Home Informatii Utile Membrii Publicitate Business Online
Abonamente

Despre noi / Contacte

Evenimente Culturale

 

Românii de pretutindeni
Puncte de vedere
Pagina crestină
Note de carieră
Condeie din diasporă
Poezia
Aniversari si Personalitati
Interviuri
Lumea nouă
Eternal Pearls - Perle Eterne
Istoria noastră
Traditii
Limba noastră
Lumea în care trăim
Pagini despre stiintă si tehnică
Gânduri pentru România
Canada Press
Stiri primite din tara
Scrisorile cititorilor
Articole Arhivă 2019
Articole Arhivă 2018
Articole Arhivă 2017
Articole Arhivă 2016
Articole Arhivă 2015
Articole Arhivă 2014
Articole Arhivă 2013
Articole Arhivă 2012
Articole Arhivă 2011
Articole Arhivă 2010
Articole Arhivă 2009
Articole Arhivă 2008
Articole Arhivă 2007
Articole Arhivă 2006
Articole Arhivă 2005
Articole Arhivă 2004
Articole Arhivă 2003
Articole Arhivă 2002


Secretele numarului psihic 9


Numărul 9 este un număr impar, masculin și dinamic; 9 este cel mai puternic din scara numerelor de la 1 la 9. În pătratul vedic, 9 apare de 21 de ori, spre deosebire de 3 și 6 care apar în 12 pătrate și de restul numerelor care apar doar în 6 pătrate. Numărul 9, multiplicat de 2...9 ori, prin adunare dă tot 9 (9x2=18; 1+8=9...; 9x9=81; 8+1=9).
Imaginile pătratului vedic sunt pur geometrice, imagini pe care artiștii și meșteșugarii islamici le-au folosit în lucrările lor decorative. În India multe locuri și altare au aceste motive decorative, ceea ce dovedește că puterea mistică a numerelor a fost cunoscută în vechea Indie.
În sistemul hindus, numărul 9 se află dincolo de universul manifestat (,,octava lui PRAKRITI'') și el este numărul neschimbătoarei PURUSHA (Conștiință). Cele opt numere ale lui PRAKRITI, plus Unu- PURUSHA- formează nouă, lumea manifestată a numerelor și a formelor.
Astrologic, numărul 9 este guvernat de Marte denumit și Zeul Războiului dar și Comandantul-șef al adunării Zeilor. Ca și numărul 6 (3+3), 9 (3x3) împărtășește și el armonia numărului 3 - care este socotit ''salvatorul universal'' (in numerologie) și care este denumit de catre ocultiști numărul împăcării contrariilor( le unifică); la creștini 3 reprezintă Trinitatea : Tatăl, Fiul și Sfântul duh.
Dacă 6 este socotit numărul frumuseții (după planeta care-l guvernează, Venus - zeița frumuseții, în mitologie), numărul 9 este considerat strălucit: înfățișează gloria!
Persoanele cu acest număr psihic 9 (născute pe 9, 18, 27, în orice lună), în orice luptă, dacă este dreaptă, vor ieși glorioase. Marte, care-i guvernează, conferă acestor nativi rezistență, dar și agitație și impulsivitate. Le acordă un spirit sportiv, care-i face să accepte la fel de bine înfrângerea ca și victoria. Îi înzestrează cu o energie dinamică ce-i îndeamnă să îndrăznească orice, de la mersul prin foc până la lupte cu un tigru sau elefant. Acestor persoane le place să-i uimească pe ceilalți prin curajul lor neobișnuit. Nativii cu număr psihic 9 deseori stârnesc invidia prin repeziciunea cu care se descurcă, în orice situație care altora le-ar părea fără ieșire. Acești nativi, în situații conflictuale, explodează mai repede ca dinamita, dar se calmează la fel de repede după ce au spus (fără menajamente) tot ce au avut de spus.
Persoanele cu număr psihic 9 dispun de un bun sistem imunitar, fiindcă Marte (care-i guvernează) este asociat cu sângele, potrivit celuilalt nume al său sanscrit - KUJAR și RUDHIR, cu sistemul muscular și măduva osoasă care întărește sistemul imunitar prin producerea celulelor albe menite să lupte împotriva virușilor și bacteriilor.
Nativii stăpâniți de Marte sunt mari amatori de arte marțiale, de vânătoare, de sport, dezbateri, polemici, discursuri în public și politică.
Ca orice alt număr, 9 are și el părți negative; acestea se fac simțite atunci când Marte nu este bine plasat în harta natală a nativilor, sau când aceștia se află în preajma unor persoane care, deseori, numai prin simpla lor prezență le creează o stare de disconfort.
Persoanele cu număr psihic 9 sunt idealiste, optimiste, generoase, spontane, n-au rabdare și sunt caracterizate de franchețe și dreptate.
Deși prietenoși, nativii cu număr psihic 9 sunt selectivi în prietenie; au prieteni puțini dar de lungă durată. Nu-i țin prea mult în preajma lor pe cei cu care nu sunt pe aceeași lungime de undă, chiar dacă-i apreciază pentru unele calități.
Cum interacționează nativii cu număr psihic 9 cu celelalte persoane, aflați din cele ce urmează.
Calculați-vă mai întâi numărul psihic și, în dreptul numărului obținut, veți găsi mai jos atitudinea unei persoane cu număr psihic 9 față de dv.:
1 - prietenos, susținător;
2 - bun susținător, prietenos, protector;
3 - întreg sprijinul, benefic;
4 - opoziție și ceartă; te învață să devii practic;
5 - critic, dar prietenos; ajută evoluția;
6 - benefic, foarte muncitor, iubitor și grijuliu, dar câteodată ciudat;
7 - benefic, (nesatisfăcător) inspirator;
8 - îți dă sfaturi bune; ajută evoluția; dacă i te opui îți poartă pică și este răutăcios;
9 - prietenos, dar certăreț, mai puțin inspirator.
Atitudinea celorlalți față de o persoană cu numărul psihic 9 rezultă din cele ce urmează, în funcție de numerele lor psihice de mai jos:
1 - prietenie îndelungată, util, te ferește de dușmani și critici doar dacă primește dovezi de admirație/aprobare;
2 - prieten, relație benefică atunci cand cooperează;
3 - ocrotitor, prieten; inspirator; te ajută să te concentrezi; îți dă forța interioară;
4 - oponent puternic, cooperează doar în proiecte sociale;
5 - util, favorabil, mai puțin cald și prietenos;
6 - excelent prieten, întregul sprijin; își depășește interesele;
7 - își pierde identitatea; susținător, prieten, norocos;
8 - opoziție, bun ca elev;
9 - prietenos, dar critic și certăreț, mai puțin inspirator.

