Home Informatii Utile Membrii Publicitate Business Online
Abonamente

Despre noi / Contacte

Evenimente Culturale

 

Rom�nii de pretutindeni
Puncte de vedere
Pagina crestină
Note de carieră
Condeie din diasporă
Poezia
Aniversari si Personalitati
Interviuri
Lumea nouă
Eternal Pearls - Perle Eterne
Istoria noastră
Traditii
Limba noastră
Lumea în care trăim
Pagini despre stiintă si tehnică
Gânduri pentru România
Canada Press
Stiri primite din tara
Scrisorile cititorilor
Articole Arhivďż˝ 2024
Articole Arhivďż˝ 2023
Articole Arhivďż˝ 2022
Articole Arhivďż˝ 2021
Articole Arhivďż˝ 2020
Articole Arhivďż˝ 2019
Articole Arhivďż˝ 2018
Articole Arhivďż˝ 2017
Articole Arhivďż˝ 2016
Articole Arhivďż˝ 2015
Articole Arhivďż˝ 2014
Articole Arhivďż˝ 2013
Articole Arhivďż˝ 2012
Articole Arhivďż˝ 2011
Articole Arhivďż˝ 2010
Articole Arhivďż˝ 2009
Articole Arhivďż˝ 2008
Articole Arhivďż˝ 2007
Articole Arhivďż˝ 2006
Articole Arhivďż˝ 2005
Articole Arhivďż˝ 2004
Articole Arhivďż˝ 2003
Articole Arhivďż˝ 2002


Secrete ale universului - NUMERELE MAESTRE ( I )



