Home Informatii Utile Membrii Publicitate Business Online
Abonamente

Despre noi / Contacte

Evenimente Culturale

 

Românii de pretutindeni
Puncte de vedere
Pagina crestină
Note de carieră
Condeie din diasporă
Poezia
Aniversari si Personalitati
Interviuri
Lumea nouă
Eternal Pearls - Perle Eterne
Istoria noastră
Traditii
Limba noastră
Lumea în care trăim
Pagini despre stiintă si tehnică
Gânduri pentru România
Canada Press
Stiri primite din tara
Scrisorile cititorilor
Articole Arhivă 2019
Articole Arhivă 2018
Articole Arhivă 2017
Articole Arhivă 2016
Articole Arhivă 2015
Articole Arhivă 2014
Articole Arhivă 2013
Articole Arhivă 2012
Articole Arhivă 2011
Articole Arhivă 2010
Articole Arhivă 2009
Articole Arhivă 2008
Articole Arhivă 2007
Articole Arhivă 2006
Articole Arhivă 2005
Articole Arhivă 2004
Articole Arhivă 2003
Articole Arhivă 2002


Imigrantii

Explicația invaziei valurilor de imigranți din Orientul Apropiat peste Uniunea Europeană e simplă.

SUA si U.E. s-au dezvoltat peste media planetei, creându-se un decalaj urias fată de celelalte tări ale lumii. Astfel, ele au devenit un miraj pentru popoarele cu mari probleme interne (sărăcie, război ...).

Statele Unite ale Americii au norocul barierelor naturale, având un control strict pe calea apei si a aerului, așa că nu poate fi invadată prea usor. Au ceva probleme la granița cu Mexicul, dar lucrurile sunt sub control. Totodată, SUA a avut grijă să contribuie la dezvoltarea tuturor tărilor de pe cele două continente, punând la cale o piață unică, NAFTA - PCCA, din Canada până în Patagonia.

Mai sunt și alte tări dezvoltate pe planetă. Numai că ele au un regim neatractiv de viată. Se munceste prea mult ! Iar moralitatea e foarte dură. Vezi Japonia, tigrisorii economici ai Asiei. Cu emiratele (Dubai&Co) se stie că sunt doar un balon de săpun, ce se va sparge în câtiva ani.

În aceste conditii, Uniunea Europeană e mult mai usor de penetrat. Si mult mai aproape. Totodată Europa se confruntă cu scădere masivă a natalitătii din diferite motive (infertilitate accentuată, refuzul de a avea urmasi etc.). Asa că are nevoie de fortă de muncă. Asa si-au găsit loc de muncă și domiciliu, milioane de imigranti din fostele state socialiste. Si încă mai există capacitate de absorbtie.

Istoria, de fapt, se repetă.

Asa a dispărut primul proiect Uniunea Europeană acum 2000 de ani. Prin invazia popoarelor migratoare, atrase de bogătiile acumulate de Imperiul Roman, s-a schimbat profund structura genetică a europenilor. De aceea, nici nu prea mai suntem urmasii popoarelor Europei de atunci, cum sustin unii istorici exaltati. La noi, doar atomi din daci, pe ici si colo !

Pe lângă dezvoltarea generală a Imperiului Roman, si în special a Romei, la disparitia acelei Uniuni Europene a contribuit din plin decăderea morală a conducerii romane, risipa banului public si coruptia generalizată. Sună cunoscut !

România nu are de ce să se îngrijoreze ! Deocamdată ! Nu suntem o atractie pentru aceste valuri de imigranti, formate în majoritate din oameni educati, care stiu exact ce vor. Tinta lor e Germania si tările scandinave. Unde cred că sunt râuri pline cu lapte si miere. Cu siguranță, cele câteva sute de mii de imigranti vor fi usor asimilate. Să vedem ce va urma după ce calitatea imigranților va scădea ! Cu hoardele needucate e greu să faci fată !

Abia, aceeia pot deveni teroristi !

N.B. De la 1 septembrie începe noul an bisericesc si noul sezon politic.
Să le dea Dumnezeu minte multă guvernanților nostri si dragoste fată de popor !

Toate bune,


Sergiu Găbureac    8/29/2015


Contact:


 
Informatii Utile despre Canada si emigrare.
Inregistrati-va ca sa puteti beneficia de noile servicii oferite Online.
Business-ul dvs. poate fi postat Online la Observatorul!
Anunturi! Anunturi! Anunturi! la Publicitate Online

 

Home / Articles  |   Despre noi / Contacte  |   Romanian Business  |   Evenimente  |   Publicitate  |   Informatii Utile  |  

created by Iulia Stoian