

Evenimente Culturale

 

Românii de pretutindeni
Puncte de vedere
Pagina crestină
Note de carieră
Condeie din diasporă
Poezia
Aniversari si Personalitati
Interviuri
Lumea nouă
Eternal Pearls - Perle Eterne
Istoria noastră
Traditii
Limba noastră
Lumea în care trăim
Pagini despre stiintă si tehnică
Gânduri pentru România
Canada Press
Stiri primite din tara
Scrisorile cititorilor
Articole Arhivă 2019
Articole Arhivă 2018
Articole Arhivă 2017
Articole Arhivă 2016
Articole Arhivă 2015
Articole Arhivă 2014
Articole Arhivă 2013
Articole Arhivă 2012
Articole Arhivă 2011
Articole Arhivă 2010
Articole Arhivă 2009
Articole Arhivă 2008
Articole Arhivă 2007
Articole Arhivă 2006
Articole Arhivă 2005
Articole Arhivă 2004
Articole Arhivă 2003
Articole Arhivă 2002


Posibilitati neexplorate ; Vindecarea in era nouaPopulatzia pamintului poate sa respire usurata, sintem deja in Era Noua, Sau Epoca de Aur, postapocaliptica. Aceasta Era se caracterizeaza prin dominantza pozitivului, prin siguranta evolutiei si progresului, prin vindecari rapide si mai ales prin prezentza Mamei.

Prezentza Mamei impune ceea ce este “Nastere Din Nou” sau nastere interioara produsa prin divin, protectzie, hrana divina, incetarea razboaelor, vindecare, prosperitate, invatatura utila vietii, tot ce este necesar Pamintului Paradis. Daca va ginditzi la culturile vechi, cind Mama era cunoscuta, acelea au fost epocile de aur in civilizatziile vechi, cum a fost civilizatia Ateniana pe timpul Atenei spre exemplu. Atena nu a avut luxul pacii cum noi il vom avea in curind, dar inflorirea bunastarii, artei si culturii in acea Atena, este similara cu ceea ce va urma pe pamint.

O nastere interioara, sa produs in majoritatea populatiei de pe pamint incepind din August 2000, accelerindu-se imens in August 2006 urmind sa se completeze in urmatoarele doua luni. Aprilie 2000 ii va gasi pe totzi la diverse grade ale acestei nasteri interioare indispensabile capacitatzii de a trai. Nasterea aceasta interioara este indispensabila, inevitabila si benefica intr-un mod indescriptibil inca.

De ce este necesara aceasta nastere interioara? Pentru ca asa zisa viata care purta in ea mecanismele degradarii imediat dupa nasterea pruncului, si urmarea fiinta pina o impingea din nou intr-o dimensiune non-corporala cu tendinta de a o impinge spre pieire, aceasta viata ucigatoare trebuia neaparat inlocuita cu viatza reala, perpetua care uneste toate planurile de existentza si nu separa sufletul de trup si trupul de suflet. Tendintza vietzii adevarate este sa fie perpetua, si sa pastreze integritatea componentelor persoanei, nu sa le separe, sa transforme corpul in tzarina si sufletul sa bintue.


Viatza care venea, pleca, era luata, era data, acea entitate pasagera care ca Ianus avea doua fetze, si cind era data, luata, plecata, lasa in urma fatza cealalta a trebuit sa se retraga din dinamica cauzala, si sa se multumeasca ca fiintza sa proprie sa supravietuiasca modest si sa dea locul unei vietzi perpetue instalate in centrul fiecarei fiintze de pe planeta, prin acea ‘nastere din nou’ pentru a-ida perpetuitatea necesara.Cu alte cuvinte, mecanismele care ar permite in principiu viatza perpetua sint deja instalate in interiorul fiecarei persoane si activate deja in cei care sint incapabili de a face rau.Deci daca vretzi sa traitzi cit mai mult, elixirul vietzii vesnice e gratis. Se gaseste in interiorul abdomenului propriu, in suflet, se inmultzeste cu doua principii fundamentale: facerea de bine si refuzul raului. Nu judecatzi, nu atacatzi, spunetzi adevarul, ajutatzi, iluminati-va, iubiti, odihniti-va, bucurati-va; Puneti binele inainte in tot ce faceti si in curind manifestarile acestei schimbari epocale vor fi asa de evidente, ca nu va veti mai teme de esec.

Desi se mai agita politica, Dumnezeirea va tine planeta vesnic, si persoanele care vor sa fie vesnice vor trebui sa decida sa fie vesnic bune si sa corecteze greselile. Personele bune au sansa la perpetuare. Dumnezeu nu va perpetua raul, minciuna, rautatea, furtul, inselatoria, care vor fi eliminate in toate formele. Gradele vor fi nu in termeni opusi ci in termeni continuii. Mai bine, si mai bine, foarte bine, etc. Dar ce-I sub bine, nu va primi vitalitate; nici un factor sub bine nu va primi vitalitate. Boala nu va forta vitalitate, sanatatea va primi suport divin, cei rau va pieri ce-i bine se va perpetua.

Daca vreti, este inversarea a ceea ce s-a numit ‘legea junglei’. Cei sinceri, buni, iubitori, harnici, ajutatori, cautatori de a intelege, vor prospera, ceilalti se vor diminua pina cind vor itelege ca numai facind bine le va fi bine. Acelasi lucru se va intimpla pentru afaceri. Numai afacerile bune care respecta populatia si viitorul vor prospera. Cistigul necinstit care va bucura pe moment va costa pe businesman businesul insusi; intr-un fel sau un altul cei care vor face rau in business vor pierde, pina cind businesurile vor invata sa produca corect si cu respect pentru ca altfel nu vor putea continua.

Pe scurt in Era Noua, mecanismele inerente a tot ce exista vor duce la bine prin bine pentru bine. Vindecarea va fi profunda, va implica natura, economia, societatea, familia, individul.

Vindecarea mentala si sufleteasca vor fi fundamentale vindecarii fizice. Tot ce este organic se va vindeca nu numai prin nutritie, odihna si medicatie, dar si prin atingere divina. Fiecare organ este dependent de sufletul organului respectiv. Sufletul bun va avea putere de autovindecare.

Detalii in numerele viitoare. Pina atunci ‘sa auzim numai de bine’ si succes in gasirea solutiei personale pentru tot ceea ce va impiedica la gasirea caii bune. Ghidul spre Era Noua va consta in primul rind in ggidul interior al fiecaruia, dar de asemenea vor fi publicate articole, cartzi, conferitnze, rezultate in vindecare, evenimente definitorii. Populatzia nu va raminea fara instructia necesara.

Cititzi in continuare articolele de la coloana mea in Observatorul, si veti gasi solutiile la problemele personale.
De asemenea, daca avetzi intrebari sau sugestii pentru articolele viitoare trimitetile la adresa mea
e-mail sandadavis@rogers.com

N.RO.
Sanda Davis este psiholog, Ph D in Canada, autore de carti.
Locuieste in Burlington/Ontario


Sanda Davis    1/20/2007


Contact:


 
Informatii Utile despre Canada si emigrare.
Inregistrati-va ca sa puteti beneficia de noile servicii oferite Online.
Business-ul dvs. poate fi postat Online la Observatorul!
Anunturi! Anunturi! Anunturi! la Publicitate Online

 

Home / Articles  |   Despre noi / Contacte  |   Romanian Business  |   Evenimente  |   Publicitate  |   Informatii Utile  |  

created by Iulia Stoian