Home Informatii Utile Membrii Publicitate Business Online
Abonamente

Despre noi / Contacte

Evenimente Culturale

 

Românii de pretutindeni
Puncte de vedere
Pagina crestină
Note de carieră
Condeie din diasporă
Poezia
Aniversari si Personalitati
Interviuri
Lumea nouă
Eternal Pearls - Perle Eterne
Istoria noastră
Traditii
Limba noastră
Lumea în care trăim
Pagini despre stiintă si tehnică
Gânduri pentru România
Canada Press
Stiri primite din tara
Scrisorile cititorilor
Articole Arhivă 2019
Articole Arhivă 2018
Articole Arhivă 2017
Articole Arhivă 2016
Articole Arhivă 2015
Articole Arhivă 2014
Articole Arhivă 2013
Articole Arhivă 2012
Articole Arhivă 2011
Articole Arhivă 2010
Articole Arhivă 2009
Articole Arhivă 2008
Articole Arhivă 2007
Articole Arhivă 2006
Articole Arhivă 2005
Articole Arhivă 2004
Articole Arhivă 2003
Articole Arhivă 2002


De vorba cu Ovidiu Mircea Pocanschi - inventatorul unguentului POCO

REPORTER: Domnule Ovidiu Mircea Pocanschi, ne puteti spune pe scurt ce este si pentru ce se utilizeaza acest unguent?
INVENTATOR: POCO este un medicament homeopat universal, care poate fi utilizat in orice domeniu al medicinii, de la tratamentul unor afectiuni ale pielii si mucoaselor ca de exemplu eczeme, pana la tratamentul unor afectiuni precum nas infundat, polipoza, sinuzita, otita, lipsa mirosului, laringita, faringita, hemoroizi, fisuri anale si multe altele.

REPORTER: Vad ca ati folosit cuvantul “homeopat”. Ne puteti spune ce semnificatie are acesta?
INVENTATOR: Acest cuvant arata ca unguentul POCO este o inventie in domeniul terapiilor alternative, intrucat este activ in toate etapele bolii si anume:
- Preventiv, previne imbolnavirea si intretine sanatatea;
- Trateaza faza acuta, de inceput a bolii;
- Trateaza faza cronica, dupa ce boala s-a instalat;

REPORTER: Fata de medicamentele existente in prezent, ce noutate aduce inventia dumneavoastra?
INVENTATOR: Unguentul POCO aduce o noutate absoluta in ceea ce priveste tratamentul nasului infundat. Fata de medicamentele utilizate in prezent, acesta poate fi utilizat luni si chiar ani de zile, polipii si sinuzita fiind tratate in 20 de zile. Aplicarea POCO intareste rezistenta mucoasei la infectii si ofera protectie contra agentilor patogeni ca virusi, microbi, substante alergene, oprindu-i in drumul lor spre creier si plamani, acesta fiind activ impotriva lor. In ceea ce priveste otita, adica infectia la ureche si durerea din diferite cauze, dispar in 2-3 zile.

REPORTER: Cum actioneaza POCO? Poate sa patrunda prin piele?
INVENTATOR: DA. POCO poate actiona si patrunzand prin piele. Asa pot fi tratate lipomul, nodulii de pe corzile vocale, durerile de rosu in gat localizate in zona amigdalelor.

REPORTER: Cat dureaza un tratament cu unguentul POCO?
INVENTATOR: Durata tratamentului depinde de vechimea bolii. Daca unguentul se aplica prompt, in faza de inceput a bolii, vindecarea are loc in 3-4 zile sau chiar a doua zi in cazul unei otite. In general, durata unui tratament este de 20 de zile, indiferent de vechimea bolii.

REPORTER: Care este compozitia unguentului POCO?
INVENTATOR: POCO are o formula originala, bazata pe extracte din plante in combinatie cu substante utilizate in cosmetica si microelemente necesare unei bune functionari a pielii si mucoaselor. Ca urmare, POCO poate fi considerat ca fiind “un produs cosmetic care vindeca”, aflandu-se la limita dintre medicina si cosmetica.

REPORTER: Ca urmare a aparitiei unguentului POCO, sunt in pericol medicii chirurgi sau de alte specialitati ca vor ramane fara “obiectul muncii” adica fara operatiile pentru tratarea polipilor, sinuzitei, lipomului, hemoroizilor si altele?
INVENTATOR: Nu. In nici un caz locul medicului nu poate fi luat de nici un medicament si nici de altcineva. Sunt unele cazuri ca fracturile, accidentele, loviturile si altele carora numai un medic le poate face fata.
POCO poate doar ajuta medicul in multe cazuri, ca de exemplu prin prevenirea infectarii ranilor, accelerarea vindecarii operatiilor si a plagilor taiate si altele.

REPORTER: Dupa aparitia unguentului POCO in farmacii, ce se va intampla cu medicamentele actuale ce trateaza aceleasi afectiuni, ele vor disparea?
INVENTATOR: Da. Unele nu vor putea face fata gamei largi de actiune si eficientei sale si vor disparea. Asa este cazul cu actualele sprayuri si picaturi pentru nas si urechi, unguentele si supozitoarele pentru hemoroizi, inclusiv cele luate pe cale orala si multe altele, cum ar fi cele pentru raceala si gripa.

REPORTER: Ce planuri aveti pentru viitor?
INVENTATOR: Am in vedere realizarea unei fabrici. In prezent fac o cantitate mica, cam 35 bucati cutii de 20 de grame unguent pe zi. Acum consider ca am trecut de faza de prototip, produsul a devenit tot mai cunoscut iar cererile sunt in continua crestere. La aceasta a contribuit si faptul ca cei care l-au folosit s-au vindecat. Pentru inceput am prevazut realizarea unei fabrici mai mici, pentru care am schitat necesarul de suprafete productiva, auxiliara, de utilaje, materii prime si personal. Sunt in asteptarea unui potential investitor, care sa vina cu fondurile necesare.

REPORTER: Va multumesc si va doresc success.
INVENTATOR: Va multumesc si eu.

Pentru relatii suplimentare ;
E-mail: poky_ca@yahoo.com

Observator    9/14/2015


Contact:


 
Informatii Utile despre Canada si emigrare.
Inregistrati-va ca sa puteti beneficia de noile servicii oferite Online.
Business-ul dvs. poate fi postat Online la Observatorul!
Anunturi! Anunturi! Anunturi! la Publicitate Online

 

Home / Articles  |   Despre noi / Contacte  |   Romanian Business  |   Evenimente  |   Publicitate  |   Informatii Utile  |  

created by Iulia Stoian