Home Informatii Utile Membrii Publicitate Business Online
Abonamente

Despre noi / Contacte

Evenimente Culturale

 

Rom�nii de pretutindeni
Puncte de vedere
Pagina crestină
Note de carieră
Condeie din diasporă
Poezia
Aniversari si Personalitati
Interviuri
Lumea nouă
Eternal Pearls - Perle Eterne
Istoria noastră
Traditii
Limba noastră
Lumea în care trăim
Pagini despre stiintă si tehnică
Gânduri pentru România
Canada Press
Stiri primite din tara
Scrisorile cititorilor
Articole Arhivďż˝ 2024
Articole Arhivďż˝ 2023
Articole Arhivďż˝ 2022
Articole Arhivďż˝ 2021
Articole Arhivďż˝ 2020
Articole Arhivďż˝ 2019
Articole Arhivďż˝ 2018
Articole Arhivďż˝ 2017
Articole Arhivďż˝ 2016
Articole Arhivďż˝ 2015
Articole Arhivďż˝ 2014
Articole Arhivďż˝ 2013
Articole Arhivďż˝ 2012
Articole Arhivďż˝ 2011
Articole Arhivďż˝ 2010
Articole Arhivďż˝ 2009
Articole Arhivďż˝ 2008
Articole Arhivďż˝ 2007
Articole Arhivďż˝ 2006
Articole Arhivďż˝ 2005
Articole Arhivďż˝ 2004
Articole Arhivďż˝ 2003
Articole Arhivďż˝ 2002


De vorbă cu Jennifer Lopez

Iradiind o imagine hipnotică, e greu de crezut că această fiintă magică, cu un spirit latin de necontenstat din părinti Porto Ricani, s-a născut si crescut în New York, într-o ambiantă si educatie strictă Romano-Catolică ce i-a priit în viată din punct de vedere disciplinar. Multi- talentată, s-a dedicat de copil dansului, muzicii si actoriei, cu care s-a evidentiat pe măsură ce crestea. Maturizându-se într-un mediu liberal American, fetiscana Jennifer a devenit o femeie cu un corp aproape perfect, dar si o artista multiplă: dansatoare, cântăreată, actrită si, pe măsură reusitei, desenatoare de modă a casei Sweetface, pe care a lansat-o, iar recent, producătoare de filme si televiziune. În ciuda cîtorva căsătorii si a unor proiecte nereusite, Jennifer e socotită ca o persoană multilplă, de care nu multe celebrităti Hollywoodiene se pot lăuda.

RA: Hola, J-Lo! Apreciez timpul acordat. Vrute-nevrute, ai devenit o fortă în Hollywood, dar nu numai…
JL : Hola, Ray! Si eu am auzit despre tine o multime…

RA: Glumesti ! Dar până la urmă nu mă miră, dat fiind interesul artistic multiplu..mă rog, esti renumită pentru sensul umoristic cu care traduci anumite inuendos.
JL: Ah, care va să zică îmi cunosti secretul.

RA: Adevărul este că ai muncit din greu, fiind determinată să devii cineva.
JL: Îmi pare bine că nu ai spus stea de cinema, căci „cineva” cuprinde mult mai mult decât să fii un element dedicat umanitătii.

RA: Da, asa este, ai dreptate. Apropos, ce crezi că-l face pe om să fie obsedat de aceste idei?
JL: Poate pentru că ceva sau cineva lipseste din viata noastră si asta ne îndeamnă uneori să facem alegeri nesănătoase; nu-i vina nimănui, decât a noastră, căci se nasc din noi. Iar dacă nu ai o vointă disciplinată, un echilibru solid, nu ajungi unde ti-ai propus, categoric, nu!

RA: Da, ca la o loterie, fără să-ti dai seama că este loterie !
JL: Cam asa ! Dar cum de esti asa filosof?

