Home Informatii Utile Membrii Publicitate Business Online
Abonamente

Despre noi / Contacte

Evenimente Culturale

 

Rom�nii de pretutindeni
Puncte de vedere
Pagina crestină
Note de carieră
Condeie din diasporă
Poezia
Aniversari si Personalitati
Interviuri
Lumea nouă
Eternal Pearls - Perle Eterne
Istoria noastră
Traditii
Limba noastră
Lumea în care trăim
Pagini despre stiintă si tehnică
Gânduri pentru România
Canada Press
Stiri primite din tara
Scrisorile cititorilor
Articole Arhivďż˝ 2024
Articole Arhivďż˝ 2023
Articole Arhivďż˝ 2022
Articole Arhivďż˝ 2021
Articole Arhivďż˝ 2020
Articole Arhivďż˝ 2019
Articole Arhivďż˝ 2018
Articole Arhivďż˝ 2017
Articole Arhivďż˝ 2016
Articole Arhivďż˝ 2015
Articole Arhivďż˝ 2014
Articole Arhivďż˝ 2013
Articole Arhivďż˝ 2012
Articole Arhivďż˝ 2011
Articole Arhivďż˝ 2010
Articole Arhivďż˝ 2009
Articole Arhivďż˝ 2008
Articole Arhivďż˝ 2007
Articole Arhivďż˝ 2006
Articole Arhivďż˝ 2005
Articole Arhivďż˝ 2004
Articole Arhivďż˝ 2003
Articole Arhivďż˝ 2002


Opinii ; Alianţa dintre hărţuirea sexuală şi cea juridică

La Hollywood, hărţuire sexuală şi viol! Incredibil! Cum se poate aşa ceva?

Actriţe cu renume spun că au fost hărţuite sexual de producătorul Harvey Weinstein. Pe listă sunt şi multe fără renume, probabil supărate că, deşi au fost hărţuite de Weinstein ( sau de alţi producători) , cu voie sau fără voie, n-au călcat pe covorul roşu care duce la la Walk of Fame (https://en.wikipedia.org/wiki/Hollywood_Walk_of_Fame ) cu cele peste 2600 de steluţe.

Când a auzit la ce se deda producătorul Harvey Weinstein, fosta primă doamnă a Americii, Hillary Clinton a rămas "shocked and appalled", adică şocată şi îngrozită! Dacă ar fi ştiut ( bineînţeles că ştia!) n-ar fi acceptat donaţiile lui Weinstein pentru campania ei prezidenţială. Şi nici Barack Obama. Şi nici Partidul Democrat, care, prin diferite campanii de strângere de fonduri, a primit de la Weinstein vreo 600.000 de dolari.

Ca să arate naţiunii ( şi naţiunilor) că usturoi n-a mâncat, doamna Clinton, din actualele ei venituri, va folosi sumele, primite altădată de la Weinstein, pentru acţiuni caritabile. Indirect, acesta îşi mai spală din păcate.

Sunt şi voci care spun că sub plapumă Hollywood-ului domină ipocrizia şi compromisul. Ca şi în politică.

Doamna Clinton ar fi trebuit să-l apere pe Weinstein, deoarece hărţuitor la hărţuitor nu-şi scoate ochii. Cum aşa? Păi, nu sunt ex-secretarul de stat, Hillary Clinton, ex-preşedintele Barack Obama şi alţii, din aceeaşi gaşcă, promotori fervenţi ai hărţuirii sexuale LGBT, acasă şi în lume? Şi nu este Hollywood-ul cel care , prin filme adecvate, sprijină această campanie naţională şi globală?

Dacă au văzut că democraţia răzbate greu până la fund, datorită opoziţiei poporului care nu vrea să se lase îndobitocit, folosind o lacună din Constituţia SUA ( ca şi cea din Constituţia României), o mână de judecători de la Curtea Supremă a promulgat legalitatea căsătoriei între persoane de acelaşi sex pe tot teritoriul SUA, din Massachusetts până în California. Ascultând dictatura Curţii Supreme, marea majoritatea a statelor s-a conformat. Doar 13 mai rezistă. Cel mai obedient stat este California. Probabil, de aceea arde în continuu…

Duhul sodomic nu siluieşte numai căsătoria naturală, ci mai ales educaţia actualeleor şi viitoarelor generaţii. Spre exemplu, în şcoli, băieţii care vor să dea buzna în toaleta fetelor spun că se simt fete. Cu legea în mână, organizaţiile LGBT sar în apărarea băieţilor-fete şi conducerile şcolilor se conformează!

Cu acest cadou de la Curtea Supremă, organizaţiile LGBT au început hărţuirea juridică a tuturor celor care nu se supun noi civilizaţii sodomice. Se poate ajunge şi la închisoare ca în cazul doamnei Kim Davis ( https://www.nytimes.com/2017/10/12/world/europe/kim-davis-romania.html ), apărată inteligent şi salvată de un avocat român, cetăţean american, dl. Harry ( Horaţiu) Miheţ, care mai are multe alte cazuri de acest gen pe rol.

Societatea americană, a cărei democraţie a ajuns la supracoacere şi stafidire, este împinsă într-o revoluţie culturală de tip maoist, în care o minoritate (cu pretinsă altă orietare sexuală) impune majorităţii propria agendă. “ Revoluţia nu este un ospăţ, nu este o creaţie literară, nu este un desen sau o broderie; ea nu poate fi făcută atât de elegant, atât de liniştit şi de delicat, cu atâta blândeţe, amabilitate, curtoazie, reţinere şi generozitate. Revoluţia este o răscoală, un act de violenţă prin care o clasă răstoarnă pe alta” ( Mao Zedong- Raport asupra anchetei cu privire la mişcarea ţărănească din provincial Hunan, martie 1927, “Opere alese, vor.I). În cazul de faţă, clasa anormalităţii, copios susţinută financiar şi politic, se răscoală pentru a răsturna normalitatea, prin acte de violenţă, juridică, psihică şi, în viitor, şi prin violenţă fizică armată.

Barack Obama, laureat al Premiului Nobel pentru Pace, 2009, nu este străin de filozofia maoistă (http://www.conservapedia.com/Radical_roots_of_Barack_Hussein_Obama )

Deşi se flutură steaguri , la orizontul omenirii se adună nori negri şi nu se zăreşte niciun curcubeu.







Nicușor Gliga    10/13/2017


Contact:







 
Informatii Utile despre Canada si emigrare.
Inregistrati-va ca sa puteti beneficia de noile servicii oferite Online.
Business-ul dvs. poate fi postat Online la Observatorul!
Anunturi! Anunturi! Anunturi! la Publicitate Online

 

Home / Articles  |   Despre noi / Contacte  |   Romanian Business  |   Evenimente  |   Publicitate  |   Informatii Utile  |  

created by Iulia Stoian