Home Informatii Utile Membrii Publicitate Business Online
Abonamente

Despre noi / Contacte

Evenimente Culturale

 

Românii de pretutindeni
Puncte de vedere
Pagina crestină
Note de carieră
Condeie din diasporă
Poezia
Aniversari si Personalitati
Interviuri
Lumea nouă
Eternal Pearls - Perle Eterne
Istoria noastră
Traditii
Limba noastră
Lumea în care trăim
Pagini despre stiintă si tehnică
Gânduri pentru România
Canada Press
Stiri primite din tara
Scrisorile cititorilor
Articole Arhivă 2019
Articole Arhivă 2018
Articole Arhivă 2017
Articole Arhivă 2016
Articole Arhivă 2015
Articole Arhivă 2014
Articole Arhivă 2013
Articole Arhivă 2012
Articole Arhivă 2011
Articole Arhivă 2010
Articole Arhivă 2009
Articole Arhivă 2008
Articole Arhivă 2007
Articole Arhivă 2006
Articole Arhivă 2005
Articole Arhivă 2004
Articole Arhivă 2003
Articole Arhivă 2002


Pentru un viitor verde!

Promovarea drumetiei montane, ca mod de petrecere a timpului liber si chiar mai mult decât atât, ca mod de cunoastere a mediului si de învătare despre cum să ne ducem traiul într-un mod sănătos, cât si realizarea de proiecte diverse pe diverse teme unde tinerii învată despre ecologie, marketing, software si web development, reprezintă preocupări ale membrilor si voluntarilor Asociatiei Drumetii Montane, ce a fost înfiintată în anul 2010.

Pentru cei pasionati de turism si sport avem o veste bună: a fost realizat calendarul evenimentelor ce se vor organiza în cadrul Campionatului Național de Turism Sportiv “Stafeta Muntilor” anul viitor.

Sapte ONG-uri vor organiza în cadrul campionatului Stafeta Muntilor, pentru pasionatii de turism, sport si ecologie, evenimente în diverse locații turistice din România ce au ca obiectiv: oferirea unui plus de valoare concursurilor de profil organizate prin includerea acestora într-un sistem competițional; crearea premiselor necesare dezvoltării unor proiecte comune de către ONG-urile de tineret, turism, sport și ecologie; promovarea unei atitudini de respect față de mediul înconjurător, sensibilizarea tinerilor pentru protecția ecosistemelor și dezvoltarea spiritului ecologic al acestora; dezvoltarea spiritului de echipă si apartenenta la grup, dezvoltarea relatiilor interumane; cunoasterea potentialului turistic si sportiv al zonelor montane din România.

Calendarul evenimentelor cât si mai multe informatii despre acest campinat le puteti găsi pe pagina www.stafetamuntilor.ro . Participarea în cadrul evenimentelor este gratuită.

Pentru cadrele didactice din România, Asociatia Drumetii Montane va organiza si în 2017 proiectul ECO JUNIOR. În acest an asociatia, în parteneriat cu 580 de institutii de învătământ a organizat cel mai mare proiect de turism, sport si ecologie, unde aproape 3000 de cadre didactice au desfăsurat activităti în perioada Ianuarie – August sub un singur nume: „Eco Junior 2016”.
Scopul proiectului „Eco Junior 2016” a fost acela de a educa copiii în spirit ecologist, dobândirea unei atitudini mediu-protective si implicarea în activităti eco-recreative prin joc.
Copiii implicati în Eco Junior 2016 au participat, pe echipe, la diverse activităti în functie de vârsta lor si au învătat că este foarte important să lucreze împreună, să se sprijine si să dobândească abilităti specifice.
Mai multe despre acest proiect puteti găsi pe pagina dedicată acestuia: www.eco-junior.drumetiimontane.ro

Asociatia Drumetii Montane a testat în cadrul Festivitătii de Premiere Stafeta Muntilor un nou si original sistem de orientare. Sistemul a fost unul de succes si se va implementa în anul 2017 în cadrul Campionatului National de Turism Sportiv “Stafeta Muntilor”, pentru ca această competitie să fie mult mai atractivă. Sistemul de orientare va fi prezentat în 2017 pe pagina campionatului si va putea fi preluat cu titlu gratuit de către alte competitii sportive din România.
Asociatia Drumetii Montane este sprijinită în prezent de către SC Manpres Distribution SRL, Yli Eternit Acces SRL, CH-center.com, Elmo-Print, O & R Bacău, Zimbrul Carpatin Pitesti.

Dacă te pasionează turismul, sportul si ecologia si vrei să faci parte din echipa Asociatiei Drumetii Montane te invităm să te înscrii ca voluntar pe www.asociatia.drumetiimontane.ro

Canavoiu Alexandru    12/15/2016


Contact:


 
Informatii Utile despre Canada si emigrare.
Inregistrati-va ca sa puteti beneficia de noile servicii oferite Online.
Business-ul dvs. poate fi postat Online la Observatorul!
Anunturi! Anunturi! Anunturi! la Publicitate Online

 

Home / Articles  |   Despre noi / Contacte  |   Romanian Business  |   Evenimente  |   Publicitate  |   Informatii Utile  |  

created by Iulia Stoian