Home Informatii Utile Membrii Publicitate Business Online
Abonamente

Despre noi / Contacte

Evenimente Culturale

 

Românii de pretutindeni
Puncte de vedere
Pagina crestină
Note de carieră
Condeie din diasporă
Poezia
Aniversari si Personalitati
Interviuri
Lumea nouă
Eternal Pearls - Perle Eterne
Istoria noastră
Traditii
Limba noastră
Lumea în care trăim
Pagini despre stiintă si tehnică
Gânduri pentru România
Canada Press
Stiri primite din tara
Scrisorile cititorilor
Articole Arhivă 2019
Articole Arhivă 2018
Articole Arhivă 2017
Articole Arhivă 2016
Articole Arhivă 2015
Articole Arhivă 2014
Articole Arhivă 2013
Articole Arhivă 2012
Articole Arhivă 2011
Articole Arhivă 2010
Articole Arhivă 2009
Articole Arhivă 2008
Articole Arhivă 2007
Articole Arhivă 2006
Articole Arhivă 2005
Articole Arhivă 2004
Articole Arhivă 2003
Articole Arhivă 2002


Weekendul acesta se deschid pentru vizitare ateliere de tapiserie, imprimerie, modă și obiect textil!

Ediția a II-a a Zilelor Atelierelor Deschise de Arte Textile, un eveniment organizat în cadrul Proiectului Cultural Contemporanii, oferă o nouă șansa publicului de a face cunoștință cu arta și artiștii vizuali români, cu specializarea textile!

Ateliere de Arte Textile Deschise pentru publicul bucureștean sâmbătă și duminică 15, 16 septembrie

Artiștii cu specializarea arte textile vă așteaptă la adresele atelierelor lor în weekendurile 15/16 și 22/23 septembrie 2018, în intervalul orar 12:00-20:00. O ocazie rară de a afla lucruri interesante despre tapiserie, imprimerie, modă și pentru a fi martor la tehnici de lucru specifice. Informații despre eveniment precum și adresele atelierelor artiștilor sunt disponibile pe site-ul www.ateliere.net sau în aplicația pentru Smartphone Ateliere ce poate fi descărcată de pe platformele App Store sau Google Play. Accesul publicului este gratuit.

Expoziția Zilele Artelor Textile București în Rotonda TNB

Marți, 11 septembrie 2018, în Sala Rotonda a Teatrului Național București I. L. Caragiale a avut loc deschiderea expoziției Zilele Altelor Textile, București, ediția a II-a, 2018. Expoziția, ce a marcat deschiderea stagiunii TNB, reunește lucrări semnate de 20 de artiști cu specializările tapiserie, imprimerie, modă, obiect textil, și va putea fi vizitată în perioada 11 septembrie – 11 octombrie 2018, în intervalul 14:00 – 19:00, cu excepția zilelor de luni. Accesul publicului în sală se face pe la intrarea la Sala Mică a TNB, dinspre Bd. Carol.

Artiștii participanți în această ediție: Marijana Bițulescu, Sergiu Chihaia, Gabriela Cristu Sgrabură, Gabriela Drăghici, Răzvan Dumitran, Constantina Dumitru, Daniela Frumușeanu, George Gogescu, Irina Hasnaș Hubbard, May Oana Isar, Ruxandra Sibil Mermeze, Mihai Moldovanu, Ruxandra Ștefana Munteanu, Claudia Mușat, Cela Neamțu, Dan Roșeanu, Oana Roșca, Ileana Ștefănescu, Răzvan Vasilescu, Victoria Zidaru.

Zilele Atelierelor Deschise de Arte Textile 2018, Ediția a II-a, este un eveniment organizat în parteneriat cu Primăria Municipiului București prin CREART, în colaborare cu Uniunea Artiștilor Plastici din România și Universitatea Națională de Arte București, susținut de siropurile Naturale Laurul.


Maria Pașc    9/13/2018


Contact:


 
Informatii Utile despre Canada si emigrare.
Inregistrati-va ca sa puteti beneficia de noile servicii oferite Online.
Business-ul dvs. poate fi postat Online la Observatorul!
Anunturi! Anunturi! Anunturi! la Publicitate Online

 

Home / Articles  |   Despre noi / Contacte  |   Romanian Business  |   Evenimente  |   Publicitate  |   Informatii Utile  |  

created by Iulia Stoian