RA: Experienta ne învată, nu-i asa? Admit însă că trebuie să avem o bază culturală universală solidă, Jennifer, nu?
JL: Sigur, cum altfel, Ray? Trebuie să ne ancorăm de mici, pe cât se poate, iar eu am avut noroc să am părinti foarte întelegători, care au acceptat artistul din mine si m-au ajutat enorm. Mama si surorile mele sunt profesoare, iar eu se pare că aleg subiecte care denotă zbuciumul pentru a ne sălta din mediul înconjurător în care ne-am născut, depinzând si de firea cu care ne nastem.

RA: Să nu uităm însă si talentul sau talentele, în aceeasi ecuatie. La tine reiese asta din abundentă, bravo!
JL: Ei, nici chiar asa, Ray. Cu toate că…

RA: Aha, vezi ? Nu am gresit ! De aceea se spune că, atunci când există vointă, se găseste întotdeauna un drum pentru atingerea tintei.
JL: Se vede că si tu esti uns cu toate alifiile, ha!

RA: Mă rog, nu te contrazic pentru că nici tie nu-ti plac mincinosii! Apropos, cum îti merge cu linia de modă lansată? Porti si îmbrăcăminte de la altii?
JL: Absolut! Doar ai văzut si la Golden Globe: Zuhair Murat s-a întrecut pe el însusi.

RA: Dându-ti si tie o înfătisare extraordinară! V-ati potrivit, splendid!
JL: Mă flatezi! Adevărul este că rochia aceea are un desen foarte elegant, în care m-am simtit foarte comfortabil si nu îndepărtată de mine însămi, ca în alte costume de teatru.

RA : La care trebuie să adăugăm si alura ta extraordinară, plus pasii unei dansatoare de elită.
JL: Wow, Ray, mă surprinzi, ha!

RA: Ăsta este adevărul, Jennifer, asa este.
JL: Asta înseamnă că mă aflu în mâini bune, nu?

RA: Acum, că suntem si mai buni prieteni, poti să îmi spui cum faci să te mentii asa de atrăgătoare?
JL: Ray, stop it!...Ok, ok! Să nu crezi că sunt recalcitranta...stii ceva? Am să fiu si eu la fel cu tine!

RA: Deci: diminetile bei un pahar cu tot felul de proteine?
JL: Absolut, în special în ultimii doi ani. Îmi dă un imbold pentru toată ziua. Urmez încă metoda de exercitii si dietă a lui Tracy Anderson, la care adaug greutăti, căci, cum înaintăm în vârstă, muschii se cam lasă si trebuie ajutati. Ce avem la 20 de ani nu mai este la fel la 40 de ani, asa că trebuie să ne îngrijim. Asta este!

RA: Adevărat...numai că nu suntem prea constienti că trupul trebuie mentinut fără întrerupere si nu avem nici o scuză că suntem prea ocupati. Ceea ce mă face să te întreb, ocupată cum esti cu toate ale tale, cînd îti mai faci timp pentru tine personal, în afară de arta ta, să mai ai grijă si de corpul tău? Ce faci ca să te relaxezi?
JL: Adevărul? Trebuie să-ti faci timp pentru toate si, cel mai important, să nu tragi chiulul! Timp să lucrezi pentru tine, creier gândire si spirit, timp să alegi decizii bune pentru tine, timp pentru exercitii corporale, etc., pentru care trebuie să alochezi ceva mai mult timp, ca să te poti achita de treburile zinice. De curând am realizat că e mai deficil să spui NU decât să spui DA! În felul acesta ajung să mă simt bine si să-i ajut si pe cei din jurul meu să se simtă la fel!

RA: Aha, cred că esti mai romantică decât vrei să se creadă, nu?
JF: Unde ai fost toată viata mea, my dear? Da, asa este. De fapt, romantele sunt de multe feluri, dar iubirea este una si bună!

RA: Hm, cam asa este dar, numai până la un punct, cînd dispare ca prin farmec - peste noapte - uneori. Stiu, pentru că am trecut prin asta înainte si după Revolutia României din 1989! De parcă cineva a tras o cortină...
JL: Asa este! Circumstantele aprige contribuie la asta mai mult ca orice. DAR...le supravietuim, nu-i asa, Ray?

