Home Informatii Utile Membrii Publicitate Business Online
Abonamente

Despre noi / Contacte

Evenimente Culturale

 

Românii de pretutindeni
Puncte de vedere
Pagina crestină
Note de carieră
Condeie din diasporă
Poezia
Aniversari si Personalitati
Interviuri
Lumea nouă
Eternal Pearls - Perle Eterne
Istoria noastră
Traditii
Limba noastră
Lumea în care trăim
Pagini despre stiintă si tehnică
Gânduri pentru România
Canada Press
Stiri primite din tara
Scrisorile cititorilor
Articole Arhivă 2019
Articole Arhivă 2018
Articole Arhivă 2017
Articole Arhivă 2016
Articole Arhivă 2015
Articole Arhivă 2014
Articole Arhivă 2013
Articole Arhivă 2012
Articole Arhivă 2011
Articole Arhivă 2010
Articole Arhivă 2009
Articole Arhivă 2008
Articole Arhivă 2007
Articole Arhivă 2006
Articole Arhivă 2005
Articole Arhivă 2004
Articole Arhivă 2003
Articole Arhivă 2002


Etapa a IV-a din cadrul Stafeta Muntilor 2017 se desfasoara în Muntii Bucegi

Asociatia de Turism Gaska Bucuresti organizeaza în perioada 21 - 23 iulie 2017, în Muntii Bucegi, cea de-a patra editie a concursului de turism sportiv "Trofeul Muntilor". Competitia, pe echipe, este si cea de-a patra etapa din acest an în cadrul Campionatului National de Turism Sportiv – Stafeta Muntilor.
Concurentii vor lua startul de pe Platoul Padina, judetul Dambovita, si vor avea de parcurs urmatoarele probe: raid montan (parcurgerea într-un anumit interval de timp a unui traseu montan din zona), orientare turistica, escalada, cultural, probe surpriza.
Castigatorii concursului vor primi premii constand în: diplome, cupe, medalii, tricouri si echipament sportiv.
La concurs poate lua parte oricine, participarea fiind gratuita. Înscrierea, pe echipe si pe categorii de concurs, se poate face pana în ziua începerii competitiei, la cortul organizatorilor, înaintea sedintei tehnice, iar participarea se face pe propria raspundere. Regulamentul concursului poate fi gasit pe www.stafetamuntilor.ro.
Traseul va fi unul provocator si va oferi ocazia participantilor sa mearga pe urmele lui Fanny Seculici si sa descopere o mica parte din frumusetile Bucegilor.
Asociatia de Turism Gaska reuneste membri cu exprienta în turismul montan si are ca scop promovarea turismului, a posibilitatilor sanatoase de petrecere a timpului liber si, nu în ultimul rand, a importantei protectiei mediului.
Prin acest eveniment se doreste în primul rand atragerea unui numar cat mai mare de tineri catre acest gen de activitati, sensibilizarea participantilor si publicului asupra importantei protectiei mediului si nu în ultimul rand dezvoltarea turismului în zona aleasa.
Ne bucuram ca acest concurs se bucura de continuitate, ajungand la cea de-a patra editie, si speram ca va atrage la start un numar cat mai mare de participanti.
Mai multe detalii despre acest eveniment gasiti pe Facebook https://www.facebook.com/events/150542562159983??ti=ia
Eveniment sustinut de: CCR REBAT, Green Global Future, S-Karp, Pro Activ, Redis Nutritie, Cofetaria Alice, Fundatia pentru Tineret a Municipiului Bucuresti, Primaria Moroeni, Parcul Natural Bucegi, Serviciul Salvamont Dambovita, Marketing Romania.
La acest festival sunt asteptate toate persoanele care doresc sa faca o mica drumetie, sa alerge, sa se relaxeze, sa participe la activitati de orientare, escalada, cultural, creatie sau pur si simplu sa îsi faca noi prieteni.

Alexandru Canavoiu    7/17/2017


Contact:


 
Informatii Utile despre Canada si emigrare.
Inregistrati-va ca sa puteti beneficia de noile servicii oferite Online.
Business-ul dvs. poate fi postat Online la Observatorul!
Anunturi! Anunturi! Anunturi! la Publicitate Online

 

Home / Articles  |   Despre noi / Contacte  |   Romanian Business  |   Evenimente  |   Publicitate  |   Informatii Utile  |  

created by Iulia Stoian