Home Informatii Utile Membrii Publicitate Business Online
Abonamente

Despre noi / Contacte

Evenimente Culturale

 

Românii de pretutindeni
Puncte de vedere
Pagina crestină
Note de carieră
Condeie din diasporă
Poezia
Aniversari si Personalitati
Interviuri
Lumea nouă
Eternal Pearls - Perle Eterne
Istoria noastră
Traditii
Limba noastră
Lumea în care trăim
Pagini despre stiintă si tehnică
Gânduri pentru România
Canada Press
Stiri primite din tara
Scrisorile cititorilor
Articole Arhivă 2019
Articole Arhivă 2018
Articole Arhivă 2017
Articole Arhivă 2016
Articole Arhivă 2015
Articole Arhivă 2014
Articole Arhivă 2013
Articole Arhivă 2012
Articole Arhivă 2011
Articole Arhivă 2010
Articole Arhivă 2009
Articole Arhivă 2008
Articole Arhivă 2007
Articole Arhivă 2006
Articole Arhivă 2005
Articole Arhivă 2004
Articole Arhivă 2003
Articole Arhivă 2002


De vorba cu COLIN FARREL
Un actor irlandez inalt, frumos, dar care radiaza o alura de shmecher-pishicher in ciuda seriozitatii cu care se dedica rolurilor respective cu care a facut si face valva. Ultimile lui filme sint MINORITY REPORT (vis-a-vis Tom Cruise), THE FARM (cu Al Pacino) si PHONE BOOTH (de unul singur), DAREDEVIL, si mai recent, MIAMI VICE, au facut un venit urias la casa de bilete si continua cu roluri foare deosebite, de un caracter special incat e cautat si cerut de multi producatori.

RA: Iata-l si pe ne-astamparatul Colin! Merci ca ai venit, caci cu tine... mai sti?
CF: Ei, nici chiar asa Ray, sint eu sburdalnic si neastamparat, dar daca promit ca vin, nu ma dau inlaturi si ales cand e vorba de jurnalisti care vor sa ma ridice in slava! (am ras)
RA: Ei, nici chiar asa…Colin, stiu ca vii dintr-o familie unde parintii au fost sau sunt atleti, esti cel mai mic din 4 copii, ceilalti fiind fete…cum de ai ajuns sa devi actor?
CF: Simplu! Am luat-o din loc…nu ride! Am avut ocazia sa plec in Australia unde am stat un an, dar m-am intors si am intrat la scoala de actorie, unde, iarasi, n-am prea stat mult caci m-i s-au oferit tot felul de roluri incit nu mai faceam fata si la scoala...asa ca am lasat-o balta!
RA: Vad, in doar cativa ani ai devenit nu numai foarte cunoscut dar ti s-a acordat si titlul de vedeta.
CF: Da, ma rog…nu vad nici o diferenta de cum eram sau sunt obisnuit in anturajul meu; eu continui sa traiesc in realitate, locuiesc in acelas loc, nu m-am mutat intr-un castel, cand nu turnez, ma vad ca intotdeauna cu prieteni vechi de care nu trebuie sa ma feresc sau sa ma-ntreb dece sunt draguti cu mine.
RA: Din cauza temperamentului tau sburdalnic si a umorului sardonic de care esti renumit, poate de aceea ai asa de mult de lucru?
CF: Omule…sunt cum sunt si poate deaceea ma angajeaza…sigur ca-mi fac lectiile si cercetez natura caracterului pe care-l interpretez, dara daca poseda o nervozitate anumita, nu accept sa-l joc.
RA: Mai cunosc actori cu temperament, dar al tau e feroce si intr-un fel bine venit caci creiaza o intensitate a rolului aparte de multi. Felicitari! Si acum te vad in DARE DEVIL....!!!
CF: Thank you, thanks a million! Esti amabil. Dar poate ai dreptate (am ras)
RA: Acum ca esti renumit si recunoscut ca vedeta importanta in Hollywood, cum te simti? Te-ai obisnuit? Te bucura sau te enerveaza faptul ca numarul vedetelor in Hollywood creste vertiginos?
CF: Nu sint gelos, nu am motive. Ce pot sa-ti spun este intr-un fel foarte bine caci salariul meu creste cu fiece film…si da, am fost o personalitate publica toata viata, numai ca acum in loc de 20-30 de cunostiinte au devenit mii, majoritatea pe care nu-i cunosc personal si deodata imi apar in fata cu zambete pana la urechi, unii chiar cu nuante sexuale cerandumi autograful! Trebuie sa admiti ca e o senzatie pe care daca n-o stapanesti s-ar putea sa ti se urce la cap.Adevarul este ca in carnetelul meu, numerele de telefoane s-a marit vizibil...
RA: Si, cum adica, nu ti s-a urcat inca la cap? (am ras) Ce-ti spune familia cand ii vizitezi acasa, in Irlanda?
CF: Vad ca si tu esti al dracului!

N.R. continuarea in forma tiparita a Observatorului

dela Ray Arco, corespondentul nostru din Hollywood    10/3/2006


Contact:


 
Informatii Utile despre Canada si emigrare.
Inregistrati-va ca sa puteti beneficia de noile servicii oferite Online.
Business-ul dvs. poate fi postat Online la Observatorul!
Anunturi! Anunturi! Anunturi! la Publicitate Online

 

Home / Articles  |   Despre noi / Contacte  |   Romanian Business  |   Evenimente  |   Publicitate  |   Informatii Utile  |  

created by Iulia Stoian