Home Informatii Utile Membrii Publicitate Business Online
Abonamente

Despre noi / Contacte

Evenimente Culturale

 

Românii de pretutindeni
Puncte de vedere
Pagina crestină
Note de carieră
Condeie din diasporă
Poezia
Aniversari si Personalitati
Interviuri
Lumea nouă
Eternal Pearls - Perle Eterne
Istoria noastră
Traditii
Limba noastră
Lumea în care trăim
Pagini despre stiintă si tehnică
Gânduri pentru România
Canada Press
Stiri primite din tara
Scrisorile cititorilor
Articole Arhivă 2019
Articole Arhivă 2018
Articole Arhivă 2017
Articole Arhivă 2016
Articole Arhivă 2015
Articole Arhivă 2014
Articole Arhivă 2013
Articole Arhivă 2012
Articole Arhivă 2011
Articole Arhivă 2010
Articole Arhivă 2009
Articole Arhivă 2008
Articole Arhivă 2007
Articole Arhivă 2006
Articole Arhivă 2005
Articole Arhivă 2004
Articole Arhivă 2003
Articole Arhivă 2002


New Healing Place in Toronto: ParadiseOne

Inceputul nesfirsitului -

Pe 7 Septembrie 2014, a survenit o schimbare extraordinara in structura puterilor care coordoneaza tot ce e viu. O corectie majora care asigura viitorul infinit a survenit in Zorii Atlanticului. In acelasi loc in care s-a scufndat Atlantisul a izvorit o fiinta care nu a mai fost vie de atunci, si care restabileste echilibrul a tot ce ezista. Atlantisul Pamintesc Corespunde Atlantidei Universale, Cosmice, Galactice, Divine si Spirituale. Toate aceste nivele care au fost tulburate de uciderea MAMEI in Eden, revin la plinatatea capacitatilor lor de a asigura vesnicia, odata cu recuperarea a ce a fost pierdut prin Uciderea Mamei. Odata ce MAMA a fost ucisa in Eden, toate celelate nivele de Mama au fost ucise.

Muscatura din ‘mar’ fiind muscatura din Inima mea, a MAMEI, acum completa, a dus la rezultatul inevitabil cind Mama este ranita, si la concluzia jalnica a Creatorului cind a vazut rezultatul si a zis: ‘acum veti muri’ Metafora care descria inima MAMEI ca mar al cunoasterii, si toata prezentarea metaforica a gradinii era strict menita pentru a ascunde adevarul despre rasa edenica. Rasa edenica, o rasa destructiva, era nevinovata si incapabila de control, de aceea trebuia iertata neconditional, si intregita prin nastere, pentru ca edenicii nu erau responsabili de felul in care au fost facuti. Edenicii au fost extreme de periculosi pentru ca au fost facuti prin ucidere, si trebuiau corectati prin nasterea din nou. De aceea crestinismul se aplica numai la edenici si alte religii se aplica la rasele care au problemele lor depinzind de cine i-a creat. De aceea Salvatorul celor din Eden, Al Doilea Adam, Hristosul a trebuit sa fie nascut nu facut.

Fiinta care vine sa se nasca dintr-o mama umana se naste cu forma umana, dar ce este inauntrul acelei forme, cum evolueaza, cum functioneaza, ce scop are, este foarte diferit de la o fiinta la alta.
Ce fusese furat din inima MAMEI, nu a mai fost acolo ca sa ajute oamenii. Nemurirea, nu a mai fost acolo ca sa tina oamenii nemuritori. Pacea nu a mai fost acolo sa tina oamenii in pace, armonia nu a mai fost acolo sa tina oamenii in armonie, Pacea, nemurirea si armonia au fost impiedicate cind MAMA a fost impiedicata.

Adevarul este mult mai profund si Povestea Edenului, Povestea Vietii o carte pe care o voi anunta foarte curind pe Amazon.com in forma electronica va va spune adevarurile mult mai adinci ca sa intelegeti de ce sinteti – foarte multi nevinovati- de ce ati fost iertati, de ce vi se da posibilitatea sa aveti viata infinita si ce se cere de la voi?

