Home Informatii Utile Membrii Publicitate Business Online
Abonamente

Despre noi / Contacte

Evenimente Culturale

 

Românii de pretutindeni
Puncte de vedere
Pagina crestină
Note de carieră
Condeie din diasporă
Poezia
Aniversari si Personalitati
Interviuri
Lumea nouă
Eternal Pearls - Perle Eterne
Istoria noastră
Traditii
Limba noastră
Lumea în care trăim
Pagini despre stiintă si tehnică
Gânduri pentru România
Canada Press
Stiri primite din tara
Scrisorile cititorilor
Articole Arhivă 2019
Articole Arhivă 2018
Articole Arhivă 2017
Articole Arhivă 2016
Articole Arhivă 2015
Articole Arhivă 2014
Articole Arhivă 2013
Articole Arhivă 2012
Articole Arhivă 2011
Articole Arhivă 2010
Articole Arhivă 2009
Articole Arhivă 2008
Articole Arhivă 2007
Articole Arhivă 2006
Articole Arhivă 2005
Articole Arhivă 2004
Articole Arhivă 2003
Articole Arhivă 2002


A sasea editie Bucharest Jazz Festival ( 3 – 9 iulie a.c. )

Jazzul se mută la Bucuresti cu a sasea editie Bucharest Jazz Festival, programată în perioada 3 – 9 iulie, la ARCUB si în Piata George Enescu.

Organizat de Primăria Municipiului Bucuresti prin ARCUB, Bucharest Jazz Festival 2017 se anuntă a fi una dintre cele mai efervescente editii, cu un program extins de festival si un lineup eclectic de artisti români si internationali.

Deschiderea oficială Bucharest Jazz Festival are loc luni, 3 iulie, la ARCUB, unde Teodora Enache – director artistic, fotograful Sánta István Csaba si alti specialisti din lumea jazzului dau întâlnire bucurestenilor, începând cu ora 19, la vernisajul expozitiei de fotografie Jazzonance.

Cele mai bune voci noi din jazzul românesc pot fi ascultate între 4 si 8 iulie la clubul festivalului Gabroveni Jazz Club unde în fiecare seară, începând cu ora 23, are loc concursul New Jazz Voices, care îsi propune să descopere si să promoveze tinerii vocalisti ai scenei locale de jazz. Gabroveni Jazz Club se continuă târziu până în noapte cu live sessions în afara programului de festival.

Din seria evenimentelor conexe de zi de la clubul festivalului, fac parte întâlnirea cu jurnalistul newyorkez de jazz Simon Rentner (marti, 4 iulie, ora 12), recenzie de carte si disc de jazz românesc găzduită de Mihai Iordache si Tavi Scurtu (miercuri, 5 iulie, ora 12), atelier de improvizatie în jazz cu pianistul Ion Baciu (joi, 6 iulie, ora 12).

Vineri si sâmbătă, doi dintre artistii cap de afis ai editiei Bucharest Jazz Festival 2017, chitaristul Stanley Jordan (vineri 7 iulie, ora 15) si percutionistul Joca Perpignan (vineri 8 iulie, ora 12) vor sustine câte un workshop la Gabroveni Jazz Club.

Amiaza ultimei zile de festival, duminică, 9 iulie, este rezervată unui atelier pentru copii, Zappa – robotelul muzical, sustinut de muzicianul Cătălin Milea, în piata George Enescu.

Concertele Bucharest Jazz Festival din Piata George Enescu încep în fiecare seară de la ora 20, de miercuri, 5 iulie, până duminică, 9 iulie.

Una dintre cele mai recente formule de jazz de pe scena din Bucuresti, KRiSPER deschide seria concertelor Bucharest Jazz Festival 2017, cu un concert de jazz fusion (miercuri, 5 iulie, ora 20), urmat de concertul Luiza Zan & Big Band Radio (miercuri, 5 iulie, de la ora 21:30).

Program complet pe arcub.ro si bucharestjazzfestival.ro.


Sabin Popescu    6/29/2017


Contact:


 
Informatii Utile despre Canada si emigrare.
Inregistrati-va ca sa puteti beneficia de noile servicii oferite Online.
Business-ul dvs. poate fi postat Online la Observatorul!
Anunturi! Anunturi! Anunturi! la Publicitate Online

 

Home / Articles  |   Despre noi / Contacte  |   Romanian Business  |   Evenimente  |   Publicitate  |   Informatii Utile  |  

created by Iulia Stoian