Home Informatii Utile Membrii Publicitate Business Online
Abonamente

Despre noi / Contacte

Evenimente Culturale

 

Rom�nii de pretutindeni
Puncte de vedere
Pagina crestină
Note de carieră
Condeie din diasporă
Poezia
Aniversari si Personalitati
Interviuri
Lumea nouă
Eternal Pearls - Perle Eterne
Istoria noastră
Traditii
Limba noastră
Lumea în care trăim
Pagini despre stiintă si tehnică
Gânduri pentru România
Canada Press
Stiri primite din tara
Scrisorile cititorilor
Articole Arhivďż˝ 2024
Articole Arhivďż˝ 2023
Articole Arhivďż˝ 2022
Articole Arhivďż˝ 2021
Articole Arhivďż˝ 2020
Articole Arhivďż˝ 2019
Articole Arhivďż˝ 2018
Articole Arhivďż˝ 2017
Articole Arhivďż˝ 2016
Articole Arhivďż˝ 2015
Articole Arhivďż˝ 2014
Articole Arhivďż˝ 2013
Articole Arhivďż˝ 2012
Articole Arhivďż˝ 2011
Articole Arhivďż˝ 2010
Articole Arhivďż˝ 2009
Articole Arhivďż˝ 2008
Articole Arhivďż˝ 2007
Articole Arhivďż˝ 2006
Articole Arhivďż˝ 2005
Articole Arhivďż˝ 2004
Articole Arhivďż˝ 2003
Articole Arhivďż˝ 2002


Culorile sărbătorilor de sfârsit de an

Anul Nou 2016 se apropie si trebuie să ne pregătim să-l întâmpinăm cu optimism si veselie; este perioada în care doamnele si domnisoarele îsi doresc să arate cel mai bine, pentru că sunt de onorat o serie de petreceri. Această stare de spirit o putem asigura prin alegerea celor mai firesti culori în îmbrăcăminte, în special pentru noaptea de Revelion.

Este foarte important felul în care ne îmbrăcăm si ce culori alegem să purtăm. Culoarea este un element important al vietii noastre. Modul în care ne îmbrăcăm si felul în care combinăm culorile, demonstrează starea noastră de spirit si oferă în acelasi timp indicii asupra personalitatii noastre, lucru dovedit printr-o serie de cercetări stiintifice. O culoare este mai caldă dacă se apropie mai mult de rosu, si este mai rece dacă este dominată de albastru. De aceea, este de stiut că,

Albul semnifică liniste, inocentă, virtute, castitate, împăcare, răceală. Cele care poartă această culoare sunt de obicei persoane expansive, suave, puritane. Albastrul este o culoare rece, odihnitoare si linistitoare, îndeamnă la o liniste interioară. Persoanele care preferă acestă culoare sunt linistite si afectuoase. Galbenul este o culoare caldă si dinamică, întretine starea de vigilentă, exprimă spontaneitate, aspiratie, veselie, originalitate; este specifică persoanelor active, expansive, cu un nivel ridicat de aspiratie. Culoarea gri semnifică tristete, persoanele care preferă această culoare fiind de obicei melancolice. Verdele este o culoare rece, plăcută, odihnitoare, linistitoare si calmantă; cele care poartă această culoare sunt persoane caracterizate a fi pasive, defensive, autonome, retinute, posesive. Rosu este o culoare caldă, excitantă, iritantă, care incită la actiune, este un stimulator intelectual; este specifică persoanelor active, autonome, dominatoare, erotice, este culoarea sărbătorilor de iarnă si cea mai aducătoare de noroc. Portocaliul este o culoare ce emană optimism, veselie, este o culoare caldă care dă o senzatie de apropiere puternică, este o culoare mult mai activă decăt galbenul, dând impresia de sănătate. Cele care poartă această culoare sunt persoane active, excentrice, ofensiv-agresive, autonome. Violetul este o culoare rece, nelinistitoare si descurajatoare, o culoare ce da o senzatie de gravitate... Persoanele care poartă acestă culoare sunt melancolice, triste si singure. În sfârsit, negrul semnifică retinere, neliniste, mister si depresie; persoanele care nu sunt superstitioase pot opta pentru o tinută în negru la Revelion.

Stilistii ne orientează pentru sărbătorile de iarnă la solutia clasică, cu o rochie neagră cu accesorii care pot fi în nuante de galben precum o curea, cercei, agrafe, un sal peste umeri, sau o esarfă si bijuterii verzi sau portocalii. O provocare pentru tinuta de Revelion este galbenul în combinatie cu accesorii în negru, dar cu măsură pentru a se evita concurenta între ele. Alte combinatii pot fi bej cu accente de auriu sau rosu visiniu, grena cu kaki, roz cu verde sau kaki, gri cu rosu, mov cu gri sau mov cu negru, dar nu în culori tari. In ori care combinatie trebuie asortat si machiajul si lacul de unghii. Este de evitat să ne îmbrăcăm într-o singură culoare si cu accesorii de aceiasi culoare ; de evitat pentru aceste sărbători si îmbrăcatul de sus până jos in alb, maro, albastru simplu, verde smarald sau în combinatii de rosu cu verde.

Traditia spune că de Revelion, pentru a avea noroc în Noul An, trebuie să purtăm ceva nou dar si ceva rosu (nu neapărat la vedere), care să atragă de partea noastră energii pozitive ce ne pot ajuta să avem succes în perioada următoare. Dar există si alte culori care atrag de partea noastră energii pozitive care ne pot ajuta să avem succes în Noul An. Culorile au dovedit că au o forta de atractie energetică, asa că ceea ce se poartă în noaptea dintre ani, functie de personalitatea fiecăreia, poate să ne poarte noroc în dragoste si în bani, sau… poate să ne alunge norocul ! Anul 2016, potrivit horoscopului chinezesc este Anul Maimutei. Dacă în anul 2015 - Anul Caprei s-a căutat rafinamentul, eleganta, fluiditatea, în anul 2016 - an bisect, stilul în modă si în coafură, va fi mai îndrăznet si mai dinamic.

Doamnelor si domnisoarelor mai aveti putin timp pentru alegerea tinutei de Revelion, pentru a fi cele mai... dintre cele mai. Mult succes !

Toronto / Decembrie 2015





arh. Ion Constantinescu    12/15/2015


Contact:







 
Informatii Utile despre Canada si emigrare.
Inregistrati-va ca sa puteti beneficia de noile servicii oferite Online.
Business-ul dvs. poate fi postat Online la Observatorul!
Anunturi! Anunturi! Anunturi! la Publicitate Online

 

Home / Articles  |   Despre noi / Contacte  |   Romanian Business  |   Evenimente  |   Publicitate  |   Informatii Utile  |  

created by Iulia Stoian