Home Informatii Utile Membrii Publicitate Business Online
Abonamente

Despre noi / Contacte

Evenimente Culturale

 

Românii de pretutindeni
Puncte de vedere
Pagina crestină
Note de carieră
Condeie din diasporă
Poezia
Aniversari si Personalitati
Interviuri
Lumea nouă
Eternal Pearls - Perle Eterne
Istoria noastră
Traditii
Limba noastră
Lumea în care trăim
Pagini despre stiintă si tehnică
Gânduri pentru România
Canada Press
Stiri primite din tara
Scrisorile cititorilor
Articole Arhivă 2019
Articole Arhivă 2018
Articole Arhivă 2017
Articole Arhivă 2016
Articole Arhivă 2015
Articole Arhivă 2014
Articole Arhivă 2013
Articole Arhivă 2012
Articole Arhivă 2011
Articole Arhivă 2010
Articole Arhivă 2009
Articole Arhivă 2008
Articole Arhivă 2007
Articole Arhivă 2006
Articole Arhivă 2005
Articole Arhivă 2004
Articole Arhivă 2003
Articole Arhivă 2002


De vorba cu Sandra Bullock (Gravity)

Multi-talentata Sandra Bullock sa dovedit de o tenacitate extraordinara in plus de infatisarea ei care intotdeauna radiaza. In plus, Este extrem de sincera in comparatie cu cei din industria filmului care, de multe ori, te induc in eroare cu vorbe mari si, nimic nu se intimpla! In acest film, atat George Clooney ca si ea au fost foarte bucurosi sa fie impreuna intr-un film asa de major ca acesta.

RA: Salve printeso! Oare e adevarat ca visezi sa faci chiar o calatorie in spatiu?
SB: Buna, Ray! Ma asteptam sa-mi pui intrebari mai nostime, dupa cum te stiu dar de data aceasta mi-ai luat-o inainte! Poate cand voi fi mai in virsta si numai dupa ce le-am incercat pe toate, poate atunci voi da mai multa acestui imbold, si iti voi povesti cum a fost....Dar nu, merci, imi place foarte mult sa tariesc pe planeta asta. Mi-aduc aminte ca o data, eu insumi te-am intrebat ce mai faci si raspunsul tau a fost incredibil de sincer: traiesc in norul al noualea si cine vrea sa ma viziteze e okay! Iar daca nu, asta este caci am multe de facut! Ha, ha.....iti multumesc c-ai aterizat ca sa ne revedem!

RA: Mai tii minte asta?! Esti intr-adevar grozava! Cum a fost plutind acolo in neantul Spatiului?
SB: De necrezut!

RA: Crezi ca vom avea colonii in spatiu unde vom putea emigra fara visa?
SB: Depinde de grija pe care noi o dam planetei noastre ca sa ne asiguram pe viitor sa vizitam si altele, dar, deocamdata prefer sa locuiesc aici, caci e tare bine, Ray.

RA: Te cred, dar cu conditia sa ne civilizam ceva mai mult si sa nu devenim sclavi ai banului...
SB: Asta ai dreptate, cu siguranta...

RA: Cum ai reactionat daca te vei intilni in spatiu cu niste vecini ?
SB: Cu precautie! Depinde de ei ... plus ca nu cred ca se va intampla in timpul generatiei noastre, dar mai sti?

RA: Corect! Precautie e cuvintul cheie ... da, ai dreptate.
SB: Ai pus o intrebare foarte buna! Hmm...mai ales ca nu stii cu cine avem deaface... Adevarul este ca chiar aici, pe pamint trebuie sa fim pregatiti, nu-i asa?

RA: Te referi la respectul cuvenit unul altuia.
SB: Ma refer la o mentalitate civilizata si universala, în general, numai ca ce se intimpla actualmente pe aceasta planeta, lasa de dorit enorm!

RA: Deci, sa ne grabim sa ne refugiem in spatiu... crezi ca ar trebui sa facem, da?
SB: Poate ... Dar sunt sigura ca si pe pamint se poate trai cu dignitate daca vrem, daca nu...Bleah! Din pacate, nu cred ca putem inca trai acolo, poate nu acum...

RA: Asta cam asa este, mai ales în zilele astea de descoperiri cand traim o epoca aproape miraculoasa; pacat ca politicienii ne sugruma cu lacomia lor, pacat!
SB: Ray, esti foarte profund azi, ce-i cu tine?!

