Home Informatii Utile Membrii Publicitate Business Online
Abonamente

Despre noi / Contacte

Evenimente Culturale

 

Românii de pretutindeni
Puncte de vedere
Pagina crestină
Note de carieră
Condeie din diasporă
Poezia
Aniversari si Personalitati
Interviuri
Lumea nouă
Eternal Pearls - Perle Eterne
Istoria noastră
Traditii
Limba noastră
Lumea în care trăim
Pagini despre stiintă si tehnică
Gânduri pentru România
Canada Press
Stiri primite din tara
Scrisorile cititorilor
Articole Arhivă 2019
Articole Arhivă 2018
Articole Arhivă 2017
Articole Arhivă 2016
Articole Arhivă 2015
Articole Arhivă 2014
Articole Arhivă 2013
Articole Arhivă 2012
Articole Arhivă 2011
Articole Arhivă 2010
Articole Arhivă 2009
Articole Arhivă 2008
Articole Arhivă 2007
Articole Arhivă 2006
Articole Arhivă 2005
Articole Arhivă 2004
Articole Arhivă 2003
Articole Arhivă 2002


Între două lumi - La multi ani oameni buni , cu sănătate si impliniri !

Încheierea fiecărui an calenderistic, pentru mine înseamnă si încheiera unui an de viată. Consider că e o realizare că acest an a existat si pentru mine si m-a adus până la păsirea pragului celor 85 de "primăveri". Pe primul plan, speranta mea este să-mi dea Domnul sansa să mai scriu despre acest prag al trecerii timpului împingând cât mai încolo păsirea în celălalt timp, cel al eternitătii.

Am chiar planuri nu chiar din cele mai usoare. La rotunjirea anilor mei de viată, voi împlini 15 ani de colaborare la „Observatorul” si 20 de ani de când m-am prezentat cu traista în băt în Canada.
Cu acest triplu eveniment, intentionez să inchin Canadei scrierile publicate la „Observatorul” despre Canada si să le public si în limba acestei tări.
O altă satisfactie personală pe care o adaug pe planul următor este faptul că nu s-au semnalat "avarii" prea mari la bordul "navei" ce mă poartă pe lumea asta si încă nu sunt semne evidente că-ar lua-o în derivă. Asa se explică faptul că am putut da o raită până în Hawaii, chit că a fost cam târâs-grăpis, apoi un sejur aproape de două luni în România si el tot cam în acelasi ritm, dar se consideră totusi că a fost si chiar cu ceva realizare. Am făcut lansarea a două cărti. Una dintre ele "Pe cărările vietii" - după cum se vede titlul este semnificativ - si alta, o măgulitoare carte pentru mine, semnată de remarcabila scriitoare si critic literar, Cezarina Adamescu, în care comentează scrierile mele, intitulată "Elena Buică - o ambasadoare a sufletului românesc".

Despre mine, am zis ce am zis, dar despre lumea asta largă e mai greu de zis, nici nu mai stii cum să le descâlcesti. Stăm cu totii cu ochii tintă să vedem încotro o iau niste schimbări în tara cu cele mai mari puteri pe mapamond, USA, vecina noastră de aici, de care suntem într-un fel si noi legati si din tară cu cele mai mici puteri, România, dar cu puterea mare de a ne tăia răsuflarea dacă se rostogolesc treburile troznind din închieturi.

Ce e sigur, este doar dorinta noastră de mai bine, dorinta a celor mai multi oameni cu sufletele curate. Dorinta asta o subliniez si eu prin urarea:La multi ani oameni buni , cu sănătate si impliniri !

Elena Buică    12/26/2016


Contact:


 
Informatii Utile despre Canada si emigrare.
Inregistrati-va ca sa puteti beneficia de noile servicii oferite Online.
Business-ul dvs. poate fi postat Online la Observatorul!
Anunturi! Anunturi! Anunturi! la Publicitate Online

 

Home / Articles  |   Despre noi / Contacte  |   Romanian Business  |   Evenimente  |   Publicitate  |   Informatii Utile  |  

created by Iulia Stoian