Home Informatii Utile Membrii Publicitate Business Online
Abonamente

Despre noi / Contacte

Evenimente Culturale

 

Românii de pretutindeni
Puncte de vedere
Pagina crestină
Note de carieră
Condeie din diasporă
Poezia
Aniversari si Personalitati
Interviuri
Lumea nouă
Eternal Pearls - Perle Eterne
Istoria noastră
Traditii
Limba noastră
Lumea în care trăim
Pagini despre stiintă si tehnică
Gânduri pentru România
Canada Press
Stiri primite din tara
Scrisorile cititorilor
Articole Arhivă 2019
Articole Arhivă 2018
Articole Arhivă 2017
Articole Arhivă 2016
Articole Arhivă 2015
Articole Arhivă 2014
Articole Arhivă 2013
Articole Arhivă 2012
Articole Arhivă 2011
Articole Arhivă 2010
Articole Arhivă 2009
Articole Arhivă 2008
Articole Arhivă 2007
Articole Arhivă 2006
Articole Arhivă 2005
Articole Arhivă 2004
Articole Arhivă 2003
Articole Arhivă 2002


Lumea Culorilor 19 noiembrie – Ziua internaţională a bărbatului

In Calendarul UNESCO ziua de 19 noiembrie este notată ca Ziua internaţională a bărbatului (ZIB), ce a fost inaugurată în 1999 în Trinidad și Tobago si are o susținerea globală vastă. In prezent este sărbătorită în peste 60 ţari din Australia, Caraibe, America de Nord, Asia, Europa, Africa și Organizația Națiunilor Unite, inclusiv în România. Aceasta zi precede Ziua Universală a Copiilor celebrată în 20 noiembrie, rezultând astfel o sărbătoare de 48 ore pentru bărbaţi şi copii. "Este o ocazie pentru a evidenţia discriminarea faţa de bărbaţi şi băieţi şi pentru a sărbători realizarea şi contribuţia lor, în special în comunitate, familie, căsătorie şi grija faţa de copii", se arăta în expunerea de motive a legii adoptate în 2016 şi în România. Bărbaţii au fost întotdeauna garantul durabilităţii, continuităţii şi stabilităţii societăţii umane.
Pentru că suntem la o rubrică despre culori... iată ce ne spun specialiştii despre culorile pe care le adoră bărbaţii în vestimentaţia partenerelor, fiind cunoscut faptul că femeilor le place să atragă privirele bărbaţilor. Se ştie că 6 sunt culorile pe care le adoră bărbaţii :
Roşul este culoarea care îi încântă cel mai mult pe bărbaţi, pentru că este o nuanţă îndrăzneaţă şi senzuală, denotă sex appeal, curaj, încredere şi feminitate ; se spune chiar că femeile îmbrăcate în roşu atrag bărbaţii mai mult decât celelalte !
Albul este culoare care îi atrage ca un magnet pe bărbaţi, pentru că este o nuanţă elegantă ce oferă un aspect mereu îngrijit şi curat, plin de clasă, toate acestea fiind valori eterne, albul fiind iubit de bărbaţi indiferent de vreme.
Negrul este o culoare clasică şi foarte elegantă, ce nu se demodează niciodată; culoarea este adorată de bărbaţi, pentru ca în ochii lor femeile care poartă negru sunt sofisticate, rafinate, au clasă.
Albastrul, se ştie că nu este o culoare tipic feminină fiind în fapt culoarea preferată a bărbaţilor în ceea ce priveşte propria lor vestimentaţie, dar este agreată de ei şi cînd o poartă femeile, mai ales când este un albastru ţipător, electric sau un bleu ciel. Albastrul verzui şi turcoazul sunt culori pline de viaţa si rafinate.
Culorile bej şi crem în nuanţe pure, calde, eterne şi strălucitoare sunt apreciate de bărbaţi în vestimentaţia femeilor datorită inocenţei pe care o transmit aceste culori.
Rozul este o culoare feminină, delicată şi elegantă pe care bărbaţii o adoră enorm de mult deoarece femeile sunt percepute cu un look matur, clasic, feminin, atrăgător şi...cu invitaţie la flirt.
Bărbaţii nu găsesc deloc atractive la femei culorile maro, galben, gri, portocaliu şi verde.
Dar iată care sunt şi secretele bărbaţilor, în funcţie de culoarea ochilor. Bărbaţii cu ochi albaştri sunt asociaţi cu tinereţea, atraşi către sport, sunt alintaţi, inocenţi şi plini de sine. Cei cu un albastru închis al ochilor sunt bărbaţi pasionali iar cei cu albastru deschis sunt caracterizaţati prin calm si răbdare. Bărbaţii cu ochi căprui inspiră căldură şi încredere, sunt consideraţi buni parteneri de cuplu, sinceri şi loiali, au firi hotărâte şi perseverente. Bărbaţii cu ochi verzi sunt mai rari, fiind consideraţi mai speciali, misterioşi, pretenţioşi şi plini de sine; sunt spontani şi cu imaginaţie foarte bogată, ceea ce face că ei se regăsesc în profesii creative şi mai puţin tehnice. Bărbaţii cu ochi negri sunt de fel cu pielea măslinie, calzi şi tandri, căldura şi încrederea pe care o inspiră duc la relaţii de durată, fiind parteneri ideali.
In încheiere, pentru că în luna următoare e vremea cadourilor sărbătorile de iarnă, doamnelor, e bine să ştiţi, că potrivit unui studiu realizat de CreditDonkey.com, bărbaţii îşi doresc astfel de cadouri : 81% îşi doresc să primească electronice, 79 % îşi doresc să primească carduri cu anumite sume de bani ca să-şi aleagă singuri darurile preferate şi 64 % îşi doresc să primească articole vestimentare !

arh. Ion Constantinescu, Toronto    11/19/2017


Contact:


 
Informatii Utile despre Canada si emigrare.
Inregistrati-va ca sa puteti beneficia de noile servicii oferite Online.
Business-ul dvs. poate fi postat Online la Observatorul!
Anunturi! Anunturi! Anunturi! la Publicitate Online

 

Home / Articles  |   Despre noi / Contacte  |   Romanian Business  |   Evenimente  |   Publicitate  |   Informatii Utile  |  

created by Iulia Stoian