Home Informatii Utile Membrii Publicitate Business Online
Abonamente

Despre noi / Contacte

Evenimente Culturale

 

Românii de pretutindeni
Puncte de vedere
Pagina crestină
Note de carieră
Condeie din diasporă
Poezia
Aniversari si Personalitati
Interviuri
Lumea nouă
Eternal Pearls - Perle Eterne
Istoria noastră
Traditii
Limba noastră
Lumea în care trăim
Pagini despre stiintă si tehnică
Gânduri pentru România
Canada Press
Stiri primite din tara
Scrisorile cititorilor
Articole Arhivă 2019
Articole Arhivă 2018
Articole Arhivă 2017
Articole Arhivă 2016
Articole Arhivă 2015
Articole Arhivă 2014
Articole Arhivă 2013
Articole Arhivă 2012
Articole Arhivă 2011
Articole Arhivă 2010
Articole Arhivă 2009
Articole Arhivă 2008
Articole Arhivă 2007
Articole Arhivă 2006
Articole Arhivă 2005
Articole Arhivă 2004
Articole Arhivă 2003
Articole Arhivă 2002


De vorba cu Jennifer Lawrence

Frumoasa, inalta, desteapta, cu un temperament dinamic, aceasta pustoaica a fost descoperita de un agent de modele la virsta de 14 ani. Nu a durat mult ca sa intre in circuitul actritelor dotate cu un har aparte care azi, la varsta de numai 27 de ani este considerata ca fiind demna de acoladele primite pentru caracterele interpetate pe ecran si pentru care a intrat in micul "club" al stelelor Hollywood-iene a caror cota de plata de fiece film variaza de la US $20 de milioane in sus!
Numai ca pentru Jeniffer, mult mai important decit banii, este activismul ei politic care sa uneasca oamenii si nu se provoace unul contra celuilalt!

RA: Mes omages, Jennifer, pentru-ca ai supravietuit ultimului tau film de spionaj "Red Sparrow"!
JL: Salut, Ray...faptul ca ma vezi nu inseamna ca am supravietuit! Care va sa zica, ti-a placut?

RA: Placut? Ha! Nu numai ca este o poveste extraordinara si regizata magistral dar ti-a permis din plin sa-ti defasori talentul mai mult ca in alte filme.
JL: Sper ca nu te referi la incidentul de la barul din Budapesta?

RA: Nici decum! Admiratorii te-au deranjat tocmai cind aveai o discutie profesionala cu colegii si au insistat sa le dai un autograf...Era normal sa ripostezi in felul tau golind o sticla de bere pe capul respectivului! Ai fost foarte curajoasa, bravo tie, Jennifer, bravo!
JL: Pacat ca nu a inteles ca n’aveam chef sa folosesc cuvinte jignitoare... dar mi-a sarit tandara foarte mult cind mi-am dat seama ca am irosit o sticla de bere, am regretat-o enorm...!

RA: Ma rog, cind facem parte din domeniul public, se mai intampla...doar stii, nu? Dar spune-mi mai bine, cum ai reactionat cind ai aflat despre existenta acestei unitati speciale Red Sparrow in KGB?
JL: De necrezut! De altfel situatii similare dar nu atit de drastice sint si in America si in alte tari unde se utilizeaza spionajul ca o unealta. Odata ce te-au ales si ai fost de acord sa-ti dedici trup si suflet Statului, asta e misiunea lor: sa te antreneze la maximum ca sa poti obtine informatii. Daca ar fi sa fac asta mai bine imi dedic corpul Artei. Este proprietatea mea si fac ce vreau cu ea!

RA: Inclusiv si prostitutie daca e necesar?
JL: Da, si asta....ceeace nu e prea usor sa te desfasori in fata aparatelor de filmat.

RA: Intr-adevar, tu ai refuzat intodeanua sa te desbraci; ce te-a facut sa cedezi?
JL: Este una cind esti o copila timida si alta cind te maturizezi si profesiunea iti cere sa o faci. Iar ca actrita corpul ne apartine si ca o unealta in seviciul povestii respective, asa ca m-am maturizat intr-un fel, dar asta si pentru ca am avut incredere in regizorul filmului Francis Lawrence cu care am mai lucrat si in Hunger Game si alte filme. Nu, nu suntem rude: doar coincidenta de nume.

