Home Informatii Utile Membrii Publicitate Business Online
Abonamente

Despre noi / Contacte

Evenimente Culturale

 

Românii de pretutindeni
Puncte de vedere
Pagina crestină
Note de carieră
Condeie din diasporă
Poezia
Aniversari si Personalitati
Interviuri
Lumea nouă
Eternal Pearls - Perle Eterne
Istoria noastră
Traditii
Limba noastră
Lumea în care trăim
Pagini despre stiintă si tehnică
Gânduri pentru România
Canada Press
Stiri primite din tara
Scrisorile cititorilor
Articole Arhivă 2019
Articole Arhivă 2018
Articole Arhivă 2017
Articole Arhivă 2016
Articole Arhivă 2015
Articole Arhivă 2014
Articole Arhivă 2013
Articole Arhivă 2012
Articole Arhivă 2011
Articole Arhivă 2010
Articole Arhivă 2009
Articole Arhivă 2008
Articole Arhivă 2007
Articole Arhivă 2006
Articole Arhivă 2005
Articole Arhivă 2004
Articole Arhivă 2003
Articole Arhivă 2002


Gimnasta Ana Padurariu de 12 ani din Whitby, Ontario

Ana Padurariu de 12 ani din Whitby, Ontario se antreneaza la clubul Gemini Gymnastics din Oshawa avand ca antrenoare pe cunoscuta Elena Davydova.

Anul 2014 a fost un an cu rezultate excelente pentru Ana Padurariu, castigand titlul de campioana pe Ontario, la Elite Canada, la Gymnix si campioana pe Canada la varsta de 11 ani. Cu aceste rezultate Ana a fost selectata sa faca parte din echipa nationala de “novice” a Canadei.

Anul acesta Ana a iesit campioana la Elite Canada, concurs care a avut loc la Trois –Riviers in Quebec la sfarsitul lunii ianuarie. Pe al doilea loc s-a situat o alta romanca din Montreal, Victoria Jurca.
Dupa acest succes, chiar daca nu avea varsta, Ana a fost selectata sa faca parte din echipa nationala de junioare a Canadei si a participat la concursul international Gymnix organizat la Montreal in luna martie. L’International Gymnix a fost primul concurs international la care a participat Ana.

Echipa de junioare a Canadei a iesit pe primul loc, urmata fiind de echipa Rusiei.
La finalele pe aparate, Ana s-a calificat la barna si la paralele. Ana a reusit sa castige argintul la barna si sa fie pe locul 4 la paralele. In urma acestui concurs, Ana a fost selectata sa faca parte din echipa nationala de junioare care a concurat la concursul international din Jesolo – Venetia, Italia.

Competitia de la Jesolo, Italia a avut loc in perioada 25 - 29 martie. Echipele participante la acest concurs international au fost: Statele Unite, Canada, Italia, Australia si Franta. In prima zi de competitie, echipa de junioare a Canadei a iesit pe locul doi dupa echipa Statelor Unite. In prima zi Ana a reusit sa fie pe locul 7 din cele 24 de concurente, calificandu-se pentru a doua zi la finala pe aparate la barna. La Jesolo Ana a cunoscut-o pe antrenoarea nationalei Statelor Unite Marta Karolyi. La varsta de 12 ani, Ana a concurat impotriva unor gimnaste mult mai in varsta (13-15 ani) foarte puternice si experimentate. Ana s-a dovedit ca fiind o viitoare speranta pentru gimnastica Canadiana. La Jesolo a fost prezentata de prezentatorii italieni ca fiind romanca care traieste si se antreneaza in Canada, deci numele Romaniei a fost auzit si la Jesolo.

Urmatoarea competitie a fost Campionatul National din Gatineau, Quebec care a avut loc in perioada 26-31 May, 2015. In prima zi a competitiei, Ana a facut parte din echipa Ontario care a castigat aurul pe echipe.

Finalele pe aparate au avut loc duminica, 31 mai. Ana a reusit sa castige pentru al doilea an consecutiv titlul de Campioana Nationala la categoria “novice” la varsta de 12 ani.
De asemenea a castigat argintul la sarituri, aurul si titlul de campioana la sol, paralele si barna.
Incepand cu anul viitor, Ana va face parte din echipa de junioare a Canadei.

Aida & Cristinel Padurariu    6/1/2015


Contact:


 
Informatii Utile despre Canada si emigrare.
Inregistrati-va ca sa puteti beneficia de noile servicii oferite Online.
Business-ul dvs. poate fi postat Online la Observatorul!
Anunturi! Anunturi! Anunturi! la Publicitate Online

 

Home / Articles  |   Despre noi / Contacte  |   Romanian Business  |   Evenimente  |   Publicitate  |   Informatii Utile  |  

created by Iulia Stoian