Home Informatii Utile Membrii Publicitate Business Online
Abonamente

Despre noi / Contacte

Evenimente Culturale

 

Românii de pretutindeni
Puncte de vedere
Pagina crestină
Note de carieră
Condeie din diasporă
Poezia
Aniversari si Personalitati
Interviuri
Lumea nouă
Eternal Pearls - Perle Eterne
Istoria noastră
Traditii
Limba noastră
Lumea în care trăim
Pagini despre stiintă si tehnică
Gânduri pentru România
Canada Press
Stiri primite din tara
Scrisorile cititorilor
Articole Arhivă 2019
Articole Arhivă 2018
Articole Arhivă 2017
Articole Arhivă 2016
Articole Arhivă 2015
Articole Arhivă 2014
Articole Arhivă 2013
Articole Arhivă 2012
Articole Arhivă 2011
Articole Arhivă 2010
Articole Arhivă 2009
Articole Arhivă 2008
Articole Arhivă 2007
Articole Arhivă 2006
Articole Arhivă 2005
Articole Arhivă 2004
Articole Arhivă 2003
Articole Arhivă 2002


Scrisoare către Observatorul

In aceste vremuri tulburi în care am fost destinati să ne trăim vietile, democratia si libertătile, vulnerabile din fire, sunt supuse zilnic atacului combinat al birocratiilor ideologiilor totalitare, al celor care se oplosesc la umbra guvernelor liber alese si al primitivilor însetati după
glorie desartă.
Sâmburii dorintei de-a înrobi pe semeni, transformându-i în sclavi sau în ofrande pe altarele unor himere încoltesc în multe minti rătătcite – cu care lumea noastră este din păcate plină – generând haos, suferinte si nesigurantă.
De aceea se cere curaj si fermitate pentru apărarea acelor drepturi omenesti fundamentale, putine dar extrem de pretioase, fără de care viata – asa cum unii dintre noi stim prea bine – nu are valoare. Printre acestea, libertatea cuvântului este unul din drepturile sfinte pe care trebuie să=l apărăm cu orice pret si profit de ocazie ca să felicit redactia si pe Domnul Puiu Popescu personal pentru luarea de pozitie de la rubrica Interpretări Personale din Observatorul (pagina. 6) .
Sub titlul Libertatea de Exprimare, dânsul a afirmat demn si cu claritate ceea ce sper că simtim cu totii. De aceea doresc să-i transmit pe această cale aprobarea mea totală si atasamentul meu fidel pentru ideile formulate de domnia sa cu, in aceste vremuri tulburi în care am fost destinati să ne trăim vietile, democratia si libertătile, vulnerabile din fire, sunt supuse zilnic atacului combinat al birocratiilor ideologiilor totalitare, al celor care se oplosesc la umbra guvernelor liber alese si al primitivilor însetati după glorie desartă.

Sâmburii dorintei de-a înrobi pe semeni, transformându-i în sclavi sau în ofrande pe altarele unor himere încoltesc în multe minti rătătcite – cu care lumea noastră este din păcate plină – generând haos, suferinte si nesigurantă.

De aceea se cere curaj si fermitate pentru apărarea acelor drepturi omenesti fundamentale, putine dar extrem de pretioase, fără de care viata – asa cum unii dintre noi stim prea bine – nu are valoare.
Printre acestea, libertatea cuvântului este unul din drepturile sfinte pe care trebuie să=l apărăm cu orice pret si profit de ocazie ca să felicit redactia si pe Domnul Puiu Popescu personal pentru luarea de pozitie de la rubrica Interpretări Personale din Observatorul (p. 6) .
Sub titlul Libertatea de Exprimare, dânsul a afirmat demn si cu claritate ceea ce sper că simtim cu totii. De aceea doresc să-i transmit pe această cale aprobarea mea totală si atasamentul meu fidel pentru ideile formulate de domnia sa cu deosebită elegantă si măsură.


Penticton B.C.

Gabriel Watermiller    3/3/2015


Contact:


 
Informatii Utile despre Canada si emigrare.
Inregistrati-va ca sa puteti beneficia de noile servicii oferite Online.
Business-ul dvs. poate fi postat Online la Observatorul!
Anunturi! Anunturi! Anunturi! la Publicitate Online

 

Home / Articles  |   Despre noi / Contacte  |   Romanian Business  |   Evenimente  |   Publicitate  |   Informatii Utile  |  

created by Iulia Stoian