Home Informatii Utile Membrii Publicitate Business Online
Abonamente

Despre noi / Contacte

Evenimente Culturale

 

Românii de pretutindeni
Puncte de vedere
Pagina crestină
Note de carieră
Condeie din diasporă
Poezia
Aniversari si Personalitati
Interviuri
Lumea nouă
Eternal Pearls - Perle Eterne
Istoria noastră
Traditii
Limba noastră
Lumea în care trăim
Pagini despre stiintă si tehnică
Gânduri pentru România
Canada Press
Stiri primite din tara
Scrisorile cititorilor
Articole Arhivă 2019
Articole Arhivă 2018
Articole Arhivă 2017
Articole Arhivă 2016
Articole Arhivă 2015
Articole Arhivă 2014
Articole Arhivă 2013
Articole Arhivă 2012
Articole Arhivă 2011
Articole Arhivă 2010
Articole Arhivă 2009
Articole Arhivă 2008
Articole Arhivă 2007
Articole Arhivă 2006
Articole Arhivă 2005
Articole Arhivă 2004
Articole Arhivă 2003
Articole Arhivă 2002


Real Eastate si Mortgages - Istoria de Credit

Zile istorice în Toronto și în Canada . Raptors au paradă victoriei , suntem NBA campioni , o realizare colosală care trebuie să ne unească pe toți sub un singur steag . Dar ..evident că nu acesta este tema discuției noastre de azi ..este vorba de altă istorie ..și anume cea a creditului dumneavoastră .

Am tot scris de multe ori cum puteți să va îmbunătățiți creditul , cum să îl păstrați în "bună stare" ..dar azi aș vrea să va reamintesc să va țineți istoria de credit safe and sound .

Adică cum ??? Ce putem să facem așa ceva ? Istoric vorbind , băncile Canadiene folosesc informația de la două agenții care mențîn credit history și anume Equifax și Trans Union Credit . Noi , că Mortgage Brokers folosim Equifax ,cu sediul central în Atlanta , Equifax operează în 24 de țări ,în America de Nord , America de Sus și America Centrală precum și în Europa și Asia . Face parte din S&P 500 și are 11.000 de angajați în toată lumea .Trans Union este o firma Canadiană înfintată în 1968 - cu sediul central în Burlington , Ontario. Băncile folosesc amîndouă aceste instituții în a verifică cum stați cu creditul ..unele bănci raportează la Equifax ...alții la Trans Union ..alții la amndoua .

Au algoritme complicate care iau în considerare riscul pe care îl prezentați Dvs în relația cu băncile - că să înțeleagă care este probabilitatea că să nu mai plătiți înapoi banii împrumutați . Avem așa zisul Becon Score - care ne arată starea de "sănătate " a creditului nostru .

Acum ..avem mai nou Credit Karma este o firma Americană infintata în 2006 iar din 2016 este și în Canada . Ei susțîn că va dau access la credit pe gratis , și cer în numele Dvs access la Equifax și TransUnion fără nici un cost pentru Dvs . Toate bune și frumoase ...pînă încep să va trimite oferte de servicii financiare și cărți de credit bazat pe istoria de credit . Va zis sincer că în 20 de ani de lucrat în Sectorul Financiar ...nimic nu este gratis , este doar o chestie cde timp pînă veți plăti ..Am avut clienți care folosesc Credit Karma ...creditul history făcut de mine pentru Banca mereu arătat mai bine - Becon Score mai mare , deci nu cred în cât de eficient este Credit Karma pe termen lung .

Aceste instituții va pot da informația desre creditul Dvs în timp real , cu câteva întrebări simple ..și un credit card în file pentru plata . Amandoua oferă planuri lunare ..sau "one time deal " că să vedeți cum stați cu creditul . Nu au informații gratis , dar informatille pentru care oplatiti sunt pertinente și arată exact că cele care le va vedea Banca Dvs dacă v-ar verifică creditul în aceeași zi .

Putem avea Credit score de la 300 la 900 ..adică ..în limbaj bancar : 300- 560 - Poor Credit , 560 - 660 - Fair Credit , 660- 725 - Good Credit , 725-760 - Very Good Credit and 760-900 - Excellent Credit . Evident că cu cât numărul este mai mare , cu atât mai multe instituții financire se vor ingramadi să va dea bani ...cu cât e numărul mai mic ..sunați cu încredere pe cel dela CP 24 ...rate "mici" și satisfacții maxime ( în plăti lunare )

Sfatul meu este să dechideti portofelul odată pe an și să plătiți cei 25 de dolari pentru credit history de la Equifax - este liderul actual și nu trasfera datele Dvs la ate companii în scopul vânzărilor de servicii .

Având rapotul anual , veți vedea cum stați cu creditul , și dacă mă sunați putem diascuta cum să îl îmbunătățim pentru a ne apropria cu pași repezi de Becon Score 900 .

Pînă atunci - Congrats Raptors !

Aștept ideile si întrebările Dvs la adrian@mortgagenews.că și telefoanele la 416-265-6707 . Adrian

Astept ideilesi intrebarile Dvs la
adrian@mortgagenews.ca
si telefoanele la 416-265-6707


Adrian Capraru    6/17/2019


Contact:


 
Informatii Utile despre Canada si emigrare.
Inregistrati-va ca sa puteti beneficia de noile servicii oferite Online.
Business-ul dvs. poate fi postat Online la Observatorul!
Anunturi! Anunturi! Anunturi! la Publicitate Online

 

Home / Articles  |   Despre noi / Contacte  |   Romanian Business  |   Evenimente  |   Publicitate  |   Informatii Utile  |  

created by Iulia Stoian