Home Informatii Utile Membrii Publicitate Business Online
Abonamente

Despre noi / Contacte

Evenimente Culturale

 

Românii de pretutindeni
Puncte de vedere
Pagina crestină
Note de carieră
Condeie din diasporă
Poezia
Aniversari si Personalitati
Interviuri
Lumea nouă
Eternal Pearls - Perle Eterne
Istoria noastră
Traditii
Limba noastră
Lumea în care trăim
Pagini despre stiintă si tehnică
Gânduri pentru România
Canada Press
Stiri primite din tara
Scrisorile cititorilor
Articole Arhivă 2019
Articole Arhivă 2018
Articole Arhivă 2017
Articole Arhivă 2016
Articole Arhivă 2015
Articole Arhivă 2014
Articole Arhivă 2013
Articole Arhivă 2012
Articole Arhivă 2011
Articole Arhivă 2010
Articole Arhivă 2009
Articole Arhivă 2008
Articole Arhivă 2007
Articole Arhivă 2006
Articole Arhivă 2005
Articole Arhivă 2004
Articole Arhivă 2003
Articole Arhivă 2002


Cu Gabriel L. Beer despre cartea lui " Pieces of Heaven "

- Ce v-a determinat sa scrieti aceasta carte?
- Motivul scrierii acestei carti este simplu in principiu, insa a prins contur si a devenit certitudine atunci cand l-am inteles in totalitate. Am inteles ca experientele pe care le-am avut si le-am trait nu sunt doar subiectul unei carti ci un mesaj pe care trebuie sa-l transmit tuturor celor care doresc sa-l asculte. Acela ca Dumnezeu este cu noi pretutindeni si ca avand credinta adevarata totul este posibil. In plus toate aceste experiente au fost si raman, una dupa alta, dovada existente a ceva mai maret decat noi insine.

- Cum v-ati decis sa scrieti aceasta carte?
- Intr-un anumit fel decizia este in stransa legatura cu motivul scrierii cartii. Dupa ce am inteles ce am de facut a trebuit sa decid modul in care voi transmite acest mesaj. Pentru mult timp nu am stiut insa au fost doua momente importante care au stat la baza deciziei si pe care le-am istorisit in cartea mea. Unul fiind indemnul de a face acest lucru, venit din partea sotiei si fiului meu, iar pe cel de-al doilea pe care nu as vrea sa-l divulg ci sa las cititorii sa-l descopere.

. In ce fel v-au marcat aceste experiente?
- As vrea sa va spun ca aceste experiente au avut loc in momente foarte distincte ale vietii mele. Privind inapoi as putea spune ca s-au intamplat exact atunci cand am avut nevoie de fapt. Nu nevoia de a se intampla ci nevoia de a intelege ce se intampla cu mine si de ce. Fiecare dintre acestea si-au lasat atat de profund amprenta in constiinta si sufletul meu incat certitudinea cu care traiesc astazi nu poate fi zdruncinata de absolut nimic. Aceasta certitudine a devenit un mod de viata pe care numai lumea mea interioara poate sa o perceapa asa cum mi-a fost data sa o cunosc.

- Aceste experiente v-au convins de ceva anume. Dar ce ati invatat din aceste
experiente?
- Este o intrebare la care am incercat de-a lungul timpului sa gasesc un raspuns, altul decat cel imediat, cel evident, acela de a crede. In final m-am convins de faptul ca, una este sa stii alta este sa simti ceea ce stii. Am sa explic putin. Tot ceea ce vedem si atingem, cunoastem. Sunt insa lucruri pe care le stim, le cunoastem doar ca si concepte dar pe care nu le putem atinge, nu le putem palpa, cum ar fi Dumnezeu, credinta, spiritualitatea, frumusetea, iubirea etc. Uneori insa, din anumite motive, simtim aceste lucruri dar nu pentru ca noi le-am atins ci pentru ca am fost atinsi de ele. Am simtit ceea ce stiam si am invatat ca este posibil acest lucru daca ai o credinta puternica, insa nu cred ca depinde de noi insine cand se va intampla acest lucru. Daca se intampla, este o binecuvantare.

- De ce nu ati impartasit aceste experiente pana acum?
- A fost o neputinta necontrolata. M-am gasit in nenumarate randuri foarte aproape de a povesti despre ceea ce s-a intamplat. Intre frustrare si la un moment dat teama, m-au incercat toate sentimentele posibile care au insotit neputinta. Ceea ce cred astazi este ca nu am fost lasat, iar cand totul a fost complet, usurinta cu care am facut-o nu m-a mai surprins pentru ca am stiut ca nici aceasta nu a pornit de la mine.

- De la ultima experienta avuta si pana in prezent au mai avut loc si alte
evenimente de acest fel?
- Ultima experienta traita a avut loc sapte ani in urma. De atunci nimic nu s-a mai intamplat, cel putin cu aceiasi intensitate, insa ma-m simtit intotdeauna si ma simt in permanenta conectat cu divinitatea. Uneori sentimentele sau trairile pe care le am sau imi sunt date sa le simt, chiar daca sunt de scurta durata, sunt atat de unice, incat nu le pot asocia cu nimic altceva.

- Ce impact credeti ca va avea aceasta carte asupra cititorilor?
- Este destul de dificil sa pot spune cu siguranta ce impact va avea cartea mea insa pot spune ce impact as dori sa aiba. In primul rand imi doresc ca cititorii sa poata simti fie si o farama din ceea ce am simtit eu, prin descrierea fiecarui eveniment in parte. Prin absorbirea de catre acestia a experientelor pe care le-am avut eu, cred ca un impact ar putea fi trezirea spirituala in sufletul fiecaruia, in constiinta lor. Mi-as dori ca cititorii sa inteleaga ca totul se imtampla cu un motiv anume in vietile noastre, iar daca eu, sau mai bine spus cartea mea, devine motivul motivului celorlati, inseamna ca mesajul transmis prin mine a ajuns la destinatie.Nota Observator :

Gabriel L. Beer locuieste in Toronto
Cartea Pieces of Heaven - by Gabriel L. Beer. poate fi gasita si achizitionata in orice format (e-book, hardcover, paperback): www.friesenpress.com/bookstore
De asemenea se poate gasi pe site-ul personal alaturi de celelalte canale care o distribuie: www.gabrielbeerwritings.com


Observator    8/1/2017


Contact:


 
Informatii Utile despre Canada si emigrare.
Inregistrati-va ca sa puteti beneficia de noile servicii oferite Online.
Business-ul dvs. poate fi postat Online la Observatorul!
Anunturi! Anunturi! Anunturi! la Publicitate Online

 

Home / Articles  |   Despre noi / Contacte  |   Romanian Business  |   Evenimente  |   Publicitate  |   Informatii Utile  |  

created by Iulia Stoian