Recunoscând că există o ordine în univers, care cuprinde de la cea mai mică particulă până la formarea universului, si pornind de la principiul că nimic nu este static ci totul vibrează în jurul nostru, putem să întelegem cum si numerele transmit o energie care afectează tot ceea ce există si că forta lor îl atinge si pe om, modelându-i caracterul si destinul.
Toti ne-am născut într-o zi predestinată în cadrul planului universal si am fost influentati de vibratiile emise, în acel moment, în câmpul de energie terestră; astfel, chiar din momentul nasterii, ne situăm sub influenta vibratiilor numerelor dominatoare. Aceste vibratii ne vor dirija rationamentul, motivându-ne reactiile si atitudinile în fata vietii.
De-a lungul timpului, omenirea a avansat spectaculos în toate domeniile, dar cunostintele sale metafizice continuă să fie la fel de rudimentare ca acum câteva secole. Si astăzi ca si ieri, necunoscutele lui ''de ce'' si ''încotro'' ale evolutiei omului continuă să fie un mister pasionant. Există o dimensiune în care nu s-a putut patrunde si ''lumea esoterică'' (ascunsă, rezervată, secretă) este încă învăluită în mister. Se caută răspunsuri, pentru că azi, din ce în ce mai mult, omul are nevoie să se cunoască pe sine, să cunoască legătura sa cu planul universal, iar parapsihologia dar si numerologia, din ce în ce mai mult acceptate, oferă căile spre aflarea acestor necunoscute.
Conform teoriilor care stau la baza stiintei numerelor, numele si data nasterii creează o formulă numerică ce-l însoteste pe om până la moarte, iar vibratiile pe care aceasta le emite permit o analiză a caracterului si personalitătii, uimitor de exactă.
În această analiză se are în vedere faptul că tabloul numerologic (numerograma) cuprinde o combinatie de mai multe numere, din care se desprind 5 Vibratii bază: Nastere, Interior, Exterior, Scopuri si Semnătură.
Cand Vibratiile Nasterii si Numelui se armonizează între ele, se poate spune că este vorba de o persoană echilibrată; când acestea sunt total opuse, avem de-a face cu o personalitate imprevizibilă si contradictorie. Când nu există afinitate între Vibratiile de Interior si Exterior, avem de-a face cu o persoană fătarnică.
Vibratiile Numelui si Semnăturii au si ele rolul lor, căci ele ratifică, accentuează ori slăbesc calitătile, defectele si posibilitătile Vibratiei Nasteriii..Când există discrepante între ele, este vorba, cu sigurantă de probleme de personalitate sau de comportament.
Persoana în cauză, în fata acelorasi stimuli, probleme sau situatii, va fi nevoită să actioneze folosindu-si resursele date de Vibratiile dominante; deseori va fi deosebit de deconcertant pentru cei care o înconjoară, si chiar pentru ea însăsi. Uneori aceste discrepante sunt de mare magnitudine si creează profunde probleme, traume sau complexe. Astfel de probleme apar deseori la femei, prin schimbarea numelui în urma căsătoriei. Dacă după căsătorie ele vor avea de-a face si cu un temperament violent ori agresiv, problemele ce vor apărea vor fi si mai complexe.
Fată de aceste Vibratii de Bază un rol special îl au Vibratiile Maestre sau Superioare.
Dacă prin însumarea cifrelor corespunzătoare datei nasterii ajungem în penultima etapă la unul din numerele 11-22-33-44 (care se transformă ulterior în 2-4-6-8), ne aflăm în fata unui Număr Maestru.
A purta o Vibratie Superioară înseamnă a te situa deasupra celorlalti, pentru că spiritul tău a evoluat, trecând prin multiple experiente si încarnări. Cunoasterea binelui sau lumina interioară pe care au dobândit-o cei înzestrati cu un astfel de spirit i-au făcut să înteleagă că, adevăratul si singurul sens al vietii este autoperfectionarea interioară si dăruirea fără nici un fel de rezerve în folosul semenilor.
Inspirati si clarvăzători, acesti nativi percep adevărata esentă a vietii si necesitatea de a observa si respecta legile si preceptele care o dirijează.
Lumina si întelegerea îi fac să devină veritabili vizionari, initiati si maestri, a căror datorie este să-si învete semenii să păsescă pe ''drumul de aur'', care duce spre cunoasterea cosmică si suprema perfectiune. Exemplul lor trebuie să fie un stimulent, pentru ca cei mai putin privilegiati să îndrăznească să lupte pentru progres si îmbogătire spirituală.
Persoanele aflate sub semnul Vibratiilor Maestre sunt adevărati lideri, dotati cu întelepciunea cunoasterii si fortă interioară superioare, care îi conduc spre cele mai înalte pozitii de prestigiu, dobândind renume în activitatea ce o desfăsoară.
Totusi, demn de retinut este faptul că aceste Numere Maestre aduc o enormă tensiune nervoasă, iar dacă persoanele în cauză nu dispun de o veritabilă Vibratie Superioară, se poate produce un dezechilibru mental si atunci vor intra în actiune caracteristicile negative ale Vibratiei de Bază. În acest caz, nu numai că pot fi cu usurintă înselate de alte persoane, ci se pot însela pe ele însele (ceea ce e si mai periculos), ignorând adevăratul rol în viată. Devin înfumurate si preocupate de lucruri minore, care nu numai că le orbesc ci le si barează drumul spre adevărata lor menire..
Multe dintre aceste persoane nu reusesc să asimileze succesul si devin arogante, încrezute, incapabile să recunoască adevărul sau greselile. Încercând să-si calmeze vocea interioară care le readuce în atentie datoria lor cosmică, îngăduie puterii, influentei si banilor să se transforme în scopul existentei lor, uitând astfel că, pentru ei, bunurile materiale nu trebuie să aibă nici o importantă, fiindcă acestea niciodată nu le vor aduce fericire.
Numerele Maestre conferă celor care s-au născut sub semnul lor o obligatie morală superioară. Cu alte cuvinte, persoanei în cauză i s-a dat posibilitatea de a trăi în deplin acord cu Numărul Maestru corespunzător sau se poate limita la Numărul de Bază, dacă nu se simte capabilă să se ridice la exigentele Vibratiei Maestre. În acest din urmă caz, vor avea caracteristicile date de Numărul Simplu (2, 4, 6 ori 8) dar, odată decise să se înalte la cerintele Vibratiei Superioare, viata si actiunile lor vor străluci deasupra omenirii, pentru că îsi vor îndeplini menirea lor pe pământ..
Totusi, drumul pe care păsesc astfel de persoane este adesea un drum singuratic.
Lupta si idealurile lor nu vor fi totdeauna întelese. Desi deseori se vor simti izolate, niciodată nu trebuie să se coboare la nivelul celorlalti, pentru că si-ar putea pierde strălucirea si forta interioară care le animă. Rolul lor este să-si ajute semenii să se elibereze de lanturile care leagă sufletele de latura materială a vietii, de pasiunile josnice , ca să poată apoi să se ridice la înăltimea zonelor pure ale spiritului.
Astfel, îndeplinindu-si acest rol, faima si numele lor nu vor pica odată cu ei, pentru că realizările lor umane le vor perpetua amintirea printre cei care i-au cunoscut. Nativii acestor Vibratii Superioare vor sti să fie cei mai buni dintre cei buni..
De retinut este faptul că, Vibratiile Duble sau Maestre sunt numere de încercare, ceea ce înseamnă că, periodic, posesorii acestora se vor vedea confruntati cu probleme de natură morală si materială, pe care însă le vor solutiona numai făcând apel la intuitia fină si la puterea morală cu care au fost înzestrati. Dacă vor reusi să trăiască în deplin acord cu normele care dirijează aceste Vibratii Maestre vor face un pas important în evolutia lor interioară. Cât de repede vor ajunge la acest deplin acord, depinde în foarte mare măsură si de Vibratiile Numerelor de Bază - care nu sunt de neglijat.
(va urma)
Viorica CONSTANTINESCU
(e-mail: viviana7777@yahoo.com)






Viorica CONSTANTINESCU    12/6/2006


Contact:







 
Informatii Utile despre Canada si emigrare.
Inregistrati-va ca sa puteti beneficia de noile servicii oferite Online.
Business-ul dvs. poate fi postat Online la Observatorul!
Anunturi! Anunturi! Anunturi! la Publicitate Online

 

Home / Articles  |   Despre noi / Contacte  |   Romanian Business  |   Evenimente  |   Publicitate  |   Informatii Utile  |  

created by Iulia Stoian