RA: Incerc sa fac fata cu experienta ta din spatiu, pe undeva sunt chiar gelos...
SB: Ha! Ce experienta, cand tot ce-am realizat este sa simulam incidente de ingrijire care s-ar putea întimpla, fiind prea mult asemanatoare cu viata de pe pamant.....Comme on, Ray!

RA: Da, dar in filmul GRAVITY ati reusit sa convingeti audienta cu cel putin 90% sa va creada ...
SB: Asta datorita lui George Clooney!

RA: Ei, datorita amandoura! Si el zice la fel despre tine!
SB: E foarte galant, doar il stii.

RA: Ce mai, sunteti o pereche extraordinara, ma rog, cel putin pe ecran!
SB: Ca în filme, mai bine zis, nu?

RA: Corect! Numai ca, hai sa recunoastem, in viata de toate zilele sunteti foarte speciali, stii asta...
SB: OK, e in cadru, cum spunem noi pe plateau: in frame...

RA: Si acum, despre film: amindoi ati avut o tenacitate extraordinara sa faceti pe spectator sa creada ca sinteti chiar acolo, departe, departe de pamint; bravo voua, Sandra, bravo!
SB: Noroc c-am avut o echipa de filmare extraordinara, Ray, fabuloasa, ce pot sa mai spun...

RA: Hai sa recunoastem, ce m-a miscat a fost umanitatea voastra si comporta-mentul vostru splendid in spatiu, de parca ati trait acolo dela inceputul vietii voastre, de necrezut! De unde, o data in plus, maestria voastra actoriceasca!
SB: Hmm, asta cam asa e! Adevaryul este ca eram inchistati pe o platforma nu mai mare ca o cusca de 3x5 metrii cu hamuri metalice de la talie in jos si aparatul de filmat, zilnic, fara nici o alta perspectivă era ca o tortura zilnica, imagineaza-ti; dar nu ma plang, asta este meseria noastră, sa simulam ce-ar putea sa fie cu noi, daca am fi acolo cu adevarat...

RA: Evident, ati muncit enorm ca sa va adaptati la ce-ar putea sa fie, de fapt cum ne imaginam noi ca ar fi acolo. Apropos, am inteles ca a trebuit sa tineti un regim special, e adevarat?
SB: Nu, nu sa schimbat cu nimic decat daca eram suspendati si atarnati de hamuri in diferite pozitii, trebuia sa fim cu stomacul mai gol, intelegi, ca sa nu vomiti, cam asta era regimul...In rest, nu a fost rau de loc in timpul filmarilor, chiar mi-au placut! Adevarul e ca noi, actorii, ne adaptam repede, asa ca este OK, doar si asta face parte din talentul nostru, nu-i asa?

RA: Asa este, ca la orice profesie de natura fizica, cum ar fi, de exemplu la boxeri, gimnasti, dansatori, etc...
SB: Definitiv! Caci fara asta colapsezi pe parcurs! De doua-trei ori pe saptamana eram pe masa fizio-terapistului sa-mi indrepte oasele si muschii inapoi ca sa pot controla starea de miscare la zero, pe timp destul de indelungat fara sa ne ranim say sa avem schimonosiri in fata aparatului de filmat. Ceeace ma ajutat este ca am stiut ca la sfarsitul zilei o sa ies nevatamata din cusca aceea de filmare. Ha!

RA: Felicitari! Imi permiti sa te intreb ceva mai personal...
SB: Fi atent sa nu ma sburlesti!

RA: Nu, nici decum... Fotografia ta impreuna cu George Clooney s-a facut la Festivalul de Filme din Venetia, da?
SB: Da, stiu, a circulat în jurul lumii de cateva ori. Ha!

RA: Dece n-ar fi fost ca o idila: voi doi sa ramaneti impreuna, chiar romantic si sa va casatoriti?
SB: O, doamne...ne cunoastem de peste 25 de ani chiar cu si fara Venetia! Frumosul George Clooney mi-a facut chiar si un cadou acolo: o rochie frumoasa care mi-a placut enorm; ne respectam si ne adoram ca un frate si o sora, mai mult chiar decit cu rudele mele naturale. Iar facerea acestui film impreuna sub o regie atit de extraordinara ca a lui Alfonso Cuaron este o experienta totala, pe viata, cu un pseudo-adevar de neuitat!

