Home Informatii Utile Membrii Publicitate Business Online
Abonamente

Despre noi / Contacte

Evenimente Culturale

 

Rom�nii de pretutindeni
Puncte de vedere
Pagina crestină
Note de carieră
Condeie din diasporă
Poezia
Aniversari si Personalitati
Interviuri
Lumea nouă
Eternal Pearls - Perle Eterne
Istoria noastră
Traditii
Limba noastră
Lumea în care trăim
Pagini despre stiintă si tehnică
Gânduri pentru România
Canada Press
Stiri primite din tara
Scrisorile cititorilor
Articole Arhivďż˝ 2024
Articole Arhivďż˝ 2023
Articole Arhivďż˝ 2022
Articole Arhivďż˝ 2021
Articole Arhivďż˝ 2020
Articole Arhivďż˝ 2019
Articole Arhivďż˝ 2018
Articole Arhivďż˝ 2017
Articole Arhivďż˝ 2016
Articole Arhivďż˝ 2015
Articole Arhivďż˝ 2014
Articole Arhivďż˝ 2013
Articole Arhivďż˝ 2012
Articole Arhivďż˝ 2011
Articole Arhivďż˝ 2010
Articole Arhivďż˝ 2009
Articole Arhivďż˝ 2008
Articole Arhivďż˝ 2007
Articole Arhivďż˝ 2006
Articole Arhivďż˝ 2005
Articole Arhivďż˝ 2004
Articole Arhivďż˝ 2003
Articole Arhivďż˝ 2002


Servicii Imobiliare in Timp de Criza in Canada

Agentia TREB de serrvicii imobiliare din Toronto a publicat datele statistice din Toronto, pe 3 aprilie 2020 – Michael Collins, a anunțat că RealTORS® Area Toronto a raportat 8.012 vânzări de locuințe prin intermediul sistemului TRREB MLS® în martie 2020 - cu 12,3 la sută față de 7.132 de vânzări raportate în martie 2019. Cu toate acestea, în ciuda unei creșteri puternice a vânzărilor pentru martie 2020 în ansamblu, a existat o întrerupere clară a activității pieței între perioadele pre-COVID-19 și post-COVID-19.

Rezultatul general al vânzărilor din luna martie a fost clar determinat de primele două săptămâni ale lunii. În perioada anterioară COVID-19 au fost raportate 4.643 vânzări, reprezentând 58% din totalul tranzacțiilor și reprezentând o creștere de 49% față de primele 14 zile ale lunii martie 2019.
• Au fost raportate 3.369 vânzări în perioada post-COVID -periodă - scăzut cu 15,9% comparativ cu aceeași perioadă din martie 2019.

Rezultatul total al vânzărilor pentru luna martie a fost puternic în raport cu anul trecut, dar impactul COVID-19 a fost cu siguranță evident în numărul de vânzări raportate în a doua. jumătate din martie.

Incertitudinea cu privire la impactul izbucnirii asupra economiei mai largi și debutul măsurilor de distanțare socială necesare au dus la scăderea vânzărilor începând cu 15 martie.

Cifrele de vânzări pentru aprilie ne vor oferi un sens mai bun în ceea ce privește traiectoria pieței, în timp ce la toate nivelurile de guvernare se iau măsurile necesare pentru a conține răspândirea COVID-19,

Deși COVID-19 a avut clar un impact asupra pieței locuințelor, numerele de la sfârșitul lunii martie sugerează în continuare că există activitate pe piață.

Prețul mediu de vânzare pentru martie 2020, în ansamblu, a fost de 902.680 USD mai mare cu 14,5 la sută față de martie 2019. Prețul mediu de vânzare pentru vânzările raportate între 15 martie și 31 martie a fost de 862.553 USD - în scădere din prima jumătate a lunii martie 2020, dar totuși în creștere cu 10,5% față de aceeași perioadă a anului trecut.

TRREB continuă să recomande ferm oprirea prezentarilor de tip „Open House” pentru persoane și le-a oferit membrilor săi linii directoare pentru distanțarea socială. TRREB lucrează din greu pentru a-și educa Membrii prin intermediul seminariilor web pentru utilizarea tehnologiilor de internet în moduri inovatoare de a desfășura activități în mod virtual, "

În lista revizuită a serviciilor esențiale eliberate de provincie la 3 aprilie, în timp ce serviciile agenților imobiliari sunt încă pe listă, „Open House” sunt interzise în special în timpul stării de urgență și al închiderii.

Orice persoană care este responsabilă pentru servicii imobiliare trebuie să se asigure că nu găzduiește, nu furnizează sau susține niciun eveniment de Open House in care oamenii pot congrega.

Începând cu dimineața zilei de luni, 6 aprilie, TRREB va introduce o aplicatie care va permite membrilor să adauge link-uri pentru pezentarea caselor pe internet de tip „Open Stream live” la listările lor, astfel încât clienții interesați să se poată alătura vânzătorului în timp real în timp ce se plimbă prin proprietate, prezentându-i caracteristici și răspunzind la întrebările lor.

Acum e posibil să prezentam proprietatile viitoare la Open House Live Stream folosind site-ul public de TRREB (TRREB.ca), precum și pe REALTOR.ca cu posibilitatea de a trimite e-mail celor interesanti sa vada proprietatea si sa puna intrebari in chat.

Link-urile pentru Open House pot fi adăugate în listele de MLS, în același mod în care se promoveaza un Open House public obișnuit.

De reamintit, TRREB a suprimat afișarea unor Open House obișnuite pe sistemul Stratus MLS® de la TRREB și pe site-urile web, TRREB.ca, Colaborează și realtor.ca (deținute de CREA), care sint la dispozitia publicului, până când se termina starea de urgenta.

Liliana Usvat - Agent Imobiliar
Homelife Eagle Realty Inc Brokerage.
Tel 416-708-7454
www.lilianausvat.com







Liliana Usvat -    4/9/2020


Contact:







 
Informatii Utile despre Canada si emigrare.
Inregistrati-va ca sa puteti beneficia de noile servicii oferite Online.
Business-ul dvs. poate fi postat Online la Observatorul!
Anunturi! Anunturi! Anunturi! la Publicitate Online

 

Home / Articles  |   Despre noi / Contacte  |   Romanian Business  |   Evenimente  |   Publicitate  |   Informatii Utile  |  

created by Iulia Stoian