Home Informatii Utile Membrii Publicitate Business Online
Abonamente

Despre noi / Contacte

Evenimente Culturale

 

Românii de pretutindeni
Puncte de vedere
Pagina crestină
Note de carieră
Condeie din diasporă
Poezia
Aniversari si Personalitati
Interviuri
Lumea nouă
Eternal Pearls - Perle Eterne
Istoria noastră
Traditii
Limba noastră
Lumea în care trăim
Pagini despre stiintă si tehnică
Gânduri pentru România
Canada Press
Stiri primite din tara
Scrisorile cititorilor
Articole Arhivă 2019
Articole Arhivă 2018
Articole Arhivă 2017
Articole Arhivă 2016
Articole Arhivă 2015
Articole Arhivă 2014
Articole Arhivă 2013
Articole Arhivă 2012
Articole Arhivă 2011
Articole Arhivă 2010
Articole Arhivă 2009
Articole Arhivă 2008
Articole Arhivă 2007
Articole Arhivă 2006
Articole Arhivă 2005
Articole Arhivă 2004
Articole Arhivă 2003
Articole Arhivă 2002


Despărtirea de Marcel Dragomir

Neasteptata plecare din mijlocul nostru a compozitorului Marcel Dragomir este o veste care ne-a umbrit toate amintirile frumoase, primite de la el, ne-a cernit sufletele.
Artist a cărui sansă de fericire a fost Muzica, Marcel Dragomir ne-a însotit de-a lungul multor ani cu nobilele sale gânduri transformate în cântece care ne dăinuie în inimă.

L-am urmărit si pretuit cu fiecare succes aplaudat de toti iubitorii muzicii românesti din ultimele decenii, fiecare dintre noi păstrează ca o taină frumoasele sale melodii, apreciind versurile alese, subiectele izvorâte din iubirea sa pentru oameni, clipele fericite pe care mari interpreti, poate în primul rând Angela Similea, principala tălmăcitoare a creatiilor sale, le-au dăruit contemporanilor.

O personalitate de aleasă valoare îl dinstinge printre membri Uniunii Compozitorilor si Muzicologilor din România, printre semnificativele, performantele realizări din cadrul Radioului national.

Colegii săi de generatie cunosc mâhnirea că, în ultimii ani, melodiile sale fuseseră ocolite de către cei ce răspund de relatia cu marele public, în emisiuni de televiziune, radiofonice si manifestări publice, în favoarea unor lucrări care uită sensibilitatea si sentimentul sufletului românesc, slujit cu dragoste si devotament de Marcel Dragomir.

Momentul acestei despărtiri ne doare, căci suntem constienti că nu i-am răsplătit harul, generozitatea ce i-a luminat viata, strălucirea succeselor pe care le-am îndrăgit.
A fost un artist care stăruie prin vocatia frumusetii, cu numele scris în Cartea de aur a culturii si artei nationale, prin care timpul trecutului, prezentului si viitorului se îngemănează, sub orizontul Binelui. Marcel Dragomir se întâlneste simbolic acum cu “Un albatru infinit”.Grigore Constantinescu     3/11/2015


Contact:


 
Informatii Utile despre Canada si emigrare.
Inregistrati-va ca sa puteti beneficia de noile servicii oferite Online.
Business-ul dvs. poate fi postat Online la Observatorul!
Anunturi! Anunturi! Anunturi! la Publicitate Online

 

Home / Articles  |   Despre noi / Contacte  |   Romanian Business  |   Evenimente  |   Publicitate  |   Informatii Utile  |  

created by Iulia Stoian