Home Informatii Utile Membrii Publicitate Business Online
Abonamente

Despre noi / Contacte

Evenimente Culturale

 

Românii de pretutindeni
Puncte de vedere
Pagina crestină
Note de carieră
Condeie din diasporă
Poezia
Aniversari si Personalitati
Interviuri
Lumea nouă
Eternal Pearls - Perle Eterne
Istoria noastră
Traditii
Limba noastră
Lumea în care trăim
Pagini despre stiintă si tehnică
Gânduri pentru România
Canada Press
Stiri primite din tara
Scrisorile cititorilor
Articole Arhivă 2019
Articole Arhivă 2018
Articole Arhivă 2017
Articole Arhivă 2016
Articole Arhivă 2015
Articole Arhivă 2014
Articole Arhivă 2013
Articole Arhivă 2012
Articole Arhivă 2011
Articole Arhivă 2010
Articole Arhivă 2009
Articole Arhivă 2008
Articole Arhivă 2007
Articole Arhivă 2006
Articole Arhivă 2005
Articole Arhivă 2004
Articole Arhivă 2003
Articole Arhivă 2002


Diaspora stiintifică vine la Timisoara

Ministerul Educatiei Nationale si Cercetării Stiintifice, UEFISCDI (Unitatea Executivă pentru Finantarea Invătământului Superior, a Cercetarii, Dezvoltarii si Inovarii) si Universitatea de Vest din Timisoara sunt gazdele a zeci de reputati oameni de stiintă români din Diaspora, la cea de-a IV-a editie a conferintei "Diaspora în Cercetarea Stiintifică si Invătământul Superior din Romania", ce va avea loc între 25-28 aprilie a.c, la Timisoara.

Gasiti programul si temele workshop-urilor in domeniile de expertiza ale specialistilor in documentele atasate sau la link-ul http://www.diaspora-stiintifica.ro/workshop-uri-exploratorii/. Veti remarca o multitudine de domenii de varf, extrem de pretioase pentru dezvoltarea Romaniei si, de asemenea, veti nota existenta a doua workshopuri dedicate Diasporei:

- "Ce stim despre diaspora românească?" - care aduce impreuna specialisti preocupati de romanii din vecinatate si de departe (descriere si program aici: http://www.diaspora-stiintifica.ro/we-ce-stim-despre-diaspora-romaneasca/);

- "Românii în diaspora si diaspora în România: asemănări si deosebiri în cariera stiintifică" (descriere si program aici: http://www.diaspora-stiintifica.ro/we-romanii-in-diaspora-si-diaspora-in-romania-asemanari-si-deosebiri-in-cariera-postdoctorala/).

Organizatorii fac disponibila vizionarea online a sesiunii de inchidere a conferintei, in data de 28 aprilie, incepand cu orele 09:00 (ora Romaniei), in care diversele workshopuri isi vor prezenta concluziile. Va invitam sa vizionati aceasta sesiune accesand link-ul: http://live.uvt.ro/.

Aceasta conferinta reuneste elitele stiintei si cercetarii romanesti de pretutindeni, inlesnind legăturile între cercetători si profesori români dinăuntru si din afara granitelor, insa statul roman recunoaste contribuţia intregii Diaspore la dezvoltarea României -- avem cu toţii acelaşi ţel: transformarea României într-un stat puternic şi prosper, iar cercetarea si inovarea reprezintă domenii cheie pentru a sprijini cresterea economică si prosperitatea oricărei societăti. Romania are nevoie de stiinta iar stiinta nu tine de granite.

Detalii i: http://www.diaspora-stiintifica.ro/
Sabin Popescu    4/22/2016


Contact:


 
Informatii Utile despre Canada si emigrare.
Inregistrati-va ca sa puteti beneficia de noile servicii oferite Online.
Business-ul dvs. poate fi postat Online la Observatorul!
Anunturi! Anunturi! Anunturi! la Publicitate Online

 

Home / Articles  |   Despre noi / Contacte  |   Romanian Business  |   Evenimente  |   Publicitate  |   Informatii Utile  |  

created by Iulia Stoian