Home Informatii Utile Membrii Publicitate Business Online
Abonamente

Despre noi / Contacte

Evenimente Culturale

 

Românii de pretutindeni
Puncte de vedere
Pagina crestină
Note de carieră
Condeie din diasporă
Poezia
Aniversari si Personalitati
Interviuri
Lumea nouă
Eternal Pearls - Perle Eterne
Istoria noastră
Traditii
Limba noastră
Lumea în care trăim
Pagini despre stiintă si tehnică
Gânduri pentru România
Canada Press
Stiri primite din tara
Scrisorile cititorilor
Articole Arhivă 2019
Articole Arhivă 2018
Articole Arhivă 2017
Articole Arhivă 2016
Articole Arhivă 2015
Articole Arhivă 2014
Articole Arhivă 2013
Articole Arhivă 2012
Articole Arhivă 2011
Articole Arhivă 2010
Articole Arhivă 2009
Articole Arhivă 2008
Articole Arhivă 2007
Articole Arhivă 2006
Articole Arhivă 2005
Articole Arhivă 2004
Articole Arhivă 2003
Articole Arhivă 2002


Eu ajut, tu ajuti, NOI AJUTAM: “Pentru Mihai Hogas”Salvati-l pe Mihaita! Actiunea continua! Mihaita Hogas are inca nevoie de noi!

Mihaita Hogas s-a nascut la data de 24 ianuarie 2004 cu o problema de sanatate grava ce necesita o interventie chirurgicala de urgenta. El a fost diagnosticat cu atrezie de cai biliare atat intrahepatice, cat si extrahepatice si ciroza biliara secundara, malformatie care ii pune viata in pericol pe zi ce trece. In Romania aceasta operatie este imposibila la o varsta atat de mica si la o greutate de doar 7 kg, cat cantareste Mihaita acum. Exista insa un loc in lume cu rezultate remarcabile in transplantarea hepatica a copiilor mici, care il poate salva pe Mihaita: in Bruxelles la clinica Saint Luc. Printr-un efort supraomenesc parintii lui Mihaita au reusit sa stranga suma de 85,000 de Euro necesari operatiei. Comunitatea romaneasca din SUA i-a ajutat pana acum cu 15,000 de dolari, cea din Toronto si Montréal cu aproximativ 3,000 (prin donatiile unor oameni cu suflet).

Acum Mihaita se afla in Belgia (de la inceputul lunii iulie). El a fost supus la numeroase teste si a fost plasat pe o lista de asteptare pentru un ficat. Asteptarea poate dura cateva luni, timp in care Mihaita trebuie sa ramana in Belgia, sub supravegherea medicilor de acolo. Acestia au descoperit de asemenea ca Mihaita s-ar putea sa aiba nevoie si de un transplant de rinichi.

Parintii baietelului se afla acum intr-o situatie dificila – aceea de a supravietui in Belgia atatea luni de zile, fara nici o sursa de venit. Ei nu vor sa se atinga de nici un banut din cei destinati operatiei micutului.

Daca vreti sa il ajutati pe Mihaita sa poata ramana in Belgia pana la operatie (lucru de care de altfel depinde viata lui, intrucat, in clipa gasirii unui ficat compatibil, Mihaita trebuie sa se prezinte in 24 de ore la operatie), si sa le dati o raza de speranta parintilor lui atat de greu incercati, trimiteti un cec pe adresa:

ARC (Alliance of Romanian Canadians) cu mentiunea “Pentru Mihai Hogas”
60 Underhill Dr, Apt 408, M3A 2J7, Toronto, Ontario


Mai multe detalii pe website-ul www.desprecopii.com (capitolul Actiuni umanitare).


Eliza Ghinea    9/3/2005


Contact:


 
Informatii Utile despre Canada si emigrare.
Inregistrati-va ca sa puteti beneficia de noile servicii oferite Online.
Business-ul dvs. poate fi postat Online la Observatorul!
Anunturi! Anunturi! Anunturi! la Publicitate Online

 

Home / Articles  |   Despre noi / Contacte  |   Romanian Business  |   Evenimente  |   Publicitate  |   Informatii Utile  |  

created by Iulia Stoian