Home Informatii Utile Membrii Publicitate Business Online
Abonamente

Despre noi / Contacte

Evenimente Culturale

 

Românii de pretutindeni
Puncte de vedere
Pagina crestină
Note de carieră
Condeie din diasporă
Poezia
Aniversari si Personalitati
Interviuri
Lumea nouă
Eternal Pearls - Perle Eterne
Istoria noastră
Traditii
Limba noastră
Lumea în care trăim
Pagini despre stiintă si tehnică
Gânduri pentru România
Canada Press
Stiri primite din tara
Scrisorile cititorilor
Articole Arhivă 2019
Articole Arhivă 2018
Articole Arhivă 2017
Articole Arhivă 2016
Articole Arhivă 2015
Articole Arhivă 2014
Articole Arhivă 2013
Articole Arhivă 2012
Articole Arhivă 2011
Articole Arhivă 2010
Articole Arhivă 2009
Articole Arhivă 2008
Articole Arhivă 2007
Articole Arhivă 2006
Articole Arhivă 2005
Articole Arhivă 2004
Articole Arhivă 2003
Articole Arhivă 2002


România la Expozitia Filatelică Mondială New York 2016

Organizată de Societatea Filatelică Americană (APS), Expozitia Mondială Filatelică îsi deschide portile în perioada 28 mai – 4 iunie 2016, reunind, sub deviza „O plimbare în jurul lumii”, peste 50 de administratii postale din întreaga lume, peste 200 dintre cei mai importanti si cunoscuti dealeri din domeniul filateliei mondiale si peste 50 de cluburi si societăti filatelice din întreaga lume.

Este a 11-a Expozitie Mondială Filatelică organizată la New York, prima fiind cea din 1913, editia din acest an expunând vizitatorilor colectia privată a lui John Lennon (membru al celebrei formatii The Beatles), constând în 500 de timbre, majoritatea americane si neozeelandeze.

Prin emisiunea de mărci postale „Expozitia Filatelică Mondială New York 2016”, Romfilatelia promovează acest important eveniment filatelic desfăsurat la nivel mondial si anuntă totodată participarea României la expozitie, vizitatorii putând admira timbrele românesti si afla informatii „la cald” despre istoria si cultura tării noastre.

Prezenta Romfilatelia la o manifestare de o asa amploare implică activităti de promovare a imaginii României, a valorilor si simbolurilor nationale, publicul descoperind si cunoscând tara noastră într-un mod inedit, prin intermediul mărcii poștale, veritabil ambasador al tezaurului românesc. Totodată, Romfilatelia participă si la concursul filatelic tematic organizat de Uniunea Postală Universală, unde va promova si sustine timbrele românesti si filatelia natională prin exponatul „Romania, a land to be discovered”.

Cele două panouri care vor expune mărcile postale românesti contin emisiuni cu tematici variate, de la istorie, natură, peisaje, orase românesti până la faună, floră, artă, personalităti renumite ale tării, traditii si obiceiuri care definesc poporul român.

Emisiunea filatelică „Expozitia Filatelică Mondială New York 2016” este alcătuită dintr-un plic prima zi si o colită dantelată, care ilustrează în timbru (prin tehnica timbru în timbru) imaginea mărcii de 27 de parale din seria Cap de Bour, emisă de Moldova în anul 1858. Pe manseta colitei sunt ilustrate logo-ul Expozitiei si elemente de identitate nasională (poarta maramureseană).


Sabin Popescu    5/26/2016


Contact:


 
Informatii Utile despre Canada si emigrare.
Inregistrati-va ca sa puteti beneficia de noile servicii oferite Online.
Business-ul dvs. poate fi postat Online la Observatorul!
Anunturi! Anunturi! Anunturi! la Publicitate Online

 

Home / Articles  |   Despre noi / Contacte  |   Romanian Business  |   Evenimente  |   Publicitate  |   Informatii Utile  |  

created by Iulia Stoian