Home Informatii Utile Membrii Publicitate Business Online
Abonamente

Despre noi / Contacte

Evenimente Culturale

 

Românii de pretutindeni
Puncte de vedere
Pagina crestină
Note de carieră
Condeie din diasporă
Poezia
Aniversari si Personalitati
Interviuri
Lumea nouă
Eternal Pearls - Perle Eterne
Istoria noastră
Traditii
Limba noastră
Lumea în care trăim
Pagini despre stiintă si tehnică
Gânduri pentru România
Canada Press
Stiri primite din tara
Scrisorile cititorilor
Articole Arhivă 2019
Articole Arhivă 2018
Articole Arhivă 2017
Articole Arhivă 2016
Articole Arhivă 2015
Articole Arhivă 2014
Articole Arhivă 2013
Articole Arhivă 2012
Articole Arhivă 2011
Articole Arhivă 2010
Articole Arhivă 2009
Articole Arhivă 2008
Articole Arhivă 2007
Articole Arhivă 2006
Articole Arhivă 2005
Articole Arhivă 2004
Articole Arhivă 2003
Articole Arhivă 2002


Air Canada va opera de anul viitor curse directe de la Bucuresti la Montreal si Toronto

Air Canada, condusa de Calin Rovinescu, canadian de origine romana, va opera pe Aeroportul Henri Coanda, din iunie 2018, patru curse saptamanale dus-intors pe rutele Bucuresti - Toronto si Bucuresti - Montreal.

Calin Rovinescu, in varsta de 62 de ani, a emigrat in Canada impreuna cu parintii sai cand avea cinci ani. El este director executiv si presedinte al Air Canada din aprilie 2009. Intre 2012 si 2016, Rovinescu a fost si seful Star Alliance, cea mai mare alianta de companii aeriene din lume dupa numarul de pasageri.

"Incepand din 2018, compania aeriana Air Canada va opera zboruri directe de pe Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti catre principalele aeroporturi ale Canadei: Montreal si Toronto. Decizia companiei nord-americane a fost luata in urma discutiilor cu sefii Companiei Nationale Aeroporturi Bucuresti, care au convins reprezentantii Air Canada sa opereze curse directe pe principalul aeroport al Romaniei", anunta Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti.

Compania Air Canada va opera zborurile directe pe Aeroportul Henri Coanda cu aeronave Boeing 767. Primele zboruri directe Air Canada spre/dinspre Romania vor fi: Montreal - Bucuresti: 7 iunie, Bucuresti - Montreal: 8 iunie, Toronto - Bucuresti: 9 iunie si Bucuresti - Toronto: 10 iunie.

"Le uram `Bun venit` partenerilor nostri de la Air Canada si ne bucuram ca au ales Aeroportul Henri Coanda Bucuresti drept cea mai noua destinatie. Air Canada este una dintre cele mai prestigioase companii aeriene din lume, iar includerea Bucurestiului pe lista destinatiilor acestei companii aeriene este o dovada de incredere in calitatea serviciilor pe care le oferim, precum si o confirmare a faptului ca Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti devine un centru relevant de interes pe harta aviatiei internationale. Echipa CNAB este dedicata total pasagerilor si companiilor aeriene si am convingerea ca acest parteneriat cu Air Canada este un inceput de bun augur pentru proiectele de anvergura pe care le-am pregatit", a declarat directorul general al Companiei Nationale Aeroporturi Bucuresti, Bogdan Mindrescu.

Sabin Popescu    10/3/2017


Contact:


 
Informatii Utile despre Canada si emigrare.
Inregistrati-va ca sa puteti beneficia de noile servicii oferite Online.
Business-ul dvs. poate fi postat Online la Observatorul!
Anunturi! Anunturi! Anunturi! la Publicitate Online

 

Home / Articles  |   Despre noi / Contacte  |   Romanian Business  |   Evenimente  |   Publicitate  |   Informatii Utile  |  

created by Iulia Stoian