Home Informatii Utile Membrii Publicitate Business Online
Abonamente

Despre noi / Contacte

Evenimente Culturale

 

Românii de pretutindeni
Puncte de vedere
Pagina crestină
Note de carieră
Condeie din diasporă
Poezia
Aniversari si Personalitati
Interviuri
Lumea nouă
Eternal Pearls - Perle Eterne
Istoria noastră
Traditii
Limba noastră
Lumea în care trăim
Pagini despre stiintă si tehnică
Gânduri pentru România
Canada Press
Stiri primite din tara
Scrisorile cititorilor
Articole Arhivă 2019
Articole Arhivă 2018
Articole Arhivă 2017
Articole Arhivă 2016
Articole Arhivă 2015
Articole Arhivă 2014
Articole Arhivă 2013
Articole Arhivă 2012
Articole Arhivă 2011
Articole Arhivă 2010
Articole Arhivă 2009
Articole Arhivă 2008
Articole Arhivă 2007
Articole Arhivă 2006
Articole Arhivă 2005
Articole Arhivă 2004
Articole Arhivă 2003
Articole Arhivă 2002


Festivalul Canada Blooms (Canada înfloreste) de la CNE din Toronto pana la 19 Martie a.c.

Festivalul Canada Blooms a fost înfiinţat în 1996 de clubul "Garden Club" din Toronto şi de "Landscape Ontario". Astăzi este cel mai mare festival de grădini şi flori din ţară, cu cele mai bune design-uri de flori şi grădini din Canada.

"Canada Blooms" a devenit în 1997 "Canada Blooms Horticultural Society" (Societatea Horticulturala Canada Blooms), o organizatie non-profit. Misiunea noastră este să celebrăm anual un festival internaţional de flori şi grădini care să promoveze horticultura prin prezentarea celor mai bune disigne-uri, produse şi servicii pentru participanţii profesionişti şi amatori. Câştigurile provenite din "Canada Blooms" sunt folosite pentru a ajuta proiectele comunitare care promovează horticultura şi nătura şi ameliorează peisajele noastre.

Primul "Canada Blooms" s-a ţinut în 1997, cu o participare de peste 70,000 vizitatori în 5 zile- un record pentru o expoziţie de debut! Acest fapt a dovedit că grădinarii canadieni erau gata să susţină un festival de flori şi grădini de talie internaţională. În 1998, "Canada Blooms" s-a mutat în noul centru "Metro Toronto Convention Centre South Building" şi participarea a crescut. În 2010, "Canada Blooms" s-a mutat la "Direct Energy Centre" din "Exhibition Place" şi s-a bucurat de participarea unei imense mulţimi de peste 90,000 de oameni – o indicaţie clară a numărului foarte mare de canadieni care iubesc plantele! Astăzi, cel mai mare festival naţional de acest gen are peste 200,000 de vizitatori care traversează porţile acestor grădini.

Atracttii: Peste 25 de grădini - Minunate grădini, construite de cei mai buni designeri, arhitecţi şi constructori canadieni. Expoziţii ale artiştilor florali locali. Opt artişti florali au fost antrenaţi pentru reprezentarea creatoare a temei "De la o coasta la alta" ("Coast to Coast"),o varianta a lui "Oh! Canada".

Botanical Art Exhibition (Expoziţia de artă botanică) –cu superbe fotografii - TM GLASS (G15). Frumoasele flori canadiene sunt combinate cu minunatele vase de la muzeele Royal Ontario Museum & Gardiner Museum.

VOTAŢI PENTRU CEA MAI FRUMOASĂ EXPUNERE DE FLORI ŞI GRĂDINI - pentru şansa de a câştigă un voiaj la Victoria BC şi un ceai la Butchart Gardens, cadou oferit de Toronto Star, Tourism Victoria, The Oswego Hotel şi CVS Tours. Formularele se găsesc la chioşcul Toronto Star (G28), Wine Garden (G36) şi la Festival Office, în Salon 107 din Hall B.

Pepinierele din Ontario - Descoperiţi pomi şi plante crescute în Ontario şi de ce e bine să cumpăraţi aceste produse (G4).

Flori, plante şi altele - la festivalul din acest an expun "Jill Jensen Botanicals", "The Toronto Botanical Garden", "Medallion Plants". Treceţi pe la "HortusTV" şi veţi afla ce e nou la postul TV "Gardening Channel" (Hall G) şi de ce e bine să cumpăraţi produse crescute în Ontario.

Unelte pentru întretinerea gazonului - Mergeţi la chioşcul Troy-Bilţ (G29) şi aflaţi cele mai recente unelte pentru gazonul de anul acesta.

Seminare - Peste 100 de ore de sfaturi despre flori şi grădini sunt date de profesionisti pe scena Unilock Celebrity Stage, prezentate de HGTV şi Hortus TV, iar pe scena Garden Solutions Stage este prezent Harrowsmith cu seria "Master Gardeners Speaker" . Ambele sunt în cadrul festivalului în Hall G.

Observator    3/17/2017


Contact:


 
Informatii Utile despre Canada si emigrare.
Inregistrati-va ca sa puteti beneficia de noile servicii oferite Online.
Business-ul dvs. poate fi postat Online la Observatorul!
Anunturi! Anunturi! Anunturi! la Publicitate Online

 

Home / Articles  |   Despre noi / Contacte  |   Romanian Business  |   Evenimente  |   Publicitate  |   Informatii Utile  |  

created by Iulia Stoian