RA: Dovada e că suntem aici! Chiar, ai devenit un model pentru multe fete, dar în special pentru cele de origină latină, cum este Gina Rodriguez, despre care am stiut ce fortă si ambitie are ca să fie bună în ceea ce face. E grozavă!
JL: Într-adevăr, ca multi altii de origine latină, cu un temperament de care nu te poti lipsi, nu-i asa?

RA: Stiu asta pentru că si noi, românii, suntem tot de origine latină, Jennifer, stiu si o simt din plin!
JL: Apropos, Ray, ce s-a întâmplat la Paris este groaznic, îmi este frică să nu devenim bolnavi mental de asa incidente, mai ales pentru copii, e oribil!

RA: Vorbesti ca o adevărată mama. Îmi place, ai intuitie să simti un steag arzînd când apare o nemernicie ca asta, Jenifer, nu suntem singuri, bravo!
JL: Nimeni nu poate prezice exact asemenea tragedii, desigur; remediul este să nu intrăm în panică si să nu facem greseli capitale.

RA: Dacă ai vorbi cu copiii, ce le-ai spune?
JL: Hm! Mesajul cel mai bun pe care l-as transmite ar fi să se iubească întâi pe ei însisi. Pentru că altfel gresim în judecată si suntm voalati în gândirea sau perceptia despre celalt. De aceea sper ca muzica si poezia din cartea pe care am scris-o recent să constitue un semnal pentru tot globul!Trebuie! Când suntem mici, suntem învătati să-i iubim pe altii, să avem grijă de ei, dar nu de noi! Buntatea si bunul simt provin din noi însine si noi neglijăm să le spunem! Ambii mei copii, am o fată si un băiat, gemeni: băiatul e mai neastâmpărat, gălăgios si briliant, pe când fata e mai tăcută si artistică. Ambii sînt foarte inteligenti, veseli si iubitori, dar sunt asa de diferiti...

RA: Cât de mult din tine vezi în ei?
JL: Sigur că văd în ei câte ceva din mine, dar si din tatăl lor.

RA: Ai vecini buni unde locuiesti? Cine sunt, asa ca chestie?
JL: Cine e vecinul de lângă mine? Mai bine nu as divulga, căci nu-i cea mai bună experientă din viata mea.

RA: Dar din trecut? Oameni buni, răi?
JL: Si buni si răi. Hm...Toată viata mea am călătorit asa de mult, încît n-am avut timp să mă cunosc mai bine cu ei. Nu apartin grupului care merge în dreapta si stânga să bat la usa cu un tort sau o sticlă în mînă si să socializăm. Într-un fel îmi lipseste, dar asta este. N-am timp să-mi cunosc vecinii.

RA: Vrei să stii ceva? Poate e mai bine asa, căci pe cei care fac potlogării nici nu poti să-i educi! Si eu trec prin asta, din păcate. Dar, pe o notă mai pozitivă...vreau să-ti multumesc pentru sinceritatea acestui interviu si, în calitatea ta de producătoare, vreau să îti spun că am două-trei povesti cu profil latin pe care poate ti-ar plăcea să le lucrăm...


Nota Observator;
Intreg interviul si fotografii in forma tiparita a Observatorului din 14 Feb a.c.





De la Ray Arco, corespondentul nostru din Hollywood    2/14/2015


Contact:







 
Informatii Utile despre Canada si emigrare.
Inregistrati-va ca sa puteti beneficia de noile servicii oferite Online.
Business-ul dvs. poate fi postat Online la Observatorul!
Anunturi! Anunturi! Anunturi! la Publicitate Online

 

Home / Articles  |   Despre noi / Contacte  |   Romanian Business  |   Evenimente  |   Publicitate  |   Informatii Utile  |  

created by Iulia Stoian