RA: Deci, daca v-ati fi cununat, nu ati fi avut probleme de schimbat numele. Ha!
JL: Chiar asa, Ray, esti nostim ca de obicei, imi placi!

RA: In aceasta perioada de cand I devenit o "stea mare" s-au schimbat si inca se mai schimba o multime de lucruri in Hollywood. Ce te frapeaza cel mai mult si ce ai vrea sa se imbunatateasca in plus?
JL: Nu numai aici, in Hollywood, ci peste tot! De exemplu, femeile trebuie sa fie platite egal cu barbatii. Deajuns cu descriminarile preconcepute din trecut dar si cu egoismul si mindria din partea barbatilor de peste tot; femeile sint cotate ca plata cu 20-30 la suta mai putin decat primesc barbatii, chiar daca sint in aceeasi categorie de munca. Desigur sint si alte anomalii care, in loc sa serveasca populatia, o deserveste si asta trebuie corectat cit mai curand.

RA: Recent a explodat, miscarea "ME, TOO" prin care, in sfarsit, femeile au inceput sa marturiseasca cum au fost subjugate de barbatii cu care lucrau de ani de zile. Cum privesti asta?
JL: In sfarsit, nu-i atat de moralitate cit de etica profesionala care pare ca dispare pe masura ce barbatii devin sau se cred mari in atitudinea lor pentru ca au bani, sau se cred frumosi si de nerezistat, sau infometati de egoism pe care vor sa si-l arate de indata ce ajung la putere. Ei bine, treaba asta este de neconceput si trebuie oprita mai ales cand traiesti cu spaima ca da nu-i lasi sa te pipaie sau mai rau, iti pierzi locul de munca si castig...

RA: Ma rog, repercusiunile imediate si-au aratat un tais foarte ascutit, imediat si bine meritat. Dar exista si problema ca unele femei ar putea sa marturiseasca fals, cu speranta ca vor lua ceva bani, nu crezi?
JL: Se prea poate si este de datoria investigatorilor sa descopere adevarul, nu?

RA: Dar pina atunci, multi au fost dati afara din pozitii de lucru principale. Nu este prea exagerat?
JL: Este chestie de timp si adevarul va iesi la iveala, sint sigura. Toti suntem egali in fata legii, nu este asa?

RA: Ha, depinzand de legea cui si cind!
JL: De aceea avem o Constitutie pe care ne bazam, nu?

RA: Dar care a fost scrisa cu intelepciunea din 1700 sau chiar 1800.. Numai ca, de exemplu, paragraful ca ori cine are dreptul sa poarte arme la ora aceea, se referea la revolvere, nu la mitralierele de azi... Si nimeni nu aminteste punctul acesta, ce zici?
JL: De asta cind votezi trebuie sa iei in consideratie nu numai constiinta dar si realitatea unde te afli si cu ce sau cine ai de aface...

RA: Imi pare bine ca m-ai asigurat cu asta, ai dreptate, bravo!
JL: Ray, a fost o placere sa ne conversam...

RA: Pe curand, Jennifer, si din nou, felicitari pentru Red Sparrow, mai ales ca m-a facut sa cercetez ce culori au privighetorile din Romania...
Sigur ca ne-am amuzat si inspirat din faptul ca mai exista oameni cu integritate in lume...


Dela Ray Arco, corespondentul nostru din Hollywood    11/15/2018


Contact:


 
Informatii Utile despre Canada si emigrare.
Inregistrati-va ca sa puteti beneficia de noile servicii oferite Online.
Business-ul dvs. poate fi postat Online la Observatorul!
Anunturi! Anunturi! Anunturi! la Publicitate Online

 

Home / Articles  |   Despre noi / Contacte  |   Romanian Business  |   Evenimente  |   Publicitate  |   Informatii Utile  |  

created by Iulia Stoian