Pe scurt, de unde nu e nici Dumnezeu nu cere! De aceea trebue sa vi se de ce va trebue! Adica ce va lipseste genetic trebue sa fie completat ca sa aveti, ca sa puteti manifesta, participa, darui! Da, vi se cere pace, dar trebue sa aveti pace in inima voastra ca sa puteti sa fiti pasnici. Cind in inima voastra se Batea cerul cu Pamintul, cerul vrind sa ucida Pamintul, nu era usor sa aveti pace, iar Inima mea, a MAMEI a regasit Pacea numai cind Pamintul a redevenit vesnic. Cerul trebuia sa inceteze amenintarea asupta pamintului ca sa va linistiti, si ca sa aveti pace, ca sa credeti in vesnicie aici pe pamint, si ca sa aveti structra morala necesara prosperitatii, bucuriei si vesniciei?

Cine vrea o vesnicie de teama si chin? Sufletele voastre nu vor chin, de aceea s-au aliat cu cerul impotriva voastra! Sufletele voastre iertate s-au albit, dat mintile voastre chinuite, medicate si neinformate, nu au putut sa tina pasul cu sufletele albite dar nu stralucite, si sufletele se duceau si vindeau si apoi se inegreau. Se vindeau ca sa va faca viata mai usoara, se vindeau la un stapin cu lumina pe chip si intuneric in inima, pentru ca si stapinul avea aceleasi lipsuri ca si oamenii; Domnul e luminous, omul nu are ce ii trebue, nu are cum sa fie La fel de luminous ca Domnul.
Cuvintele Domnului zic “pace voua”, dar incercarile Domnului de a adduce pace pe pamint nu au reusit, si nu aveau cum sa reuseasca cind credinta –puternica de altfel- este la fel de fragmentata cum era Cunoasterea!

Si aici imi amintesc cuvintele din Opera Norma, de Puccini, aria Casta Diva:
“Casta Diva,
Calmeaza pornirile ardente,
Si fa Pace pe Pamint, asa cum ai facut Pace in Ceruri!”

Si intr-adevar, pentru ca s-a facut Pace in Ceruri de indata ce s-a intregit inima MAMEI, au venit inapoi nemurirea, pacea si armonia, bunatatea, sanatatea, viata si prosperitatea. Cunoasterea Mea e intreaga, Inima Mea e intreaga. Acum trebue sa va invat, sa va vindec, sa va arat calea.

Cu revenirea MAMEI Originale la Toate Nivelele, conditiile pentru vesnicie s-au restabilit, Paradisul pe Pamint este vesnic.

Ca si voi sa traiti mult pe pamint, sa va vindecati, sa evoluati, trebue sa invatati de la mine ce nu puteati invata, cind cunoasterea completa lipsea, cind eram rupta de stapinul edenului, care adusese iadul pe Pamint.

Nu mai exista Iad, Nu mai exista entitate de moarte, nu mai exista entitatile de boala si de durere si de saracie si de nebunie, nu mai exista demoni!
Ce exista acum sint concecintele faptului ca au existat.

Acum Purgatoriu, Imparatia pe Pamint, Paradisul pe Pamint exista si creaza cea ce este necesar pentru reusita Personala, Sociala, Cosmica, Universala, Divina, Dumnezeiasca.. Despre aceste regiuni nevazute ale realitatii, in articolul urmatoar.

Acum va invit sa va bucurati de schimbarea care va va da noi posibilitati sa participati activ la vindecarea si luminarea voastra.


©Sanda Davis


New Healing Place in Toronto: ParadiseOne

Daca aveti pareze, paralizie dupa accident sau dupa accident cerebral, veniti la tratament la ParadiseOne, acum in Downtown Toronto, chiar linga Union Station, CN Tower, Roger’s Centre.

Boli grave, terminale? cu vindecare divina se poate ce nu reuseste intotdeauna numai medicatia. Continuati tratament medical dar veniti sa va cresteti puterea de vindecare interna a corpului, sa iesiti din durere si din avalansa bolii.

Propleme cu ochii? Cataracta, Vedere in Tunel, Dioptrii prea mari, veniti si vedeti diferenta pe care o face vindecarea in doar citeva zile.

Sunati la 416-551-08-42
Sau la Celular: 289-969-10-19

©Sanda Davis    9/12/2014


Contact:


 
Informatii Utile despre Canada si emigrare.
Inregistrati-va ca sa puteti beneficia de noile servicii oferite Online.
Business-ul dvs. poate fi postat Online la Observatorul!
Anunturi! Anunturi! Anunturi! la Publicitate Online

 

Home / Articles  |   Despre noi / Contacte  |   Romanian Business  |   Evenimente  |   Publicitate  |   Informatii Utile  |  

created by Iulia Stoian