Home Informatii Utile Membrii Publicitate Business Online
Abonamente

Despre noi / Contacte

Evenimente Culturale

 

Rom�nii de pretutindeni
Puncte de vedere
Pagina crestină
Note de carieră
Condeie din diasporă
Poezia
Aniversari si Personalitati
Interviuri
Lumea nouă
Eternal Pearls - Perle Eterne
Istoria noastră
Traditii
Limba noastră
Lumea în care trăim
Pagini despre stiintă si tehnică
Gânduri pentru România
Canada Press
Stiri primite din tara
Scrisorile cititorilor
Articole Arhivďż˝ 2024
Articole Arhivďż˝ 2023
Articole Arhivďż˝ 2022
Articole Arhivďż˝ 2021
Articole Arhivďż˝ 2020
Articole Arhivďż˝ 2019
Articole Arhivďż˝ 2018
Articole Arhivďż˝ 2017
Articole Arhivďż˝ 2016
Articole Arhivďż˝ 2015
Articole Arhivďż˝ 2014
Articole Arhivďż˝ 2013
Articole Arhivďż˝ 2012
Articole Arhivďż˝ 2011
Articole Arhivďż˝ 2010
Articole Arhivďż˝ 2009
Articole Arhivďż˝ 2008
Articole Arhivďż˝ 2007
Articole Arhivďż˝ 2006
Articole Arhivďż˝ 2005
Articole Arhivďż˝ 2004
Articole Arhivďż˝ 2003
Articole Arhivďż˝ 2002


Războiul de la poarta sufletului

Alergăm să respirăm liber, tânjim să respirăm liber! Dar unde? Unde se mai poate respira astăzi liber?
Oriunde întorci capul dai parcă de aceleași capete învrăjbite și înfuriate ale acelui dragon globalist flămând de putere.De la lupta aparent inofensivă pentru influență și bani și până la controlul totalitarist al omenirii, dirijarea gândirii și sclavagism, dragonul cu mai multe capete se întinde întocmai unui păianjen veninos în toate sferele societății. Acesta și-a țesut firele până în cele mai ascunse cotloane încercând să se asigure că nici un picioruș de furnică nu va trece neobservat. Totul învăluit într-o manta înflorată și frumos înmiresmată, țesută cu fire aurii de cea mai bună calitate dar care acoperă mucegaiul sufletelor otrăvite ce doresc subjugarea omenirii.

Cupola poleită cu bune intenții pentru binele comun mondial a început să se crape încet încet ca un răspuns al ecoului lăsat de manifestanții nemulțumiți din întreaga lume iar atunci când plouă puternic cu acuze, capetele înveninate încep să se ude și să tremure de frig.
Fiecare zi este una a războiului între bine și rău, a luminii contra întunericului .Cu fiecare zi acești păpușari draconici pierd din puterea lor fiind expuși și dezbrăcați în lumina orbitoare a soarelui dreptății de cei mai mari luptători pentru libertate.

Vremea trezirii a sosit iar eroii neamurilor ies în fața mulțimii să rupă lanțurile de îndoctrinare ale elitelor, fiind apărați de protecția divină. Binele luptă prin îngerii neînfricați ai luminii cu răul diavolesc îmbălsămat cu otrava globalistă. Dacă până mai ieri aceste lupte se dădeau în spatele cortinei de catifea, tot mai des, azi aceste lupte se dau în văzul lumii care e tot mai oripilată de descoperirea adevărului.
Durerea psihologică pe care o suferim constă în aflarea faptului ca am fost manipulați și conduși după bunul plac de acești globaliști, ani la rând . Controlul prin concernele mass-media vândute globaliștilor a intoxicat mințile maselor care se trezesc greu dar sigur ca în urma unui duș cu apă rece. Revelația descoperirii adevărului ascuns nu ne mai poate împinge decât într-un singur sens: ÎNAINTE ! Războiul care se dă la poarta sufletului fiecărui locuitor al planetei nu are egal, este războiul conștiinței cu propria persoană, cu propriile valori și convingeri.

Răsturnări de situații, ipoteze și aburi de confuzii se aștern ca o peliculă pe inimile greu încercate ale oamenilor. Negarea realității nu mai are niciun sens, ignorarea sau orbirea voluntară nu mai sunt opțiuni viabile deci trebuie înfruntată realitatea prin alegerea taberelor căci războiul își cere prada și eroii.
Patriotismul este apanajul sufletelor drepte și neîntinate care au fost dăruite de Dumnezeu cu spiritul neînfricat al eroilor. Dar la fel ca în orice război vor exista și trădători și agenți secreți care își vor vinde valorile pe un pumn de arginți.

Haosul, înfometarea și disperarea nu vor face altceva decât vor ajuta să erupă acest vulcan mult prea îmbolnăvit și febril iar lava urii și a disprețului globalist se va răsfrânge acoperind pământul cu o scoarță cenușie. Arme și gloanțe acoperite cu stropi sângerii vor atinge oameni nevinovați aducând îngenunchere, durere și lacrimi.

Lecția umilinței va fi rapid însușită de populația lumii care își va vindeca rănile cu propria suferință și foarte curând vlăstare sănătoase vor începe sa apară și o nouă societate tânără și virilă va prinde contur. Atunci vom putea respira liber! Dar până atunci să fim puternici, drepți și curajoși să înfruntăm dragonul cu multe capete. Războiul de la poarta sufletului a început.

CU DUMNEZEU ÎNAINTE!

Mihaela CD. Montreal





Mihaela CD    3/19/2022


Contact:







 
Informatii Utile despre Canada si emigrare.
Inregistrati-va ca sa puteti beneficia de noile servicii oferite Online.
Business-ul dvs. poate fi postat Online la Observatorul!
Anunturi! Anunturi! Anunturi! la Publicitate Online

 

Home / Articles  |   Despre noi / Contacte  |   Romanian Business  |   Evenimente  |   Publicitate  |   Informatii Utile  |  

created by Iulia Stoian