Home Informatii Utile Membrii Publicitate Business Online
Abonamente

Despre noi / Contacte

Evenimente Culturale

 

Românii de pretutindeni
Puncte de vedere
Pagina crestină
Note de carieră
Condeie din diasporă
Poezia
Aniversari si Personalitati
Interviuri
Lumea nouă
Eternal Pearls - Perle Eterne
Istoria noastră
Traditii
Limba noastră
Lumea în care trăim
Pagini despre stiintă si tehnică
Gânduri pentru România
Canada Press
Stiri primite din tara
Scrisorile cititorilor
Articole Arhivă 2019
Articole Arhivă 2018
Articole Arhivă 2017
Articole Arhivă 2016
Articole Arhivă 2015
Articole Arhivă 2014
Articole Arhivă 2013
Articole Arhivă 2012
Articole Arhivă 2011
Articole Arhivă 2010
Articole Arhivă 2009
Articole Arhivă 2008
Articole Arhivă 2007
Articole Arhivă 2006
Articole Arhivă 2005
Articole Arhivă 2004
Articole Arhivă 2003
Articole Arhivă 2002


2017 - 2018 : Bucurii si sperante

Mi se pare incredibil cum a trecut anul 2017. Ametitor de repede. De anul acesta imi pare rau sa ma despart chiar daca a fost un carusel de emotii de toate felurile. Privind in urma, incerc sa fac o retrospectiva pentru a vedea ce a insemnat acest an pentru mine, ce a adus bun, ce a adus rau, daca ceva m-am schimbat.

Ei bine, 2017 a fost un an bun, in care am numarat multe clipe de fericire in care nu m-am lasat doborata de tristeti coplesitoare. Dar oare mi-am implinit macar o parte din vise? Oare am trait frumos? Iata cateva intrebari la care incerc sa gasesc si raspunsuri.
Da, anul acesta fost un an care mi-a adus mai multa bucurie din partea nepotilor, mai multa intelepciune, mai multa toleranta, mai multa bunatate, mai multa empatie fata de oamenii in suferinta. Nu pot trece indiferenta pe langa cineva care plange, care sufera, pe langa un om bolnav. Dar nu pot trece indiferenta nici pe langa flori, pomi, oameni care zambesc si lucuri care imi incanta privirea si care imi fac sufletul sa vibreze.

Legat de vise, iata ca in vara acestui an mi-au fost indeplinite doua dintre ele. Unul este cel legat de o excursie la New York, Orasul – Oraselor, excursie daruita de fata mea, cu ocazia zilei mele de nastere. Alt vis implinit, o satisfactie persoanala, a fost editarea si aparitia unei carti care cuprinde tot felul de ganduri, framantari, momente speciale, aniversari, scrisori etc. De altfel era o promisiune mai veche facuta fetei mele, de a lasa ceva amintiri scrise, pentru ca e greu, uneori, sa spunem cu glas adevarat ceea ce simte sufletul nostru. Pe de alta parte cartile sunt un mod de a trai vesnic in amintirea celor vii. Am comandat 50 de exemplare, fara a ma gandi la beneficii financiare. Cine ar cumpara cartea unei necunoscute? dar am oferit-o prietenilor, oamenilor minunati din viata mea si nu in ultimul rand, familiei.

In aceasta carticica sunt incluse toate articolele pe care Ziarul Observatorul a avut amabilitatea de a le publica, facand cunoscute cititorilor fapte, activitati, evenimente din zona Vancouverului, in special.
Multumesc echipei Observatorului, multumesc domniei sale Puiu Popescu. Va asigur de pretuirea mea care-mi doresc sa insemne ceva bun pentru voi.

In ceea ce priveste viitorul, dorinta mea personala ar fi sa apas pe un buton invizibil si sa opresc timpul in loc. Imi place sa visez si sa sper, ca daca vor fi obstacole, le voi depasi, de vor fi furtuni le voi infrunta, de vor fi tristeti le voi supravietui, asa cum am facut-o de fiecare data, pentru ca ma simt iubita de Dumnezeu.
Ce visez pentru omenire?
Marele meu vis este sa traiasc intr-o lume frumoasa si buna, curata si inconjurata de iubire. O lume care sa traiasca in pace, in armonie si cu credinta, pentru ca “daca Dumnezeu este pentru noi, cine va fi impotriva noastra?”

Nu pot sa inchei acest an fara a va face cateva urari.
Sa fiti sanatosi si sa intrati cu veselie in noul an. Sa fiti fericiti si sa aveti un an nou, despovarat de griji si impodobit cu ganduri frumoase!

Rămâi cu bine , 2017! La multi ani, 2018!


Vancouver
Dorina Cornelia Aldea    12/11/2017


Contact:


 
Informatii Utile despre Canada si emigrare.
Inregistrati-va ca sa puteti beneficia de noile servicii oferite Online.
Business-ul dvs. poate fi postat Online la Observatorul!
Anunturi! Anunturi! Anunturi! la Publicitate Online

 

Home / Articles  |   Despre noi / Contacte  |   Romanian Business  |   Evenimente  |   Publicitate  |   Informatii Utile  |  

created by Iulia Stoian