Home Informatii Utile Membrii Publicitate Business Online
Abonamente

Despre noi / Contacte

Evenimente Culturale

 

Românii de pretutindeni
Puncte de vedere
Pagina crestină
Note de carieră
Condeie din diasporă
Poezia
Aniversari si Personalitati
Interviuri
Lumea nouă
Eternal Pearls - Perle Eterne
Istoria noastră
Traditii
Limba noastră
Lumea în care trăim
Pagini despre stiintă si tehnică
Gânduri pentru România
Canada Press
Stiri primite din tara
Scrisorile cititorilor
Articole Arhivă 2019
Articole Arhivă 2018
Articole Arhivă 2017
Articole Arhivă 2016
Articole Arhivă 2015
Articole Arhivă 2014
Articole Arhivă 2013
Articole Arhivă 2012
Articole Arhivă 2011
Articole Arhivă 2010
Articole Arhivă 2009
Articole Arhivă 2008
Articole Arhivă 2007
Articole Arhivă 2006
Articole Arhivă 2005
Articole Arhivă 2004
Articole Arhivă 2003
Articole Arhivă 2002


Gimnasta Ana Pădurariu din Whitby, campioană la gimnastica juniore a Canadei, alte succese , alte medalii

Ana Pădurariu si Jade Chrobok de la clubul "Oshawa’s Gemini Gymnastics" au adus acasă un impresionant palmares de medalii.

Ele au fost membre ale echipei " Team Canada" la Campionatul de Gimnastică Juniori Pan America ţinut în Bolivia. Ana Pădurariu, 14 ani, cu rezidenţa în Whitby, a dominat evenimentul, câstigând 5 medalii de aur, incluzând medalia de aur a echipei, iar Jade Chrobok, 15 ani, din Toronto, a demonstrat revenirea în forţă după rănirile precedente, câstigând medalii de aur si argint. Ana Pădurariu si Jade Chrobok, două din cele mai bune gimnaste junioare ale Canadei, se antrenează acum pentru Olimpiada de la Tokio, 2020.

Pentru a participa la această competiţie, cele două gimnaste, împreună cu colegele lor din Team Canada (Hayley de Jong si Sayge Urban) si cu antrenoarea sefă a clubului Gemini Gymnastics, Elena Davydova, au trebuit să călătorească două zile.
Ana Pădurariu în ciuda intorsei suferite la un deget în timpul unui exerciţiu foarte dificil la paralele, ea a obţinut cea mai mare notă la bârnă si a treia la paralele si a luat titlul la "all-around" cu o diferenţa de peste 1.5 puncte faţă de următoarea. Ana s-a calificat pentru finală la 3 din cele 4 aparate si astfel a contribuit la victoria echipei Canadei cu medalia de aur la peste 10 puncte faţă de rivala cea mai apropiată.
Ana Pădurariu a câstigat medaliile de aur la paralele, bârnă si sol.
“Exerciţiul la bârnă al Anei atinge un înalt standard mondial,” a spus Elena Davydova, care a lucrat, ca arbitru de gimnastică brevetat internaţional, la Olimpiada din Rio. “De fapt, exerciţiile pe care le-a executat la Pan-Am ar fi plasat-o pe locul trei în Rio.”

In noiembrie , gimnastele din echipa de juniori a Canadei s-au deplasat in Cehia.
Gimnastele din echipa de juniori a Canadei au dominat competiţiai "Olympic Hopes Cup"în Republica Cehă, câstigând,i n ultima zi, 11 medalii, incluzând 4 medalii de aur pentru Ana Pădurariu.

Ana a adăugat la cele două medalii de aur câstigate cu o zi înainte în competiţia pe echipe, alte patru la finala pe aparate, când a luat medalia de aur la toate cele patru aparate.
Ea a început ziua la sărituri, unde a avut 14.350 si a câstigat medalia de aur, terminând înaintea lui Victoria Jurcă, medalia de argint cu 14.175.
La bârnă, Canada a terminat din nou pe primul si al doilea loc, cu Pădura-riu - medalia de aur cu 14.200 si Hannah Chrobok - medalia de argint, cu 13.750. Cu 14.000 la paralele si 14.000 la sol,
Ana Pădurariu a obţinut si la aceste două aparate medalii de aur.

Observator    12/3/2016


Contact:


 
Informatii Utile despre Canada si emigrare.
Inregistrati-va ca sa puteti beneficia de noile servicii oferite Online.
Business-ul dvs. poate fi postat Online la Observatorul!
Anunturi! Anunturi! Anunturi! la Publicitate Online

 

Home / Articles  |   Despre noi / Contacte  |   Romanian Business  |   Evenimente  |   Publicitate  |   Informatii Utile  |  

created by Iulia Stoian