Home Informatii Utile Membrii Publicitate Business Online
Abonamente

Despre noi / Contacte

Evenimente Culturale

 

Românii de pretutindeni
Puncte de vedere
Pagina crestină
Note de carieră
Condeie din diasporă
Poezia
Aniversari si Personalitati
Interviuri
Lumea nouă
Eternal Pearls - Perle Eterne
Istoria noastră
Traditii
Limba noastră
Lumea în care trăim
Pagini despre stiintă si tehnică
Gânduri pentru România
Canada Press
Stiri primite din tara
Scrisorile cititorilor
Articole Arhivă 2019
Articole Arhivă 2018
Articole Arhivă 2017
Articole Arhivă 2016
Articole Arhivă 2015
Articole Arhivă 2014
Articole Arhivă 2013
Articole Arhivă 2012
Articole Arhivă 2011
Articole Arhivă 2010
Articole Arhivă 2009
Articole Arhivă 2008
Articole Arhivă 2007
Articole Arhivă 2006
Articole Arhivă 2005
Articole Arhivă 2004
Articole Arhivă 2003
Articole Arhivă 2002


[Invitație] Cea de-a IX-a ediție a Galei Studenților Români din Străinătate

Bună ziua,

Numele meu este Andrada Ionescu si vă contactez din partea Ligii Studenților Români din Străinătate (LSRS). LSRS este o organizaţie neguvernamentală, apolitică și echidistantă, care încurajează educația de calitate și promovează implicarea studenților și absolvenților români cu studii peste hotare în demersuri de dezvoltare a României pe plan economic și social.

Gala LSRS este unul dintre cele mai prestigioase proiecte neguvernamentale din România. Aflată la cea de-a noua ediție, Gala LSRS a reunit an de an, în sprijnul educației, înalte personalități din mediile academic, cultural, economic, politic și diplomatic, și peste 600 de studenți și absolvenți români ale unor prestigioase universități din străinătate. Gala LSRS 2018 va găzdui decernarea Premiilor LSRS pentru Excelență Academică în Străinătate pentru anul academic 2016-2017. Tinerii premianți sunt adevărate modele de reușită și exemple de urmat pentru generația actuală, motiv pentru care performanțele lor trebuie să fie puse în evidență și valorificate pentru o dezvoltare sustenabilă a societății românești.

Pe această cale am dori să vă cerem sprijinul în transmiterea mesajului nostru către cât mai mulți studenți români din comunitatea dumneavoastră, pentru a îi descoperi pe cei mai buni. Am aprecia dacă ați putea trimite mesajul atașat tuturor studenților români din comunitatea în care activaţi. Termenul limită de înscriere în concursul „Premiile LSRS pentru Excelență Academică în Străinătate” este 1 decembrie 2018. Mai multe detalii despre concurs pot fi găsite la http://gala.lsrs.ro/concurs/. In cazul în care cunoașteți studenți români cu performanțe academice și extracuriculare deosebite, vă invităm să îi recomandați pentru acest concurs completând formularul de recomandare. Sprijinul dumneavoastră ne-ar permite să identificăm studenți cu merite deosebite, ce reprezintă modele pentru societatea românească.
Vă rugăm să găsiţi la finalul acestui e-mail link-ul către invitaţia noastră la Gala LSRS 2018 ce conţine toate informaţiile necesare. Am fi onorați de prezența dumneavoastră la acest eveniment important. Cea de a IX-a ediție a Galei Studenților Români din Străinătate este programată pentru data de 4 ianuarie 2018, ora 18:00, la Palatul Parlamentului din București Cu acest prilej, Liga noastră va sărbători și împlinirea a 9 ani de activitate în beneficiul comunității tinerilor români de pretutindeni.

RSVP GALA LSRS 2018: http://bit.ly/InscriereGalaLSRS

Vă mulțumim pentru timpul acordat.

Cu respect,


--
Andrada Ionescu - Voluntar Relații Externe

Liga Studenților Români din Străinătate


Andrada Ionescu    11/24/2017


Contact:


 
Informatii Utile despre Canada si emigrare.
Inregistrati-va ca sa puteti beneficia de noile servicii oferite Online.
Business-ul dvs. poate fi postat Online la Observatorul!
Anunturi! Anunturi! Anunturi! la Publicitate Online

 

Home / Articles  |   Despre noi / Contacte  |   Romanian Business  |   Evenimente  |   Publicitate  |   Informatii Utile  |  

created by Iulia Stoian