Home Informatii Utile Membrii Publicitate Business Online
Abonamente

Despre noi / Contacte

Evenimente Culturale

 

Romïżœnii de pretutindeni
Puncte de vedere
Pagina crestină
Note de carieră
Condeie din diasporă
Poezia
Aniversari si Personalitati
Interviuri
Lumea nouă
Eternal Pearls - Perle Eterne
Istoria noastră
Traditii
Limba noastră
Lumea în care trăim
Pagini despre stiintă si tehnică
Gânduri pentru România
Canada Press
Stiri primite din tara
Scrisorile cititorilor
Articole Arhivïżœ 2024
Articole Arhivïżœ 2023
Articole Arhivïżœ 2022
Articole Arhivïżœ 2021
Articole Arhivïżœ 2020
Articole Arhivïżœ 2019
Articole Arhivïżœ 2018
Articole Arhivïżœ 2017
Articole Arhivïżœ 2016
Articole Arhivïżœ 2015
Articole Arhivïżœ 2014
Articole Arhivïżœ 2013
Articole Arhivïżœ 2012
Articole Arhivïżœ 2011
Articole Arhivïżœ 2010
Articole Arhivïżœ 2009
Articole Arhivïżœ 2008
Articole Arhivïżœ 2007
Articole Arhivïżœ 2006
Articole Arhivïżœ 2005
Articole Arhivïżœ 2004
Articole Arhivïżœ 2003
Articole Arhivïżœ 2002


Secretele numărului psihic 2




Am scris și în articolul precedent că, una din cele 7 legi inexorabile ale universului - legea vibrației (''nimic nu se găsește în repaos absolut, totul vibrează ori pulsează'') - explică și de ce unii oameni nu se înțeleg : mințile lor vibrează pe frecvențe diferite și cu amplitudini diferite.
Spațiul în care reverberează și vibrează starea sufletească și spirituală a ființei umane este aura energetică a corpului fizic, material. Ea este punctul de unde pleacă toate vibrațiile și este spațiul unde se reflectă toate rezonanțele corpului astral, care îmbracă corpul material și-l leagă de cosmos și de lumea divină.
Una din științele hermetice, numerologia, explică faptul că numerele exercită o influență definitorie asupra tuturor aspectelor vieții și personalității oamenilor.
Marele matematician și filosof grec Pitagora susținea că întreg universul este ordonat matematic și orice poate fi exprimat prin numere. Acest mare maestru al numerelor (născut cu mult înainte de Isus Hristos), deosebea 3 feluri de numere:
- numere comerciale - folosite pentru calcule;
- numere știițifice - folosite în chimie, matematică și astrologie;
- numere divine - reflecție a ritmurilor, legilor și vibrațiilor.
Acestă distincție face din numere adevărați lianți între cer și pământ, între spirit și materie. Din această cauză Pitagora considera știința numerelor ca fiind cheia vieții; pentru el numerele nu erau doar simple cifre , ci le socotea ''agenți cosmici misterioși''.
Cu mult timp înainte, Magii Atlanți acordau deja o mare importanță acestor numere, care îi legau de cosmos. Aceștia descoperiseră că orice eveniment care avea loc în Cosmos declanșa o vibrație de unde electromagnetice, care provoca pe Pământ - prin rezonanță - o vibrație echivalentă și care avea ca stimuli numerele. Ei au înțeles că, dacă ființa umană ar fi sensibilă la undele astrale și terestre, la undele fizice ca și la cele emise de propriul creier, atunci ar reacționa într-un anumit fel și la anumite unde create de anumite forme fizice, anumite linii geometrice: undele de configurație, adică cifrele.
Explicația graficii (unghiurilor) cifrelor arabe( introduse în sec.al XII-lea) este un secret transmis arabilor de la vechii egipteni, descendenți ai atlanților.
Pitagora, trăind 22 de ani în Egipt și alți 12 ani în Babilon și aflând aceste secrete, a descoperit că fiecare om are ''numărul'' său - care înglobează caracteristicile cu care acesta s-a născut și care sunt ascunse în data de naștere a fiecăruia. În cadrul acestui număr, denumit și ''numărul personalității'' sau ''numărul de destin'', numărul psihic (exprimat doar de data zilei de naștere) redă starea sufletească și spirituală a omului, stare care dirijează modul în care fiecare se manifestă în relațiile cu ceilalți.

Este interesant de observat că, un individ, deși el este același, interacționează diferit cu celalți, iar acest ''secret'' este dezvăluit de acest număr psihic.
Din cele ce urmează, veți afla interacțiunea unei persoane care are numărul psihic 2 cu alte persoane ale căror numere psihice au valori de la 1 la 9.
Numărul psihic rezultă din adunarea cifrelor zilei de naștere (ex.: 29.08.1968; 2+9=11; 1+1=2); acest număr reprezintă imaginea de sine, care nu coincide totdeauna cu cea exterioară și pe care un individ o afișează în fața celorlalți.

Calculați-vă numărul psihic și , în dreptul numărului psihic pe care-l aveți, veți găsi mai jos cum puteți fi dv. față de o personă cu numărul psihic 2 :
1 - critic, dar util;
2 - bine intenționat, cooperant;
3 - neutru, bun sfătuitor;
4 - pritenos, protector; câteodată iritant, frânant;
5 - problematic;
6 - favorabil, benefic, mutual;
7 - ranchiunos, parțial critic; bun ghid, exact opusul;
8 - bun însoțitor, prietenos, serviabil și grijuliu;
9 - bun susținător, prietenos, protector.
Invers, dacă un individ are numărul psihic 2 acesta va fi față de ceilalți, în funcție de numerele lor psihice de mai jos, astfel:
1 - invidios, fără putere, dar prietenos; îndepărtează obiceiurile rele;
2 - bine intenționat, cooperant;
3 - nu-i face rău, dar negativ; consumă energie;
4 - nu prea favorabil, dar benefic și norocos în afaceri;
5 - nepotrivit, atractiv, distractiv; prietenia scurtă e benefică, norocoasă;
6 - nu foarte benefic, dar prietenos;
7 - critic, desconsiderant, se opune, dar de ajutor în evoluție;
8 - favorabil, prietenos, dar nu de ajutor;
9 - prieten, relație benefică atunci când cooperează.

Numărul meu psihic este 9 și am o prietenă care are numar psihic 2; dacă n-aș cunoaște secretul acestui număr 2 (dominat de Lună), nu m-aș înțelege bine cu ea, pentru că nu este deloc cooperantă atunci când nu țin seama de permanenta ei stare de neliniște și versatilitate interioară.
Cât de curând, dacă urmăriți această rubrică, veți afla și secretele numărului psihic 3.









Viorica CONSTANTINESCU    10/20/2005


Contact:







 
Informatii Utile despre Canada si emigrare.
Inregistrati-va ca sa puteti beneficia de noile servicii oferite Online.
Business-ul dvs. poate fi postat Online la Observatorul!
Anunturi! Anunturi! Anunturi! la Publicitate Online

 

Home / Articles  |   Despre noi / Contacte  |   Romanian Business  |   Evenimente  |   Publicitate  |   Informatii Utile  |  

created by Iulia Stoian