Home Informatii Utile Membrii Publicitate Business Online
Abonamente

Despre noi / Contacte

Evenimente Culturale

 

Românii de pretutindeni
Puncte de vedere
Pagina crestină
Note de carieră
Condeie din diasporă
Poezia
Aniversari si Personalitati
Interviuri
Lumea nouă
Eternal Pearls - Perle Eterne
Istoria noastră
Traditii
Limba noastră
Lumea în care trăim
Pagini despre stiintă si tehnică
Gânduri pentru România
Canada Press
Stiri primite din tara
Scrisorile cititorilor
Articole Arhivă 2019
Articole Arhivă 2018
Articole Arhivă 2017
Articole Arhivă 2016
Articole Arhivă 2015
Articole Arhivă 2014
Articole Arhivă 2013
Articole Arhivă 2012
Articole Arhivă 2011
Articole Arhivă 2010
Articole Arhivă 2009
Articole Arhivă 2008
Articole Arhivă 2007
Articole Arhivă 2006
Articole Arhivă 2005
Articole Arhivă 2004
Articole Arhivă 2003
Articole Arhivă 2002


Alegerile din SUA, Romania si Germania

Patriarhatul a castigat alegerile din SUA. Main Street a invins Wall Street-ul. Establishment-ul, plutocratia voia sa impuna cu orice pret, cu o presa agresiva, mincinoasa, politic corecta, dupa un om de culoare, o femeie. Dar fondatorii America, heterosexualii albi, 2/3 din barbatii si peste 50% femei, ale caror expectativa de viata e in scadere, s-au opus, au votat pentru Donald Trump.

Anglia nu vrea sa renunte la granite si tratate, care forteaza o invazie afro-asiatica islamica, idolatra in UE si finanteaza falimentul Greciei, asa ca a parasit UE - Brexit. Pentru a frana renasterea Europei Centrale, Germaniei, ocupantii anglo-saxonii au impus in cadrul reeducarii, ideologia dupa care femeia, handicapatul, lesbiena, homosexualul, oamenul de culoare, imigrantul etc. trebuie favorizat, discriminat pozitiv. Asa a aparut matriarhatul d-nei cancelar Angela Merkel. Cu Trump's movement, pe linia lui Brexit, marginalizatii matriarhatului nu se vor mai bucura de privilegii.

Alegerile din Romania sunt de asemenea influentate de Brexit, de Trump's movement, de o noua abordare a NATO/UE, dar mai ales de intalegerea cu Rusia, similara cu cea de dupa razboiul mondial, care a garantat o lunga perioada de bunastare si pace in Europa. Acum ruso-pravoslavnici si anglo-mozaici vor trata Chestiunea Orientala, din care ortodocsii moldo-valahii fac parte din 1774 si Romania Mare din 1918, fara handicapul noii ideologiei toxice politic corecte.

Brexit-ul si Trump's movement schimba paradigmele politicii internationale in sensul dorit de presedintele Vladimir Putin, care este iritat de ideologia politic corecta a maginalizatilor lumii occidentale, care seama din ce in ce mai mult cu ultima faza a Imperiului Roman de Apus. Rusia are nevoie de parteneri realisti, ca Anglia lui May si SUA lui Trump, ceea ce o marginalizeaza pe Angela Merkel si indiferent, daca va candida sau nu pentru un nou mandat, era ei s-a incheiat.


www.viorel-roman.ro
viorel-roman-bremen.over-blog.de
Bremen la 9 noembrie 2016
Universitaet Bremen


Viorel Roman    11/10/2016


Contact:


 
Informatii Utile despre Canada si emigrare.
Inregistrati-va ca sa puteti beneficia de noile servicii oferite Online.
Business-ul dvs. poate fi postat Online la Observatorul!
Anunturi! Anunturi! Anunturi! la Publicitate Online

 

Home / Articles  |   Despre noi / Contacte  |   Romanian Business  |   Evenimente  |   Publicitate  |   Informatii Utile  |  

created by Iulia Stoian