Home Informatii Utile Membrii Publicitate Business Online
Abonamente

Despre noi / Contacte

Evenimente Culturale

 

Românii de pretutindeni
Puncte de vedere
Pagina crestină
Note de carieră
Condeie din diasporă
Poezia
Aniversari si Personalitati
Interviuri
Lumea nouă
Eternal Pearls - Perle Eterne
Istoria noastră
Traditii
Limba noastră
Lumea în care trăim
Pagini despre stiintă si tehnică
Gânduri pentru România
Canada Press
Stiri primite din tara
Scrisorile cititorilor
Articole Arhivă 2019
Articole Arhivă 2018
Articole Arhivă 2017
Articole Arhivă 2016
Articole Arhivă 2015
Articole Arhivă 2014
Articole Arhivă 2013
Articole Arhivă 2012
Articole Arhivă 2011
Articole Arhivă 2010
Articole Arhivă 2009
Articole Arhivă 2008
Articole Arhivă 2007
Articole Arhivă 2006
Articole Arhivă 2005
Articole Arhivă 2004
Articole Arhivă 2003
Articole Arhivă 2002


Amanda Stan - la 14 ani, o valorasa patinatoare si o talentata pictorita

Amanda a facut onoare Romaniei facind sa se cinte Imnul Romaniei pe meleaguri Canadiene , in Octombrie cind a cistigat Aurul la Competitia Internatiinala Autumn Classic International

Desi nu are decit 14 Ani Amanda are déjŕ peste 30 de medalii cistigate si desi traieste in Canada, reprezinta Romania la Competitiile Internationale , si isi doreste sa concureze pentru Romania la Mondiale , Europene si la Olympiada de Tineret de la anul 2016, si apoi sa fie prima Romanca participind la patinaj la Olympics in 2018.

Amanda a concurat oentru Romania la Junior Grand Prix International in Croatia in 5-11 Octombrie unde a optinut punctele necesare de calificare Si pentru Mondialele de Juniori si pentru Campionatele Europene doar costurile pentru participarea la aceste competitii o mai tine in loc .

Amanda munceste enorm , se antreneaza 6 zile pe saptamina cite 3 ore pe gheata si 2 ore inafara ghetii ca sa isi atinga visul cu ochii. Aceasta fetita si picteaza si incearca sa vinda picturile ei pentru a ajuta cu costurile enorme ale patinajului. Aceste costuri enorme pentru patinatori de talie internationala includ costul pt gheata, costul pt antrenori, costul pentru profesori Balet , costul patinelor, al coregrafiei, al rochitelor dar mai ales costurile de transport la competitii - avion , hotel, mincare, atit pentru ea cit Si costul biletului de avion , hotel, mincare , antrenament la competitie pentru antrenor . Da , a-ti citit bine , patinatorul trebuie sa plateasca pentru antrenor toate aceste costuri. In tari ca Japan, Kazakhstan, USA, China costurile sint platite de Federatiile de Patinaj , dar nu se aplica pentru Romania unde Federatia de Patinaj nu are fonduri. Unde nu sint fonduri materiale tinerele talente chiar daca au potential Si muncesc mult nu pot ajunge sa isi atinga visul cu ochi decit daca gasesc Sponsori .

Mai multe informatii despre Amanda puteti citi si vedea evolutia ei pe web www.amandastan .com .

Atasate este filmuletul -programul scurt , unde puteti vedea pe Amanda la ultima competitie din Sept unde a cistigat o alta medalii de Aur. https://www.dropbox.com/s/21agq6t52wbudvz/skateparisshortsept2015.mp4?dl=0.

Pe acest website se pot face donatii dar a fost creat pentru Amanda Si un Fundrasing account " Fund Rasing for Amanda Stan " .

Daca admirati tinerele talente si munca lor si doriti sa o ajutati devenind sponsorul ei sau daca cunoasteti alte companii care ar putea deveni sponsori ei am aprecia enorm si de asemenea , in return va putem pune reclama dumneavoastra pe websitul Amandei la rubrica de sponsori Si de Sigur veti primi o chitanta pe care o puteti folosi la taxe .


Toronto On


Mitel Popa    12/12/2015


Contact:


 
Informatii Utile despre Canada si emigrare.
Inregistrati-va ca sa puteti beneficia de noile servicii oferite Online.
Business-ul dvs. poate fi postat Online la Observatorul!
Anunturi! Anunturi! Anunturi! la Publicitate Online

 

Home / Articles  |   Despre noi / Contacte  |   Romanian Business  |   Evenimente  |   Publicitate  |   Informatii Utile  |  

created by Iulia Stoian