Home Informatii Utile Membrii Publicitate Business Online
Abonamente

Despre noi / Contacte

Evenimente Culturale

 

Românii de pretutindeni
Puncte de vedere
Pagina crestină
Note de carieră
Condeie din diasporă
Poezia
Aniversari si Personalitati
Interviuri
Lumea nouă
Eternal Pearls - Perle Eterne
Istoria noastră
Traditii
Limba noastră
Lumea în care trăim
Pagini despre stiintă si tehnică
Gânduri pentru România
Canada Press
Stiri primite din tara
Scrisorile cititorilor
Articole Arhivă 2019
Articole Arhivă 2018
Articole Arhivă 2017
Articole Arhivă 2016
Articole Arhivă 2015
Articole Arhivă 2014
Articole Arhivă 2013
Articole Arhivă 2012
Articole Arhivă 2011
Articole Arhivă 2010
Articole Arhivă 2009
Articole Arhivă 2008
Articole Arhivă 2007
Articole Arhivă 2006
Articole Arhivă 2005
Articole Arhivă 2004
Articole Arhivă 2003
Articole Arhivă 2002


Vindecarea in Era NouaCa la Ierihon unde trompetele sunau in afara zidurilor dar caderea lacasului se producea din interior, asa a cazut universul mai bun care a existat la inceputul creatiei: din interior, din neascultare a celor din cetate care erau sub asediu si nu au intzeles ca vacarmul asaltului ii impiedica sa asculte de vocea care le spunea sa nu se mai bata intre ei, ca daca se bat vor darima ei orasul si zidurile vor cadea din interior spre exterior si vor cadea in mina celor care ii atacau. Ierihonul fiind universul sprijinit de Dumnezeu din interiorul structurii sale dar atacat de fortzele cosmice exterine, a fost testul creatiei libere, de genul ‘facetzi ce vreti, dar daca nu ascultatzi vor fi consecintze. Voi fi acolo daca aveti nevoe de Mine”. Daca in loc sa se certe unii cu altzii si sa fie doboritzi de discordii ignorau trompetele fricii, faceau liniste si ascultau unul la alatul si la Dumnezeu, cei din acel univers iubit erau salvatzi.
In aceste zile coplesite de gindirea apocaliptica care tindea sa copleseasca colectivul doritot de pace, Dumnezeu are pe mina acest univers care acum se naste din ruinele colapselor anterioare, stele care acum trebesc sa se renasca din naoptea adinca a disperarii de epoci, mintzi coplesite de cunoasterea raului. Dar are dee asemeni inimi curate care stiu adevarul, suflete purificate care isi cunosc identitatzile, fiintze spirituale care stiu ca persoana lor fizica e mai rau ca Ierihonul. Disputa interioara la nivel de persoana, personalitate multipla, desordine unipolara, bipolara, depresie, anxietate, divortz, nu numai in sociatate dar in interior intre suflet si inima, intre minte si spirit, intre persoana si Dumnezeu, obsesii, cancere, simtzuri bolnave, membre schilodite de boli genetice, coloane rupte, accidente de munca, malnutritzie, sinucideri lente sau rapide…
Acuzatorul se uita la acestia si zice catre Dumnezeu…

“--Cu cine vrei sa faci Paradis? Cu astia? Uitete la ei, care se mai tzin pe picioare nu-I tin inimile, mintile sau intelectul…Ia uite ce situatzie economica si polititca este! Cu astia vrei sa faci treaba?”

“--Dumnezeu se uita la acuzator si zice: cu astia te-am invins.

“Cuma asa!? Is vai de ei!”

Cel mai chinuit dintre ei Iona draga, este mai bun decit totzi! Uita-te la Iov. Nu vede, il poarta totzi de mina, si incinta lumea cu o dragoste si o melodie care nu s-a mai vazut pe pamint. Ma refer bineintzeles la Andrea. Andrea Bocelli. Si uitete la Hose Feliciano! Cite inimi misca? Cita lumina au adus acestia orbi? Cita dragoste au adus acestia care sint ranitzi!? Cita grija au unii de altzii acestia care sint ranitzi de furtuni, de Sunamis! Nu-mi aud vocea cind vin furtunile pe care ei le hranesc cu propia lor neliniste, dar in inima lor m-au chemat. Inceteaza Iona cu acuzarile caci ii voi vindeca pe totzi. Cei de la Ierihon nu au ascultat, dar acestia ma asculta in inimi. Chiar daca mintzile lor sint confuse, religioase si bataioase, inimile lor ma cunosc si stiu ca sint aici si ca aduc Paradisul pe Pamint. Terra.
A inceput Era Nou! Ii voi vindeca pe totzi. Prin inimile lor care au ales dragoste, pace si bucurie, le voi lumina mintzile la totzi.
Vindecarea in Era Noua va depinde de ascultarea lor.

