Home Informatii Utile Membrii Publicitate Business Online
Abonamente

Despre noi / Contacte

Evenimente Culturale

 

Românii de pretutindeni
Puncte de vedere
Pagina crestină
Note de carieră
Condeie din diasporă
Poezia
Aniversari si Personalitati
Interviuri
Lumea nouă
Eternal Pearls - Perle Eterne
Istoria noastră
Traditii
Limba noastră
Lumea în care trăim
Pagini despre stiintă si tehnică
Gânduri pentru România
Canada Press
Stiri primite din tara
Scrisorile cititorilor
Articole Arhivă 2019
Articole Arhivă 2018
Articole Arhivă 2017
Articole Arhivă 2016
Articole Arhivă 2015
Articole Arhivă 2014
Articole Arhivă 2013
Articole Arhivă 2012
Articole Arhivă 2011
Articole Arhivă 2010
Articole Arhivă 2009
Articole Arhivă 2008
Articole Arhivă 2007
Articole Arhivă 2006
Articole Arhivă 2005
Articole Arhivă 2004
Articole Arhivă 2003
Articole Arhivă 2002


INSCOP - comunicat de presa

Referitor la unele informații apărute în spațiul public cu privire la ultima cercetare realizată de INSCOP Research, dorim să facem următoarele precizări:1. INSCOP Research a realizat un sondaj de opinie la nivel național în perioada 12 aprilie – 3 mai 2019 la comanda LARICS - Laboratorul de Analiză a Războiului Informațional și Comunicare Strategică, din cadrul Institutului de Ştiinţe Politice şi Relaţii Internaţionale „Ion I. C. Brătianu” al Academiei Române. Aceste informații au fost incluse, de altfel în toate comunicările anterioare ale INSCOP Research referitoare la acest sondaj.

2. Sondajul de opinie, care include numeroase teme de cercetare de interes, a fost lansat public, în prezența unei numeroase asistențe, în Aula Academiei Române în data de 13 mai 2019, la ora 11. Evenimentul a fost organizat de către clientul care a comandat cercetarea. De asemenea, evenimentul, locația și titulatura acestuia, au fost anunțate public încă de săpătămâna trecută, printr-un comunicat de presă.

3. Denumirea cercetării ”Barometrul de opinie publică al Academiei Române” dată acestui sondaj de opinie a fost stabilită la propunerea instituției care a comandat cercetarea, respectiv a Laboratorului de Analiză a Războiului Informațional și Comunicare Strategică, din cadrul Institutului de Ştiinţe Politice şi Relaţii Internaţionale „Ion I. C. Brătianu” al Academiei Române. În calitate de furnizor de servicii în domeniul cercetării sociologice, INSCOP Research nu stabilește denumiri personalizate cercetărilor pe care le realizează. Atribuirea unei denumiri specifice pentru o anumită cercetare sociologică este decizia exclusivă a clienților noștri pe care o respectăm integral.

4. INSCOP Research apreciază eforturile constante ale LARICS - Laboratorul de Analiză a Războiului Informațional și Comunicare Strategică, din cadrul Institutului de Ştiinţe Politice şi Relaţii Internaţionale „Ion I. C. Brătianu” al Academiei Române de a pune la dispopziția opiniei publice date și analize riguroase, utile pentru cunoașterea evoluțiilor din societatea românească pe diverse domenii de interes.

5. În zilele următoare, INSCOP Research va publica, cu acordul clientului care a comandat cercetarea, date detaliate din acest sondaj de opinie pe următoarele teme: direcția țării și a Uniunii Europene, sursele de îngrijorare ale românilor și încrederea în instituții interne și internaționale, valorile naționale ale românilor, opiniile privind securitatea națională și politica externă, percepția populației asupra băncilor, consumul cultural, religiozitatea românilor și percepția asupra Bisericii. De asemenea, în perioada următoare, clientul care a comandat sondajul va pune la dispoziția publicului baza de date.

Mai multe informații privind poziția Institutului de Ştiinţe Politice şi Relaţii Internaţionale „Ion I. C. Brătianu” al Academiei Române pot fi găsite accesând linkul https://larics.ro/wp-content/uploads/2019/05/Comunicat-ISPRI_Barometru-de-opinie-1.pdf
office@inscop.ro    5/15/2019


Contact:


 
Informatii Utile despre Canada si emigrare.
Inregistrati-va ca sa puteti beneficia de noile servicii oferite Online.
Business-ul dvs. poate fi postat Online la Observatorul!
Anunturi! Anunturi! Anunturi! la Publicitate Online

 

Home / Articles  |   Despre noi / Contacte  |   Romanian Business  |   Evenimente  |   Publicitate  |   Informatii Utile  |  

created by Iulia Stoian