RA: Am inteles, sa traiti, cum se spune la noi! Mai ai ceva timp? Caci probabil te asteapta, fecirul tau Louis - sa vii acasa, nevatamata.
SB: Ne adoram reciproc! Oh, Ray, este tot ce am mai scump: il ingrijesc de cum ma scol si pina cand dorm ... a ajuns deja la 3'4'' inaltime ceeace e tocmai bine ... chit ca foarte curand, o sa trebuie sa conduc fiinta asta la scoala la cateva mile distanta si decum paraseste masina, trebuie sa ma ascund ca sa nu mor de ras cu ce vanitate crescanda se compoarta; pe de alta parte, cu Serviciul Secret, ca lumea sa nu se napusteasca peste el... cat despre intalniri romatice...se pare c-o sa trebuie sa le faca incognito pentru restul vietii si asta ma amuza si mai mult!

RA: Ce inveti dela el?
SB: Faptul ca tot timpul intreaba la fiecare 4 secunde: dece - dece - dece??? ma face sa realizez cit de ignoranta sunt, si pe de alta cat de norocoasa sunt ca il am. Iar el, e cinstit, nu-i trebuie decat un microfon, un aeroplan si ceva nisip si deja isi formuleaza zeci de povesti, si nu are neovie de tot felul de lucruri de îngrijire de care noi adultii avem nevoie. Se ofera sa protejeze lumea din jur, cu nici un pic de animozitate ceeace ma uimeste. Adevarul este ca retraiesc o copilarie fericita cu el.

RA: Bine, bine, dar totusi ai nevoie si tu de ne spatiu de ingrijire personala sa-ti ancoreze linistea sufleteasca in afara tumultului zilnic sau cel profesional?
SB: Adevaraul e ca viata se schimba cand ai un copil. Perspectiva este diferita. Cand lucrez ma dedic suta la suta, iar cand ma intorc acasa abea astept sa ma joc cu el, sa inteleg cum a progresat si ce intrebari mai sunt si sa ma joc cu el; viata este foarte scurta si e uimitor cand il vezi developandu-se asa de repede. Intr-adevar, sunt blagoslovita în felul asta. Dar sunt tot atat de turburata cind incerc sa vad din afara mea......va avea multe obstacole, ca noi toti, si va trebui sa le resolve singur, da, absolut singur...asta este!

RA: Aha! acum inteleg dece radiezi asa! Pustiul iti da linistea dorita ca ai cu cine comunica, cu adevarat! Bravo, ma bucur enorm, Sandra!
SB: Ah, esti dragut ca totdeuna si poate ar fi bine sa ne despartim acum inainte sa faci vre-o gluma noua cu care, de fapt, m-ai obisnuit, Ray!


Nota Observator : Restul interviului in forma tiparita a Observatorului

Nu de mult prietenul si colaboratorul nostru Ray Arco a implinit o venerabila varsta.
De ani de zile ne trimite, constant, interviuri cu actori celebri de la Holywood unde lucreaza ca scriitor, publicicist si ziarist.

Citam, mai jos, numai câtiva din cei intervievati de Ray Arco - interviuri care au aparut in paginile Observatorului:
Al Pacino, Angelina Jolie, Barbara Streisand, Ben Affleck, Brad Pitt, Bruce Willis, Cate Blanchett, Cher, Clint Eastwood, Colin Farrel, Dustin Hoffman, Emma Thompson, George Clooney, Harrison Ford, Hellen Bonham Carter, James Cameron, Jeff Bridges, John Cusack, Johnny Depp, Jude Law, Judy Dench, Kate Winslet, Kenneth Branagh, Kim Basinger, Laura Linney, Leonardo DiCaprio, Madonna, Matt Damon, Meryl Streep, Nicole Kidman, Oliver Stone, Orando Bloom, Penelope Cruz, Quentin Tarantino, Reese Whitherspoon, Richard Dryfus, Spike Lee, Tim Burton, Tom Hanks, Woody Allen si altii.

Va multumim si va apreciem, domnule Ray Arco!
Va dorim multa sanatate si ani multi, alaturi de distinsa dvoastra sotie, doamna Ileana Matac Arco!
Dela Ray Arco, corespondentul nostru din Hollywood    6/9/2014


Contact:


 
Informatii Utile despre Canada si emigrare.
Inregistrati-va ca sa puteti beneficia de noile servicii oferite Online.
Business-ul dvs. poate fi postat Online la Observatorul!
Anunturi! Anunturi! Anunturi! la Publicitate Online

 

Home / Articles  |   Despre noi / Contacte  |   Romanian Business  |   Evenimente  |   Publicitate  |   Informatii Utile  |  

created by Iulia Stoian