De observat este că, o relație reciproc benefică există între 3 și 9, 6 și 9.
Între două persoane cu număr psihic 9 însă, deși poate exista o
prietenie, relația pe termen lung nu funcționează bine (nu e stimulativă). Ambele sunt nu numai la fel de independente și, împreună, nu evoluează: 9 cu 9 dă tot 9 !

Din această serie de ''secrete ale numerelor psihice'' ați putut afla cum atitudinea simțită ori manifestată a oricărui nativ poate fi scoasă la iveală de numărul lui psihic. Numerele, nu numai cele psihice, au mult mai multe secrete. Un secret foarte bine păzit este acela că, în afară de numărul 1 - guvernat de Soare (socotit centrul Macrocosmosului ori ''inima'' Cerului), toate celelalte numere au o altă valoare decât cea la vedere. O semnificație tainică specială au și numerele 4 și 7, fiindca ele reprezintă natura bipolară a omului: orizontal în dinamică și vertical în cunoaștere.
In curând, tot în această rubrică, veți afla tainele numărului 7 precum și valoarea sa secretă .

Viorica Constantinescu
(e-mail: viviana7777@yahoo.com)


Viorica Constantinescu    6/14/2006


Contact:


 
Informatii Utile despre Canada si emigrare.
Inregistrati-va ca sa puteti beneficia de noile servicii oferite Online.
Business-ul dvs. poate fi postat Online la Observatorul!
Anunturi! Anunturi! Anunturi! la Publicitate Online

 

Home / Articles  |   Despre noi / Contacte  |   Romanian Business  |   Evenimente  |   Publicitate  |   Informatii Utile  |  

created by Iulia Stoian