Home Informatii Utile Membrii Publicitate Business Online
Abonamente

Despre noi / Contacte

Evenimente Culturale

 

Românii de pretutindeni
Puncte de vedere
Pagina crestină
Note de carieră
Condeie din diasporă
Poezia
Aniversari si Personalitati
Interviuri
Lumea nouă
Eternal Pearls - Perle Eterne
Istoria noastră
Traditii
Limba noastră
Lumea în care trăim
Pagini despre stiintă si tehnică
Gânduri pentru România
Canada Press
Stiri primite din tara
Scrisorile cititorilor
Articole Arhivă 2019
Articole Arhivă 2018
Articole Arhivă 2017
Articole Arhivă 2016
Articole Arhivă 2015
Articole Arhivă 2014
Articole Arhivă 2013
Articole Arhivă 2012
Articole Arhivă 2011
Articole Arhivă 2010
Articole Arhivă 2009
Articole Arhivă 2008
Articole Arhivă 2007
Articole Arhivă 2006
Articole Arhivă 2005
Articole Arhivă 2004
Articole Arhivă 2003
Articole Arhivă 2002


Retete pentru "tinerete fără bătrânete "


Specialisti din intreaga lume au cercetat zeci de ani fiecare particică a vietii noastre si au ajuns la concluzia că nu doar "genele bune" NE tin sănătosi până la 100 de ani, ci si câteva alte mici obiceiuri. Află care sunt acestea!

01. Mănâncă mai multa coajă de Pâine. Ea contine de până la opt ori mai multă lizină, antioxidant care luptă impotriva cancerului, decât miezul.

02. Fă sport cu greutati. Universitatea Michigan a demonstrat că bărbatii care fac antrenament de fortă regulat si-au scăzut cu opt puncte presiunea diastolica. Indeajuns pentru a reduce cu 40% riscul de atac cerebral si cu 15% pe cel de infarct!

03. Liber la ulei de măsline si otet. Pune in salată sau in mâncare oricat vrei ! Cu ajutorul lor vei reduce riscul de cancer, imbătrânirea prematură, obezitatea si diabetul.

04. Ia un supliment de magneziu zilnic. Vei fi cu 40% mai putin predispus la deces produs de orice fel de afectiune fizică.


05 Bea opt pahare de apă pe zi, spun cei de la Universitatea Loma Linda. Specialistii au descoperit că "băutorii de apă" sunt cu 55% mai putin predispusi imbolnăvirilor de orice natură.

06. Mănâncă zilnic un grepfruit rosu si, pe cât de des posibil, fructe de pădure. Aminoacizii si antioxidantii din ele te vor ajuta să previi cancerul si bolile mentale.

07. Râzi mai mult. Alege o comedie, in locul unui film de actiune sau horror, deoarece o ora de râs iti relaxează corpul si mintea indeajuns incât să se regenereze după atacurile de
stres.

08. Căsătoreste-te. Contrar multora care văd viata de familie un iad, specialistii au demonstrat că persoanele căsătorite au o rată de deces mult mai apropiată de
parametrii normali, decât cei care au ales burlăcia! Prin urmare, datorită confortului psihic si protectiei partenerului de viată, căsătoritii trăiesc mai mult.

09. Nu mai duce boala pe picioare. Cei care isi pun sănătatea pe locul doi si nu se menajează in perioada cronica a unei răceli sau altei boli sunt de două ori mai predispusi la atacuri de cord fatale si la complicatii serioase ale afectiunilor. Dacă esti răcit, rămâi in pat!

10. Savurează două cesti de cafea pe zi, daca vrei să previi cu până la 55% aparitia infarctului sau a bolilor cardiovasculare.

11. Stinge focul din stomac. Dacă suferi des de usturimi in piept, mergi la medic si tratează-te. Aceste arsuri slăbesc puterea inimii, spun specialistii de la International Journal of Cardiology.

12. Parfumează-ti dormitorul cu iasomie sau trandafir, pentru a avea un somn linistit. Cei care nu se odihnesc corespunzătorsunt mult mai predispusi bolilor de inimă, mentale si diabet.

13. Nu sări de trei pahare de alcool pe zi. Expertii de la Harvard spun că aceasta este reteta ideală pentru o sănătate curată.


14. Mănâncă cinci portii de legume si fructe pe zi.Sănătatea ta va fi intactă chiar si la vârsta de 100 de ani !


15. Fii relaxat. Oamenii stresati trăiesc cu 20 de ani mai putin decât un om cu o
stare psihică normală.Dacă adăugăm si fumatul la această formulă NE putem explica de ce foarte multi oameni suferă decese premature.

16. Nu te mai stresa la munca. 70% dintre sinucigasi au ales să-si ia viata din cauza stresului de la serviciu. Alege să fii calm si să nu iei problemele de lucru acasă. Astfel te vei feri de multe boli mentale

17. Fă miscare in aer liber si ia-ti un cătel care să te motiveze! Vei reduce orice formă de depresie până la 100%, iar corpul tău se va simti cu 50% mai bine !

18. Mănâncă ciocolată neagră, chiar dacă esti la regim. Nu va avea efect negativ asupra dietei tale, iar partea bună este că patru grame de cacao sporesc eficacitatea inimii cu 33% !

19. Bea ceai de mentă. Contine antioxidanti puternici care reduc cu 60% inflamatiile organelor si previn aparitia diabetului.

20. O oră de somn la prânz face minuni pentru trup si suflet. Efectul lui este imediat, iar remediu pentru boli sau afectiuni mai bun decât somnul nu există !


La multi si buni ani !
Invit cititorii Observatorului la meditatie si actiune.


Constantin Dusescu    1/7/2016


Contact:


 
Informatii Utile despre Canada si emigrare.
Inregistrati-va ca sa puteti beneficia de noile servicii oferite Online.
Business-ul dvs. poate fi postat Online la Observatorul!
Anunturi! Anunturi! Anunturi! la Publicitate Online

 

Home / Articles  |   Despre noi / Contacte  |   Romanian Business  |   Evenimente  |   Publicitate  |   Informatii Utile  |  

created by Iulia Stoian