Home Informatii Utile Membrii Publicitate Business Online
Abonamente

Despre noi / Contacte

Evenimente Culturale

 

Românii de pretutindeni
Puncte de vedere
Pagina crestină
Note de carieră
Condeie din diasporă
Poezia
Aniversari si Personalitati
Interviuri
Lumea nouă
Eternal Pearls - Perle Eterne
Istoria noastră
Traditii
Limba noastră
Lumea în care trăim
Pagini despre stiintă si tehnică
Gânduri pentru România
Canada Press
Stiri primite din tara
Scrisorile cititorilor
Articole Arhivă 2019
Articole Arhivă 2018
Articole Arhivă 2017
Articole Arhivă 2016
Articole Arhivă 2015
Articole Arhivă 2014
Articole Arhivă 2013
Articole Arhivă 2012
Articole Arhivă 2011
Articole Arhivă 2010
Articole Arhivă 2009
Articole Arhivă 2008
Articole Arhivă 2007
Articole Arhivă 2006
Articole Arhivă 2005
Articole Arhivă 2004
Articole Arhivă 2003
Articole Arhivă 2002


Regina Ana s-a stins din viaţă

Regina Ana a României a încetat din viată luni, (1 august 2016) la ora 13.45, la Spitalul din Morges, în Elvetia. Avea 92 de ani. La căpătâiul Reginei au stat, până în ultima clipă, Altetele Lor Regale Principesa Mostenitoare Margareta si Principele Radu, Principesa Elena, Principesa Sofia si Principesa Maria. Majestatea Sa Regele Mihai a venit la spital, alături de Regină, în fiecare zi din ultima săptămână. Cu o zi înainte, Regina Ana a primit ultimele sacramente de la părintele titular al Parohiei Catolice din orasul Morges. În cursul zilei de mâine va fi făcut public, în detaliu, programul funeraliilor.

Conform cu traditia Funeraliilor Regale din tara noastră, corpul neînsufletit al Reginei Ana va fi depus pentru o zi în Holul de Onoare al Castelului Peles, iar apoi pentru o zi în Sala Tronului, la Palatul Regal din Calea Victoriei. Înmormântarea va avea loc la Curtea de Arges, în Noua Catedrală Arhiepiscopală si Regală.

Ultimele Funeralii Regale din tara noastră au avut loc la 24 iulie 1938, când Regina Maria a fost condusă pe ultimul drum. La dorinta Majestătii Sale Regelui Mihai I, funeraliile Reginei Ana vor respecta traditia înaintaselor Majestătii Sale. Familia Regală anuntă mare doliu pentru primele 7 zile de la înmormântare si doliu timp de 40 de zile.

Începând de mâine, cărti de condoleante vor fi deschise simultan la Castelul Peles, la Palatul Regal din Calea Victoriei si la Palatul Elisabeta. Ele vor fi la dispozitia publicului timp de 40 de zile de la data decesului. Condoleantele pot fi transmise online la adresahttp://www.familiaregala.ro/mesaje/ .

Toti cei care doresc să depună flori, jerbe sau coroane sunt invitati să o facă, începând de mâine, la Palatul Regal din Calea Victoriei, în fata intrării principale."
Sabin Popescu    8/1/2016


Contact:


 
Informatii Utile despre Canada si emigrare.
Inregistrati-va ca sa puteti beneficia de noile servicii oferite Online.
Business-ul dvs. poate fi postat Online la Observatorul!
Anunturi! Anunturi! Anunturi! la Publicitate Online

 

Home / Articles  |   Despre noi / Contacte  |   Romanian Business  |   Evenimente  |   Publicitate  |   Informatii Utile  |  

created by Iulia Stoian