Home Informatii Utile Membrii Publicitate Business Online
Abonamente

Despre noi / Contacte

Evenimente Culturale

 

Românii de pretutindeni
Puncte de vedere
Pagina crestină
Note de carieră
Condeie din diasporă
Poezia
Aniversari si Personalitati
Interviuri
Lumea nouă
Eternal Pearls - Perle Eterne
Istoria noastră
Traditii
Limba noastră
Lumea în care trăim
Pagini despre stiintă si tehnică
Gânduri pentru România
Canada Press
Stiri primite din tara
Scrisorile cititorilor
Articole Arhivă 2019
Articole Arhivă 2018
Articole Arhivă 2017
Articole Arhivă 2016
Articole Arhivă 2015
Articole Arhivă 2014
Articole Arhivă 2013
Articole Arhivă 2012
Articole Arhivă 2011
Articole Arhivă 2010
Articole Arhivă 2009
Articole Arhivă 2008
Articole Arhivă 2007
Articole Arhivă 2006
Articole Arhivă 2005
Articole Arhivă 2004
Articole Arhivă 2003
Articole Arhivă 2002


2 Februarie - La multi ani, domnule Ray Arco !

2 Februarie - O data traditionala populara din trecutul indepartat, importata de englezi in America si Canada, ziua inventatorilor in Tailanda dar si a corespondentului nostru Ray Arco din Hollywod care, mai ales din 1972 pana la Revolutia din Dec. 1989, a fost cel care ne-a deschis o fereastra catre Vest, o lume de care am fost indepartati 70 de ani dar care ne-a dat si o amintire pretioasa ca nu suntem uitati in partea cealalta a lumii, mai ales la Hollywood!

Incepand cu revista ‚Cinema’, ‚Informatia Bucurestiului’, ‚Saptamana’, ‚Match’, ‚20 Ani’, ‚Contemporanul’, si inca multe alte publicatii din tara pe care le asteptam cu nerabdare sa se publice si sa mai aflam si noi altceva decit propaganda zilei.

Interesant este ca multi veterani ai diasporei romine la Hollywood sau pe unde mai calatoreste nazdravanul nostru legendar, Ray Arco este oprit cu respect si entuziasm si intrebat daca este chiar el, cel care trimete articole si fotografii cu celebritatile Hollywoodiene!

Toti ii multumesc pentru timpul cand aceste stiri sustineau moralul si visurile catre o viata mai buna. Sa nu uitam ca 1992 el este cel care a facilitat venirea lui Michael Jackson la Bucuresti – eveniment de neuitat in Romania!

Nu numai atit, dar articolele sale continua sa fie publicate si in alte ziare si reviste din Copenhaga, Singapore, Hong Kong, Canada.

Ca membru veteran si activ al asociatiei HFPA/Golden Globes inca din 1960, reputatia lui in industria cineasta din Hollywood ii mentine si azi porecla Rominul, poate si din cauza activitatii lui literare in care Romania este locul principal care a inspirat un scenariu intitulat THE ROMANIANS pe care spera sa-l faca in tara in anii urmatori.

Cu speranta ca va continua activitatea abundenta pe care o duce la Hollywood si in lume, cit si colaborarea cu Revista Observatorul din Toronto, ii uram multa sanatate si un calduros LA MULTI ANI, d-le Ray Arco!

Ileana Matac Arco    2/2/2015


Contact:


 
Informatii Utile despre Canada si emigrare.
Inregistrati-va ca sa puteti beneficia de noile servicii oferite Online.
Business-ul dvs. poate fi postat Online la Observatorul!
Anunturi! Anunturi! Anunturi! la Publicitate Online

 

Home / Articles  |   Despre noi / Contacte  |   Romanian Business  |   Evenimente  |   Publicitate  |   Informatii Utile  |  

created by Iulia Stoian