Home Informatii Utile Membrii Publicitate Business Online
Abonamente

Despre noi / Contacte

Evenimente Culturale

 

Rom�nii de pretutindeni
Puncte de vedere
Pagina crestină
Note de carieră
Condeie din diasporă
Poezia
Aniversari si Personalitati
Interviuri
Lumea nouă
Eternal Pearls - Perle Eterne
Istoria noastră
Traditii
Limba noastră
Lumea în care trăim
Pagini despre stiintă si tehnică
Gânduri pentru România
Canada Press
Stiri primite din tara
Scrisorile cititorilor
Articole Arhivďż˝ 2024
Articole Arhivďż˝ 2023
Articole Arhivďż˝ 2022
Articole Arhivďż˝ 2021
Articole Arhivďż˝ 2020
Articole Arhivďż˝ 2019
Articole Arhivďż˝ 2018
Articole Arhivďż˝ 2017
Articole Arhivďż˝ 2016
Articole Arhivďż˝ 2015
Articole Arhivďż˝ 2014
Articole Arhivďż˝ 2013
Articole Arhivďż˝ 2012
Articole Arhivďż˝ 2011
Articole Arhivďż˝ 2010
Articole Arhivďż˝ 2009
Articole Arhivďż˝ 2008
Articole Arhivďż˝ 2007
Articole Arhivďż˝ 2006
Articole Arhivďż˝ 2005
Articole Arhivďż˝ 2004
Articole Arhivďż˝ 2003
Articole Arhivďż˝ 2002


Focul satanic

O viată întreagă, trăită în “ miezul unui ev aprins” si în înflăcărata lume a iubirii divine, mă îndreptăteste să afirm, acum, la apogeul vârstei, că viata mi-a oferit, în toate ipostazele ei, posibilitatea de a simti plăcerile si neplăcerile focului, începând cu focul sacru al iubirii divine, si până la focul satanic al urii de sine.
M-am bucurat de focul sacru al dragostei de mamă, de focul din sobă la vreme de iarnă, de scânteile din ochii iubitei, dar m-am întristat de focul satanic din vremuri de război.

Am sperat că acest foc se va stinge odată cu conflictele din lume.
Dar pe lângă pace si bunăvoire, între oameni continua să ardă ura, motivată fie de cauze personale, fie de extremismul politic sau religios. Oameni de toate vârstele, poartă în ei focul satanic al urii si îl aprind ajutati de propriile arme. Extremismul de natură politică sau religioasă, generează încă pierderi de vieti omenesti pe întreaga noastră palnetă. Stirile de ultimă oră transmise prin mediile de informare, au ca subiect focul satanic, fără ca această ultimă sintagmă să apară pe generic. De ce? Fiindcă focul sacru al iubirii divine e ascuns, iar autorii de stiri, evită să-l evidentieze.

Aici, pe pământul făgăduintei, focul satanic pătrunde în scoli si în institutii de cultură, intrerupând viata unor tineri inocenti, atrasi de binefacerile educatiei.
Tragedia întâmplată în prima zi a lunii octombrie a.c., la Colegiul comunitar Umpqua, din orăselul Roseburg, statul Oregon, a fost un obisnuit adaos la sirul de tragedii petrecute în ultimii ani în scolile americane. Ucigasul, un tânăr înarmat cu arme de foc, a pătruns într-o sală de clasă si a ordonat studentilor inocenti să-si declare religia. Cei declarati crestini, au fost împuscati mortal. Ceilalti, răniti grav.
Tragedia a fost curmată de flacăra focului divin. Angajându-l pe ucigas într-un schimb de focuri, un înger păzitor l-a eliminat definitiv din viată. Biruinta focului divin asupra celui satanic a prevenit un masacru de proportii fără precedent.
Mesajul universal, transmis recent de Papa Francis, a fost aprins la focul sacru al iubirii divine si el include trei notiuni distincte: PACE, IUBIRE, UNIRE .

Si dacă Dumnezeu este present oriunde în viata noastră, asa cum s-a exprimat apostolul Francis, atunci să ne apropiem cât mai mult de El. Apropiindu-ne până la identificare, ar dispărea din lume focul satanic, menit a ne pârjoli credinta.



Wakefield / Oct 2015





George Bajenaru    10/6/2015


Contact:







 
Informatii Utile despre Canada si emigrare.
Inregistrati-va ca sa puteti beneficia de noile servicii oferite Online.
Business-ul dvs. poate fi postat Online la Observatorul!
Anunturi! Anunturi! Anunturi! la Publicitate Online

 

Home / Articles  |   Despre noi / Contacte  |   Romanian Business  |   Evenimente  |   Publicitate  |   Informatii Utile  |  

created by Iulia Stoian