Home Informatii Utile Membrii Publicitate Business Online
Abonamente

Despre noi / Contacte

Evenimente Culturale

 

Românii de pretutindeni
Puncte de vedere
Pagina crestină
Note de carieră
Condeie din diasporă
Poezia
Aniversari si Personalitati
Interviuri
Lumea nouă
Eternal Pearls - Perle Eterne
Istoria noastră
Traditii
Limba noastră
Lumea în care trăim
Pagini despre stiintă si tehnică
Gânduri pentru România
Canada Press
Stiri primite din tara
Scrisorile cititorilor
Articole Arhivă 2019
Articole Arhivă 2018
Articole Arhivă 2017
Articole Arhivă 2016
Articole Arhivă 2015
Articole Arhivă 2014
Articole Arhivă 2013
Articole Arhivă 2012
Articole Arhivă 2011
Articole Arhivă 2010
Articole Arhivă 2009
Articole Arhivă 2008
Articole Arhivă 2007
Articole Arhivă 2006
Articole Arhivă 2005
Articole Arhivă 2004
Articole Arhivă 2003
Articole Arhivă 2002


Noi la supărare bem

Bem şi la bucurie…

De Ziua Naţională, ProTv a dat lovitura în rating, cu un episod special Las Fierbinţi, care a durat trei ore. Climaxul acestui spectacol a fost poezia celebrului personaj, Celentano, care bea cu măsură, numai de patru ori pe zi: dimineaţa, la prânz, seara şi toată ziua.

Actorul Adrian Văncică, a intrat atât de bine în rol, încât “ Acum el e numai Celentano, nu mai e Adrian Văncică. S-a acomodat bine în noua haină”, după cum spune Mimi Brănescu, scenaristul serialului. Înseamnă că , ori în serial, ori înafara lui, Celentano e în aceeaşi stare… lichidă! Opusul lui Buster Keaton, “The Great Stone Face” ( marea faţă de piatră).

Poezia lui Celentano (https://www.youtube.com/watch?v=aWB-pomu3VU ), pe un fond muzical adecvat, trece în revistă bolile României, boli de care se vorbeşte permanent. Aparent , nimic deosebit. Totuşi există ceva inedit, sugerat. Celentano îşi pune sufletul ( înfăşat în vapori euforici) pe masă. Din profunditatea acestui suflet candid, ca de copil, Celentano îşi clamează dragostea pentru România. Cu timp şi fără timp, Celentano bea din dragoste de ţară, şi la rău şi la bine: “Vai de tine, vai de noi, /Asta e, ăştia suntem,/ Noi la supărare bem./Noi la bucurie bem.” E şi aceasta o formă de patriotism. Dulce ca mierea sunt băuturile patriei…

Poezia lui Celentano (http://ph-online.ro/eveniment/item/79850-poezia-lui-celentano-din-las-fierbinti-care-a-innebunit-internetul-iti-vor-da-lacrimile ) a înnebunit internetul şi a dus ratingul ProTv la o cotă de piaţă de 30%! Nu se cunoaşte ratingul TVR la momentul în care preşedintele Johannis – zgârcit la pungă , ca un neamţ chibzuit cu mai multe case,- a depus coroana lui la Arcul de Triumf. Numai o coroană
pentru eroii şi martirii neamului...

Cu talentul său componistic, Adrian “ copilul minune”, ar putea aranja o manea de mare succes. Maneaua “Noi la supărare bem/Noi la bucurie bem” ar putea deveni imnul beţivanilor cu suflet de copil, al căror partid cu siguranţă va intra în parlament la alegerile din 2020, dacă nu chiar le va câştiga detaşat, având în vedere cum merg lucrurile la noi şi în lume. Celentano are aceea putere de agregare, calitate absolut necesară unui lider politic.

După thrillerul “ Ştirile de la ora 17:00”, spectacolul de joi, 1 Decembrie, a fost pe departe, cel mai bun program cultural fast food oferit de ProTv.

Trăiască Celentano! Trăiască ProTv-ul! Cu tot ce este el! Şi rating-ul la fel!

Nicuşor Gliga
Bucureşti, 3 Decembrie 2016
✝) Sfântul Cuvios Gheorghe de la Cernica; Sfântul Sfințit Mucenic Teodor, Arhiepiscopul Alexandriei; Sfântul Prooroc Sofonie (Dezlegare la peşte)

Nicuşor Gliga    12/4/2016


Contact:


 
Informatii Utile despre Canada si emigrare.
Inregistrati-va ca sa puteti beneficia de noile servicii oferite Online.
Business-ul dvs. poate fi postat Online la Observatorul!
Anunturi! Anunturi! Anunturi! la Publicitate Online

 

Home / Articles  |   Despre noi / Contacte  |   Romanian Business  |   Evenimente  |   Publicitate  |   Informatii Utile  |  

created by Iulia Stoian