Home Informatii Utile Membrii Publicitate Business Online
Abonamente

Despre noi / Contacte

Evenimente Culturale

 

Rom�nii de pretutindeni
Puncte de vedere
Pagina crestină
Note de carieră
Condeie din diasporă
Poezia
Aniversari si Personalitati
Interviuri
Lumea nouă
Eternal Pearls - Perle Eterne
Istoria noastră
Traditii
Limba noastră
Lumea în care trăim
Pagini despre stiintă si tehnică
Gânduri pentru România
Canada Press
Stiri primite din tara
Scrisorile cititorilor
Articole Arhivďż˝ 2024
Articole Arhivďż˝ 2023
Articole Arhivďż˝ 2022
Articole Arhivďż˝ 2021
Articole Arhivďż˝ 2020
Articole Arhivďż˝ 2019
Articole Arhivďż˝ 2018
Articole Arhivďż˝ 2017
Articole Arhivďż˝ 2016
Articole Arhivďż˝ 2015
Articole Arhivďż˝ 2014
Articole Arhivďż˝ 2013
Articole Arhivďż˝ 2012
Articole Arhivďż˝ 2011
Articole Arhivďż˝ 2010
Articole Arhivďż˝ 2009
Articole Arhivďż˝ 2008
Articole Arhivďż˝ 2007
Articole Arhivďż˝ 2006
Articole Arhivďż˝ 2005
Articole Arhivďż˝ 2004
Articole Arhivďż˝ 2003
Articole Arhivďż˝ 2002


Ştiri de pe frontul anticreştin

1. Celebrul orologiu Big Ben de la Westminster Palace are nevoie urgentă de reparaţii. Cele două limbi, care indică orele şi minutele, dau rateuri, se încurcă între ele. Specialiştii în psihotehnică nu exclud o influenţă a încurcării limbilor credinţei din societatea britanică, asupra limbilor de pe cadran.
Reparaţia ar putea dura câţiva ani, britanicii, Commonwelth-ul şi restul lumii rămânând fără acest reper al trecerii timpului. Dar, având în vedere că , mai în glumă , mai în serios, Marea Britanie a capitulat în faţa lui Allah, primarul musulman al Londrei ar putea folosi turnul orologiului drept minaret, din care un muezin va da de cinci ori pe zi ora exactă , atunci când cheamă la rugăciune. Intrarea în emisie a BBC World Service va fi precedată de vocea muezinului: “ Allahu akbar!”

2. De dragul diversităţii şi nediscriminarii în domeniul consumului, concernul german Lidl Stiftung & Co. KG, care operează lanţul de magazine Lidl, a decis şi a pus în practică ştergerea simbolurilor specifice de pe produsele greceşti. Prin urmare, cupolele albastre ale frumoaselor biserici albe, au rămas fără cruci. Consumatorii germani au luat atitudine, dar doamna Merkel nu zice nimic…Următorul pas ar fi punerea semilunii în locul crucilor. Ia , neamule, iaurt grecesc cu semilună!

3. Creştinii, care vizitează Cappadocia, au constat că bisericile de acolo nu se mai bucură de libertate. Turiştii au avut parte de slujbe la … hotel!

Domnul Erdogan şi-a exprimat intenţia de a schimba statutul de muzeu al Agiei Sofia în moschee, ignorând complet originea ei creştin-ortodoxă.
Aşa cum prin Mahomed al II-lea Cuceritorul (1432 – 1481), cu dreptate dumnezeiască, Dumnezeu a pedepsit Constantinopolul decăzut, un alt sultan, sultanul … Erdogan pare a fi cauza ieşirii Turciei din istorie, ca urmare a conflictelor din zonă. Unele proorocii, greu de crezut la vremea lor, încep să devina să devină străvezii.
Intrumentul prin care Dumnezeu trezeşte, ceartă, pedepseşte spre înţelepţire, este pedepsit în cele din urmă, dacă nu arată milă şi îndurare celor supuşi, prin voia lui Dumnezeu. Istoria poporului evreu în Vechiul Testament este lămuritoare în acest sens.

În jurul Golgotei, pe care a fost răstignit Iisus Hristos, cel rău a încurcat atât de rău statele pretendente la putere, încât numai Dumnezeu poate face ordine. Şi negreşit aşa va face! Corea de Nord este doar grenada celui viclean pentru a distrage atenţia…
Rămâneţi pe recepţie cu BBC World Service, CNN, Euronews, Govorit Moskva …







Nicușor Gliga    9/4/2017


Contact:







 
Informatii Utile despre Canada si emigrare.
Inregistrati-va ca sa puteti beneficia de noile servicii oferite Online.
Business-ul dvs. poate fi postat Online la Observatorul!
Anunturi! Anunturi! Anunturi! la Publicitate Online

 

Home / Articles  |   Despre noi / Contacte  |   Romanian Business  |   Evenimente  |   Publicitate  |   Informatii Utile  |  

created by Iulia Stoian