Dialogul intre Dumnezeu si acuzator s-a incheiat. Dumnezeu a pronuntat, hotarirea e absoluta. Pamintul Terra nu poate fi decit Paradis indifferent de tendintzele Geo-politice. Era Noua a inceput. Acesta este rezultatul cresterii bunatatzii pe pamint, a iubirii, a ingrijirii celor la nevoe, a increderii in Dumnezeu, a strigatului celui mai rau care la nencaz sau la pericol nici nu mai gindeste, ca sufletul ii striga “Dumnezeule! Nu ma lasa” Oamenii de pe planeta pamint au ales sa se lase de intuneric. Acuma aceast bine, inteles, care a dus la supunera sufletelor si mintilor si inimilor trebue sa continue ca vindecare, iluminare, constientizare. Inima acuma stei ce mintea poate nu stie. Dar mintea e gata sa se invete. Evidentza va fi asa de coplesitoare si lumina asa de frumoasa ca nimeni nu va mai dori intuneric.

Acum sintem la faza la care Sistemul Vechi in care raul dicta nu mai are absolut nici o posibilitate de manifestare in Duh. Dar…ca dupa razboi… Multe sint de restaurant, de vindecat, de invatat. Trebue sa evitam Ierihonul dogmatic, si sa ne impacam cu idea ca Dumnezeirea nu paote fi contestata, nu poate fi divizata, nu poate si asumata. Oamnii aleg ca vor sau nu sa se supuna, darn nu aleg ei cine este si cine nu este Dumnezeu. Prezentza Dumnezeiasca pe pamint este opera Dumnezeirii. Unde oamenii au un cuvint de spus este la nivelul receptivitatzii si bunavointzei. Cu fiintzele umane nu e problema ca fiintzele umane au intzeles intotdeauna si au ales binele intotdeauna. Cu omul e mai greu, ca fiind copilul rebeliunii, nu intzelege pe Dumnezeu asa de usor cum intzeleg fiintzele umane care sint Copii Dumnezeirii. Prima vindecare este umanizarea tuturor fiintzelor. Apoi reglarea si dezvoltarea intzelegerii, intelepciunii, supunerii si Iubirii. De acolo se paote creste in continuare, pina la punctual la care nu va mai fi diferentza de substantza, de esentza sau de intentzie intre omul umanizat si fiintza umana de la inceputuri. Materializarea divinului si divinizarea umanului vor duce la permanentza.

Avem urmatorii 20 ani sa facem pasii cei mai importantzi si o vesnicie de splendori.

In numarul urmator voi scrie detalii. Ca sa stitzi mai mult despre aceasta Era Noua care a inceput, vizitatzi www.sandadavis.net


Pentru tratament sunatzi la (905) 592-0091.
Metode alternative de vindecare, cu asistentza divina, dar si metode traditionale vor fi folosite ca sa fitzi ajutatzi cu problema dumneavoastra.

Sanda Davis Ph.D. cnd.
Vindec: Diabet, probleme de inima, probleme psihice, probleme familiare, probleme de vedere de auz si altele.
420-760 Brant St. Burlington ON L7R 4B8 www.sandadavis.net www.myspace.com/sandadavis1

D. Grama. Testimonial: ,, Mi-a salvat fetita, Mi-a salvat si mama,” nu pot sa-i aduc decit mii de multumiri. Cind am venit la Sanda mama mea nu vedea deloc cu ochiul sting iar cu dreptul vedea ca prin ceata.Diabetul era fara control, nivelul de zahar varia de la 3 la 27 . Glicemia era Total scapata de sub control. Cind au vazut asta doctorii incepusera fel si fel de teste le eara teama ca ramine fara vedere. Atunci mi-am zis: Mia salvat fetita ? Ce daca diagnosticul e diferit de ce a avut fata, poate ma ajuta Sanda. Si intradevar m-a ajutat enorm. In numai doua sedinte nivelul de zahar a inceput usor sa se stabilizeze si numai in trei luni am redus insulina de la 100 - 110 la 59 de unitatii.Fantastic si vederea sa inbunatatit foarte mult sint progrese mari si bune de reducere in continuare. Nu e asta fantastic? Ba da. Sa credem in miracole? Exista oare? Da exista si trebuiesc facute public. Cita lume sufera cita lume vrea vindecare, e adevarat medicamentele poate ajuta, dar cind medicamentele nu ajuta, exista o putere mai mare. .Sanda Davis    9/27/2006


Contact:


 
Informatii Utile despre Canada si emigrare.
Inregistrati-va ca sa puteti beneficia de noile servicii oferite Online.
Business-ul dvs. poate fi postat Online la Observatorul!
Anunturi! Anunturi! Anunturi! la Publicitate Online

 

Home / Articles  |   Despre noi / Contacte  |   Romanian Business  |   Evenimente  |   Publicitate  |   Informatii Utile  |  

created by Iulia Stoian